הרכבת אגנית

cad11

New member
הרכבת אגנית ../images/Emo94.gif

שלום לכולם אולי מישהו יוכל לכתוב לי , איך אני מרכיב אגנית אני רוצה להרכיב מיקלחון לחדר אמבטייה כרגע יש אמבטייה גדולה שאני רוצה להוציא ובמקומה להרכיב מקלחון השאלה , איך מתחברים עם הביוס לאגנית (הרי הנקוז באגנית לא נמצא במקום של ניקוז אמבטייה) , צריך צינור מתאם או משהו ??? תודה , דודו

מאגר

New member
צריך הרבה יותר מצינור מתאם והרבה

ניסיון בהרכבה של אגנית בכדי שהיא תתפקד בסדר.

cad11

New member
כמה נהוג לשלם ../images/Emo180.gif

כמה נהוג לשלם לחנות על הובלה והתקנה של מיקלחון עם אגנית ?

cad11

New member
כמה ?????

הצאתי את האמבטייה ומתחתיה היה גוש בטון שבמרכזו יש כוס מעופרת. המקלחון אמור להתחבר ישר לכוס הזאת ??? כמה יעלה מישהו לבוא להתקין לי את המקלחון קומפלט ?

cobby

New member
קח בעל מקצוע

לא כל דבר יכול כל אחד לבצע לבד וכמו שכשכואבות לך השיניים אינך מבצע עקירה לבד ( כי אינך מבין בזה) כדאי שבמקה זה תזמין לך בעל מקצוע מיומן שיפרק את סיפון העופרת ( שכבר שייך לרשות העתיקות) ויחליף את הצנרת לצנרת ניקוז מ-PVC וירכיב לך סיפון או וונטיל ואולי גם קופסת ביקורת , בקיצור שהעבודה תבוצע כראוי ולא תהיינה לך נזילות לתקרת השכן אם תרצה ייעוץ , תתקשר אלי

מאגר

New member
מסקנה מערכת הביוב שם מאוד ישנה

מאחר וכבר עשרות שנים לא משתמשים בתיבות חיבורים ופלורוטרפים מעופרת כדאי מאור שתחליף את כל האינסטלציה למערכת חדשה של היום כי אחרת אתה צפוי להפתעות נוספות לא כל כך נעימות.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

תישמע.........נסיון יפה ללמוד לבד על בשרך איך מתקינים מתקן שצריך הרבה נסיון מעשי לתוצאות טובות. ראשית עליך להסב את כל תשתית הביוב לחומרים פלסטיק ששמישים כיום. צנרת עופרת אבד עליו הקלח. כל החומרים כיום עשויים מפוליפרופילאן עמיד במים חמים עד 95 מעלות[ולא צנרת PVC שעמידה בחום של עד 60 מעלות ומשתמשים בה רק לביוב חוץ באדמה........זו היתה הערה לבחור החביב שהציע את עזרתו לכם וביקש שתיצרו עימו קשר]. כבר בשלב זה אתה צריך בעל מקצוע. שלב הבא מתחלק ל:2 אופציות:::1.או שמעמידים את האגנית על בלוקים ובטון ומחברים את כל תשתיות הביוב!!!!!!!! אופציה 2: קודם לרצף את כל השטח כולל מתחת לשטח האגנית למעט הקטע מניקוז האגנית ועד קופסת הניקוז של האגנית ........ואז מדביקים את האגנית לריצפה עם סיליקון ומחברים את תשתית הניקוז לקופסא. שלב אחרון:השלמות ריצוף.........ריצפה וקירות כולל רובה. הערה: כמובן אין לשכוח נושא איטומים לפני הריצוף!!!!!!! לדעתי תאלץ להביא בעל מקצוע לנושא............. אפשר להציע את עצמי??????????????? בהצלחה.

cobby

New member
נראה אותך הולך להום סנטר

מעניין מה יהיה כשהבחור יבוא להוםסנטר או לטמבוריה ויבקש צינור ביוב פולפרופילן , הם יחשבו שנפל מהשמים אבל אם יבקש צינור דלוחין PVC יבינו אותו ויתנו לו את הצינור המבוקש, אתה שוכח שהתשובות הם לאנשים פשוטים מן היישוב ולא כולם בוגרי קורס אינטלטורים או מהנדסי בנין

למעלה