הרכבים של גלקסיס

juggernaut

New member
ואם אני משלם עליך?

בקרדיטס
קיצר - אני זוכר.

kobi wan kenobi

New member
בחיי

היוצרים של גלקסיס חשבו על הכל! משחק ממש גאוני, ככל שאני יודע עליו יותר כך אני רוצה אותו יותר, כרגע בגלל בעיה תקציבית אני לא יכול לקנות, אבל ברגע שיהיה לי מספיק כסף- אני ישר קונה! (אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לפני שייגמר המבצע בפריק), או, ואם מי שהוא כאן משחק בשרת הטסטרים, הוא יכול לבקש מהיוצרים להוסיף מרוצי בהמות רכיבה?

kobi wan kenobi

New member
עוד שאלה

משום מה אני לא רואה בשום חנות את גירסת הדיסק של rage of the wookies, מה, אפשר רק להוריד את המשחק בתשלום? הערה: אני יודע שגירסת הדיסק של המשחק כלולה בtotal experince אבל אני התכוונתי לגירסת הדיסק בנפרד

juggernaut

New member
אפשר

חיפשת www.sendit.com? בדוק שם אנילא בטוח מאה אחוז שיש אבל כנראה שכן. ברר זה לא עולה כסף.

kobi wan kenobi

New member
התכוונתי לקנות את כל החבילה

פשוט רציתי לדעת אם אפשר להשיג את rotw בנפרד בלי להוריד

kobi wan kenobi

New member
עוד 2 שאלות

1. אני יודע שבמאורות של יצורים אפשר למצוא ביצים, אז אני רוצה לשאול אם ביצים יכולות לבקוע 2.כשאתה לומד כישרון novice ממאמן npc או משחקן אחר, אתה מקבל את הציוד הבסיסי של המקצוע? (אקדח בשביל צלף, crafting tool בשביל אמן וכו')

juggernaut

New member
אמ

1. יש ביצים אבל לא בוקע כלום. אם אתה רוצה לאמן בע"ח אתה צריך לתפוס אותו כשהוא צעיר...כלומר גור. 2. כן. תראה זה לא פשוט למשל marksman מקבל אקדח, קרבין ורובה...אקדח כדי להתקדם בפיסטול ולהיות פיסטולר, קרבין כדי להיות קרבינר ורובה כדי להיות רייפלמן. מבין?

kobi wan kenobi

New member
לא הבנת

נגיד התחלתי במקצוע קרבי, ואז אני מחליט שאני רוצה להיות גם סייר בשביל שאוכל להרוויח כסף על כל יצור שאני הורג ולא רק על אלה שאני הורג במשימות השמדה, אז אני הולך למאמן ממוחשב או לשחקן אחר ומבקש ממנו שילמד אותי להיות סייר, והופ! אני סייר, אז אני מקבל את הציוד הבסיסי של המקצוע שלמדתי? (במקרה הזה, creature harvesting machine וscout crafting tool)

juggernaut

New member
שמע

בשביל מקצוע התחלתי כמו "סייר" או באנגלית סקאוט אתה הולך לטריינר ואתה מקבל קרפטינג טול והכל ממנו כולל הסקילים והכל הכל.

juggernaut

New member
אי אפשר

מקצועות בסיס לומדים רק מטריינרים של המשחק NPC. אם אתה רוצה לשאול עוד שאלות פתח הודעה חדשה כי זאת כבר ישנה מדי ולא קופצת.

למעלה