הרכבים של גלקסיס

kobi wan kenobi

New member
הרכבים של גלקסיס

קראתי באתר של גלקסיס על עדכון שמוסיף רכבי מולטי-פס'נגרס, והיה כתוב שמתוך שבע הרכבים הללו 4 הם בעצם רכבים שכבר היו קיימים ושרק קיבלו יכולת להכיל כמה שחקנים, אך הארבעה האלה (בעצם שלושה מתוך הארבעה) לא הופיעו במדריך המשחק, אז בדקתי ברשומות העידכונים של האתר ולא מצאתי את העדכון שהוסיף אותם, ולא יכול להיות שזו טעות, מצאתי תמונות של הרכבים האלה באינטרנט, חוץ מרכב אחד, הנה הרשימה של הרכבים האלה: x31 av-21 flash speeder

kobi wan kenobi

New member
כן

מי שהוא יודע באיזה עדכון בדיוק הרכבים האלה נוספו? הם לא הופיעו במדריך ולא ברשומות העדכונים, אז אין לי מושג באיזה עדכון הם נוספו

juggernaut

New member
נדמה לי פאבליש 18

אבל יכול מאוד להיות שאני טועה. אם לא אז 17.

kobi wan kenobi

New member
בדקתי את 17 ו18, טעית

אם כבר מדברים על רכבים שנוספו בעידכונים, מי שהוא יכול לתת לי את הרשימה המלאה שלהם? (אני לא בטוח אם יש עוד רכבים שנוספו בעידכונים, ואני רוצה את הרשימה של כולם כי אני חושב להקים אתר לגלקסיס אז אני צריך את הרשימה המלאה)

kobi wan kenobi

New member
טעות

התבלבלתי קצת, מתברר שבפאבליש 17 נוספו רכבי המולטי פסנג'ר, אבל זו לא הייתה השאלה שלי. התכוונתי לרכבים שקיבלו יכולות מולטי פסנג'ר אבל כבר היו קיימים, אבל לא הופיעו במדריך המשחק, ואני רוצה לדעת באיזה עדכון הם נוספו, הרשימה שלהם בהודעה הכתומה

juggernaut

New member
באותו עידכון הם נוספו!

כמה זמן אתה משחק בגלקסיס? איפה אתה משחק?(שרת)

kobi wan kenobi

New member
לא הבנת

העדכון של רכבי המולטי פסנג'ר הוסיף שלושה רכבים חדשים, ונתן לארבעה רכבים קיימים את היכולות הנ"ל, שלושה מהרכבים הקיימים לא הופיעו במדריך של המשחק, ואני פשוט מתעניין באיזה עדכון הם נוספו, הבעיה שאני לא מוצא את העדכון הנ"ל, וכמה זמן אני משחק בגלקסיס? האמת, אני לא משחק, אני רוצה, אך כרגע אין לי כסף לקנות, אבל ברגע שיהיה לי אני ישר קונה, (כבר עשיתי תוכנית לדמות), ואני אשמח אם תוכל להמליץ לי על שרת טוב ומהיר, ואם אתם שואלים איך אני יודע ששלושת הרכבים הנ"ל לא הופיעו במדריך, אז יש את המדריך באתר הרשמי של המשחק

juggernaut

New member
אי פעם שיחקת במשחק?

אממ תראה שרת מהיר זה לא הבעיה כי זה סוני...הכל שרתים מהירים ובאיכות. יש את אהזי שזה שרת עם כמה ישראלים(אני אחד מהם) ויש את כימרה אלה המרכזיים של הישראלים לפי מה שהבנתי. יש גם כמה באקליפס אבל ממש בקושי. דבר איתי באייסי 168118715

kobi wan kenobi

New member
לא שיחקתי אף פעם בגלקסיס

אבל לפי מה ששמעתי וראיתי באינטרנט אני מבין שזה משחק אדיר, ואני פשוט לא יכול לחכות עד שאשיג אותו! (אני מקווה שזה יהיה לפני שייגמר המבצע בפריק), בינתיים אני פשוט מנסה להשיג עליו כמה שיותר מידע

kobi wan kenobi

New member
נראה לי

שבוני האתר של גלקסיס שכחו לשים בארכיון העדכונים את העדכון שהוסיף את הרכבים האלה, או שהם שכחו לשים חלק מהתכונות שלו (ראיתי שם עוד הרבה טעויות)

kobi wan kenobi

New member
מה זה!

ארכיון העדכונים של האתר של גלקסיס מלא טעויות! הם הרבה פעמים רושמים בתכונות החדשות שנותן העדכון תכונות שניתנו כבר על ידי עדכון קודם, והם שוכחים לשים דברים, כל מיני תכונות של עדכונים חסרות (ואולי אפילו עדכונים שלמים!), אני חושבשהם צריכים להשקיע יותר בארכיון העדכונים, כי בכל זאת, שחקן שרוצה לדעת איך משחקים צריך לקרוא את ארכיון העדכונים, כי המדריך מתייחס למשחק ללא העדכונים, כמובן הוא יכול לבקש משחקנים אחרים להסביר לו, אבל אז כל שנייה לעצור ולשאול שחקן אחר?! זה לא מתקבל על הדעת!

juggernaut

New member
שמע

הם כל הזמן משקיעים במשחק למי יש זמן להשקיע בארכיון שלו...

kobi wan kenobi

New member
הצוות שמעדכן את ארכיון העדכונים

הוא לא אותו הצוות שיוצר את העדכונים ו/או חבילות ההרחבה, כך שיש להם זמן

kobi wan kenobi

New member
עוד שאלה

כשאתה מאלף יצורים, יש לך יכולת לשחרר את היצורים שלך לטבע, אם אתה משחרר יצור לטבע כשהוא עדיין תינוק, ואז יבוא מאלף יצורים אחר ויאלף אותו, האם רמת הקושי של האילוף של היצור תרד בגלל שהיצור כבר אולף בעבר?

funkey monkey

New member
עד כמה שאני זוכר..

לפחות בזמני שהייתי משחק, שהיית משחרר יצור הוא לא היה מופיע לידך בתור חייה שאפשר לאלף שוב וכו'. סתם היה נעלם..

juggernaut

New member
הוא נעלם

אף אחד לא יראה אותו הוא כאילו משוחרר אבל הוא בעצם נמחק אבל יש איזון הוא יוחלף ביצור אחר

juggernaut

New member
../images/Emo6.gif כפרעליך. עזבת אותי לבד בגלקסיס

בדיוק כשהישראלים התחילו להשתלט.

למעלה