הרי לכם! סרטון לדבב! D:

Hawkgirl

New member
שירה שירה שירה..

למי אכפת אם החברים יבינו או לא? הרעיון בתחפושת הוא ש*את* תהני ממנה ולא החברים!

מסכים עם רותם...

בן אדם מכין את התחפושת אך ורק בשבילו, ולא עוצר כדי לחשוב על "האם אחרים יבינו מה זה?" למי אכפת אם אחרים מבינים או לא? את מכינה את התחפושת כי את אוהבת אותה. את מכירה את הדמות. מקסימום, תתחפשי ותסבירי להם שזו דמות שדיבתת לאחרונה בסדרה המצוירות "פוקימון קרוניקלס", ואפילו תביאי להם תמונות או איזה קטע ווידאו קצר כדי שיווכחו בכך בעצמם. וגם אם לא - תמיד תוכלי להגיד להם שהסדרה עצמה תשודר ממש בקרוב וכשהם יראו את הדמות וישמעו אותך - ישר ייפול להם האסימון והם יבינו למי התחפשת בפורים. חוץ מזה, מרינה כל כך מוקצנת עד שהיא פשוט תהיה תחפושת נהדרת ומעולה לפורים P= אם הייתי מדבב את ג'ימי - הייתי מתחפש לג'ימי! XD אגב, ראיתם את התחפושות החדשות של פוקימון שיש בכל חנויות הצעצועים השנה?! איזה שולט!

miaBaby

New member
שירה!!! כבוד!!

איך לא ידעתי שדיבבת את מרינה? XD זוכרת שאני רמי ואת היינו אצלך ודיברנו על זה שגמני וגם את רוצות את זה? חחח טוב, אין לי הרבה מה להוסיף חוץ משזה גאוני שבאמת בסוף את עושה אותה! שיוו זה כזה מתאים! מקווה שבסוף כשזה יצא יהיה לי דרך לצפות בדיבוב של זה מכאן... איך נסעתי בדיוק כשכל החבר'ה מדבבים בדבר הזה??

Reichan

New member
כן, זה דיי מגניב XP

סורי על הדיליי, אבל טוב מאוחר מאשר מעולם לא XD וזה באמת מעצבן שבדיוק נסעת כשכולם מדבבים... אני כנראה אקנה צורב דיוידי לטלוויזיה בקרוב, אז אולי אני אקליט ואעלה P= [טפו טפו חח]

Takuto

New member
כן!!$%#@ את מתחפשת למרינה!!%$#

וגם אני כמו רמי החלטתי לך את זה ולא שואל! XD מרינה שולטת!!$#@% ואם לא הייתם באקות היינו עושים קאסט פוקי אבל אף אחד לא ירצה =|

למעלה