הרי לכם! סרטון לדבב! D:

Hawkgirl

New member
הרי לכם! סרטון לדבב! D:

טוב, חיפשתי קטע מתוך נגימה שיש בו הכי מעט רעשי רקע ורק מנגינת רקע, ומצאתי, יש בו רעשים, אבל הכי מעט, כך שתאלצו לסלוח לי שזה נשמע קצת מוזר רק עם המנגינה, אבל אם תשימו לב, יש שמה קטע שהקוקיות של אסונה מסתלסלות כאלו, ויש רעש צפצפני ברקע - זו הקלטה שלי! %$#^&&%$ כלומר, לא הקול שלי או משהו, פשוט לקחתי מן צפצפה כזו שקניתי בפולין והקלטתי את עצמי עושה רעש איתה XP בכל מקרה, בגלל אני משערת שרובכם לא מכירים את הדמויות בקטע, צירפתי תמונה עם הדמויות והשמות של כל אחת מהן שתדעו O: עכשיו לטקסט: אוקי, האנגלית שלי ל-א---כ-ז-ו נהדרת ומלאת אוצר מילים, אבל תרגמתי את מה שנאמר בפרק מהתרגום לאנגלית שיש בו(למרות שהקטע עצמו בלי כתוביות לאנגלית) כך שהנה התרגום שעשיתי לעברית: קונוקה: (OFF) כנראה שתות זה הטעם הכי טוב, נכון? סטסונה: כן! גלידה חייבת להיות עם טעם תות! קונוקה: אבל גם טעם של תה ירוק לא רע בכלל! סטסונה: כ-כן! גם תה ירוק טעים מאוד! קונוקה: סויה גם הוא טעים מאוד! סטסונה: כן! גם סויה טעם שאסור לשכוח! קונוקה: איך כל זה יצא בסוף? סטסונה: הא? אסונה: קונוקה! (התנשפות) נודוקה: (התנשפות) קונוקה: אסונה! כבר מצאתם את ברון הורד השחור? אסונה: אין זמן לזה עכשיו! סטסונה: הא? נודוקה: ברגע זה, עלינו למצוא מישהו חשוב הרבה יותר מאשר ברון הוורד השחור! סטסונה: מישהו חשוב יותר? מי זה יכול להיות? קונוקה: אה! אני יודעת! צ'ופאקאברה! אסונה: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! קונוקה: את לא צריכה לכעוס כל כך אבל.. אם לא רצית לראות צ'ופאקאברה, לא היית צריכה להקים את צוות צ'ופה, אסונה. אסונה: אין כל ספק שמאז ההתחלה דורות רבים שינו את צוות צ'ופה! קונוקה: אם כך זה בסך הכל עניין של סדר עדיפויות הא? עכשיו, בטח אתם שואלים את עצמכם מה הקטע ב"תה ירוק" או "סויה", הקטע עצמו הומוריסטי, כך שהן משוחחות בהתחלה על טעם נורמאלי של גלידה(תות) ואז עוברות בכלל לטעמים שלא קשורים בכלל לגלידה(תה ירוק-תה שמכינים לאורחים שבאים להתארח בבית אחר ע"פ המסורת ביפן. וסויה-הטיבול שמוסיפים לסושי ומאכלים אחרים יפניים). כך שאם אתם רוצים לתרגם את זה בדרך אחרת, או להוסיף מילים, תרגישו חופשי, ולכן אני מוסיפה פה גם את הטקסט באנגלית למקרה שאתם רוצים לתרגם לבד: Konoka: (OFF) I guess Strawberry's the best flavor, Secchan! Setsuna: Indeed! Ice cream must be strawberry flavored! Konoka: But green tea's a good flavor, too... Setsuna: Indeed! Green tea is also a good flavor! Konoka: Souce is also a good flavor! Setsuna: Indeed! Souce flavor is also hard to cast aside! Konoka: How's that gonna turn out? Setsuna: eh? Asuna: Konoka! Nodoka: (התנשפות) Konoka: Asuna! Did you find Black Rose-han? Asuna: There's no time for that! Setsuna: eh? Nodoka: Right now, we have to find a person even more important than the black rose baron! Setsuna: A more important person? who might that be? Konoka: ah! I know! the Chupacabra! Asuna: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Konoka: You don't have to get angry, but... If you didn't wanna meet a chupacabra, you shouldn't have made the Chupa Team. Asuna: Since then, it's with resounding certainty that the generation is moving! Konoka: So it's more of a matter of preference, huh? ועכשיו לסרטונים! פה אפשר להוריד את הסרטון בלי הדיבוב: http://savefile.com/files/483272 ופה הסרטון המקורי עם הדיבוב(שבטח תשימו לב כמה רעשים חיוניים לא נמצאים בקטע בלי הדיבוב ]: ) : http://savefile.com/files/483284 ובטח תשימו לב שהמוזיקה בקטע בלי הדיבוב די חזקה, אבל לא נורא, אתם יכולים פשוט להנמיך אצלכם כך שזה לא בעיה O: נקווה שזה בסדר ושלא שכחתי שום דבר OO"

chen010189

New member
טיפ קטן איך לדבב את נודוקה

סגרו את עצמכם בתוך קופסת חרקים עטפו את עצמכם בקורי עכביש ותשימו על עצמכם את חרק חי (אבל את זה שאתם הכי מפחדים ממנו) וכשתשמעו את נודוקה המקורית תבינו
"אה..א..נגי ס..סנסיי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *מתעלפת*" "אה? אה! ה...אהההההההההההההההה :S"

Hawkgirl

New member
יאי ^^ ואם את מדבבת...

תעלי לפליקס או יוטוב(או לשרת כלשהו שנוכל להוריד) ואני רוצה לראות XPPP

yotam2233

New member
איזה באסה...

אין לך קטע גם עם בנים... ? נו... טוב... אולי אני אכין משהו... נראה אם יהי לי קטע להעלות...

דוגרי!

חבל שהבנים כל הזמן מקופחים! XD ככה זה היה גם בתחרות הדיבוב של פליקס עם "עושים דיבוב על הבנות". XP

chen010189

New member
היה אפשר לעשות משהו../images/Emo6.gif

להגיד את השליש-רפליקה-אומללה של ה"דנה בייבי, השיר הזה מוקדש לך" XD

Reichan

New member
שיואווווווו X3

איזה מתוקה~! זה ממש יפה מצידך
מכווווולנו [הבנות לפחות
למרות שאני בטוחה שגם הבנים יצטרפו
] ובלי שום קשר [או אולי עם קצת], למישהו יש רעיונות לתחפושת לפורים [חוץ מרותם שקראתי פה כבר XD]? אני אישית חשבתי להתחפש למרינה [כי דיבבתי אותה והכול חיחי
] מה דעתכם?

מרינה! כן! ../images/Emo9.gif

זהו, החלטתי! את מתחפשת למרינה! XD ואין מצב שאני לא אראה אותך בתחפושת הזאת XP אני חושב שזו יכולה להיות תחפושת מאוד טובה, בייחוד בגלל הבגדים המאגניבים של מרינה (לא יהיה לך קר בעצם?) והעיצוב של השיער (את הולכת לצבוע אותו לכחול, כן? XD) והפוקימונים (כדאי שתתחילי לחפש לך קרוקונאו וג'יגליפאף, אבל הכי חשוב מיסדרווס!). את הקול של מרינה כבר יש לך
מה שנשאר לך זה לעבוד על תחפושת מדליקה במיוחד P:

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif אל תשאלי שירה צ'אן ;-;-;-;-;

יכול להיות שלא תהיה לי בכלל תחפושת לפורים ;-;-;-;-;-; התפירה של השמלה ממש לא מסתרת לי וכנראה שאני לא אעשה אותה(תלוי מה יהיה בפגישה עם התופרת מחר ;-; ) אם אני לא אצליח עם השמלה הזו אולי אני אנסה להכין תחפושת של סצ'אם בצורת המלאך שלה O: http://img503.imageshack.us/img503/5964/15amoriu3.jpg אבל יש יותר מדי בעיות עם התחפושת הזו ;-; הכנפיים, הנעליים, והחרב ;-; קסווו, אני לא רוצה שלא תהיה לי תחפושת ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; קסו מלבד זה שזה מעציב אותי זה מעצבן אותי #&%$#&%$

Reichan

New member
אל תדאגי!! ../images/Emo9.gif

הכל יהיה בסדר, בטוח
[אוי ואבוי, בהתחלה כשכתבתי את זה יצא לי "נעל יהיה בסדר" חחחחח] [אויש זה כזה סאקורה XDDD] סה"כ, יש כל כךךךךךךךךךךך הרבה תחפושות שאת יכולה לעשות!! למשל... כל הבנות החמודות האלה מנגימה!?, ודמויות מפוקימון, ומכל הסדרות שאת אוהבת ^_^
ובהצלחה לך ממני ומכלללל הפורום [ודיר באלאק למי שלא מוכן שיכללו אותו
]

אוקיקי

New member
בהצלחה!

התפירה הסתדרה בסוף (מה...אני במתח
) ? ותהיה לך תחפושת. אני היום הלכתי לשוק וקניתי כמה דברים בשביל התחפושת שלי, אבל די התאכזבתי, ציפיתי למצוא יותר.
אחר כך דיברתי עם חברה שלי שגרה בחו"ל ומסתבר שהיא קנתה לי חלק מהתחפושת
אז אני לא מאוכזבת יותר.

Hawkgirl

New member
לא =.="

הלכנו לתופרת והיא רוצה 150 שקל על הכל :\ זה יחסית מאוד מאוד זול לכל שאר התופרות שהלכנו אליהם, אבל רק הבדים כבר עלו לנו 150 שקל.. אז עוד 150 שקל זה כבר מוגזם להוציא בסך הכל 300 שקל לתחפושת :\ בקיצור... או שלא תהיה לי תחפושת או שאני אחשוב על משהו =.=" והדילמה הזו נוטה יותר לאפשרות הראשונה =.="

Hawkgirl

New member
דרך אגב, אם למישהו יש רעיון

איך להכין את החרב בתמונה שהראיתי לשירה זה יהיה נחמד =.=" לחרב עצמה יש לי כבר רעיון. אני רק צריכה רעיון ממה להכין את הנדן(ובגלל שנתקלתי בשאלה הזו בעבר, הנדן זה ה"נרתיק" הזה שהחרב נמצאת בתוכו). דושיוווו ;-;

chen010189

New member
זה יכול להיות COOL

תדברי כמוהה עם התחפושת וזאת פשוט מרינה

Reichan

New member
כן... אבל האמת

שכל החברות שלי אמרו שאף אחד לא יבין =\ כדאי לי לנסות בכל זאת?

למעלה