הריקנות הזאת

מלודי6

New member
הריקנות הזאת

ידיד הגיע לבקר. ידיד שהיה לצידי בתקופה הקשה של חיי. וישבנו, ודיברנו, וצחקנו... איזה שעתיים היה נחמד, נחמד כמו פעם, בתקופה שישבנו ביחד בקורס המשעמם ההוא, בשיעורים שהמרצה כל הזמן העירה לנו איך שאנחנו עושים לה רעש כשאנחנו צוחקים. והוא הלך, אז נשארה לה הריקנות הזאת, של הלבד... של הרצון לביחד, לשותפות, לחוויות, למישהו שנמצא פה איתי, מקשיב לי, סתם ככה, גם אם אני סתם רוצה לשתף אותו ביום הנחמד שעבר עליי, או מישהו שגם אם הוא באותו רגע רחוק, אני יודעת שהוא חושב עליי או שאיכפת לו ממני. מישהו שלא בוחן אותי רק על איך אני נראת, ולא על מניעים אישיים אגואיסטיים, ושלא משחק איתי משחקים של בכאילו, אלא מישהו שמספר לי על השאיפות האישיות שלו ועל התכנונים שלו בחיים, ואני אוהבת את זה, שלאדם יש תוכניות משל עצמו, את הייחודיות הזאת של הרצון הפרטי שלו. והוא היה נראה טוב, זוהר כזה. אבל למה? למה זה שכל הגברים שנחמדים בעיניי חייבים להיות חילוניים, אהה? תסבירו לי.
אאאאאאאאאאההההההההההההההה. אוף!

בכל `סוג` של חברה זה מצוי !!!

אפילו אצל הנטורי קארטה (בצחוק) תמצאי את הנחמדים והטובים ... תלוי היכן תחפשי , שם תמצאי ... דיברתי בקצרה עם הרב של ה`נטורי` , זה שחיבק את ערפאת ... דעי לך שהוא היה מאד נחמד ושוחח איתי בנעימות וביקש ממני להכנס ולשתות ... ממש ג`נטלמן !

ותשחק

New member
למה דיברת איתו?

ואם הוא נחמד, זה עדיין לא אומר שום דבר. אני מכירה אחד שהוא מאוד מאוד נחמד, אבל כבר 'תקע' בגבי הרבה סכינים.

הרב שלי שלח אותי לקחת ממנו משהו ...

וחוצמזה , יש לי קוים מאד מקבילים , בנושא המדינה ... ולא החיבוק עם אויבינו ... אני מאד ימני ... אבל אם היה צל של ספק בשלום עם שכנינו , הייתי מוסר חלקים מא`י ... כמו רבינו עובדיה יוסף ... אני משולב עם רבינו יואל ורבינו עובדיה ... אני לא לבד ... מקוה שלא עצבנתי מישי או מישו ...

מלודי6

New member
דיי כבר!! בטר, מספיק!

כתבתי שרשור מכל הלב. למה אתה חייב לגלוש לעניין פוליטי ולהחריב פינה טובה של משהו טוב ועוד להקביל זאת למשהו שבכלל לא ראוי לכך. ממש לא מוצא חן בעיניי. לא יפה כלל.

מלודי

יש מחלה שנקראת "סינדרום ירושלים" אני כבר יומיים טוענת שלמישהו נדפק הקופסא בגלל ירושלים. דלגי אחותי

מלודי6

New member
לא יודעת מה זה בדיוק הסינדרום הזה

מעולם לא גרתי בירושלים, ולא ישנתי יותר מלילה אחד ברציפות שם. אבל כנראה גדלתי במקום שמתאים לי.

reo2

New member
הלו!!! לא להתעסק איתי בנושא ירושלים....

יאללה בית"ר

מלודי6

New member
אין לי מושג בכלל בספורט

אני רק יודעת שאצלנו במחלקה בעבודה כולם אוהבים את האדומים ונגד הצהובים. יום אחד מישהי הגיעה עם חולצה בצבע צהוב לעבודה ובאה להכנס לחדר של האחד מהגברים שם, אז הוא אמר לה "צאי מהר"... אח"כ, עשינו תיחקור קל, וגילנו שזה היה בגלל החולצה הצהובה... חחח האמת, קניתי לי לקיץ הזה חולצה צהובה וגם סנדלים צהובים... חחח, הוא יצטרך להתמודד עם הצהיבות...

מלודי6

New member
תקראי מה כתבתי לבטר ותביני למה הוא לא יכול

לתקוע לי סכינים בגב.

ותשחק

New member
מלודי, לא דיברתי לגבי הבחור שסיפרת

עליו, אלא כתגובה לאותו יהודי מנטורי כרטא, שנפגש עם ערפאת.. אני "שמעתי" נשיא איראן, עכשיו אני רואה שמדובר בערפאת. בכל מקרה, אני חייבת לכתוב, כי בטר נתן דוגמא ממה שהוא ראה לנכון, לא נראה לי שהוא ניסה לגרור זאת לעניין פוליטי, ולא נראה לי שה'ירידה' על בטר, ובכלל אוירת ה'ירידות' לאחרונה עליו, בתחושה שלי, שייכת לכאן. מדובר באדם טוב, חיובי, עובר על מידותיו, לא אחת ולא שתיים, ועוד מתנצל על כך, אם חלילה 'חטא' בדיבור, מה שמזמין עוד 'ירידות' עליו. יש הלכה בלשון הרע, לא לדבר בשבחו של אדם, במקרה כזה, שמא יאמרו את ההיפך, אז כוונתי רק לומר כאן, כי אנא נשים לב לדיבורינו, לאווירה שנוצרת סביב אדם מסויים, ורק ניזהר. לעלום איני פונה בפניה שכזו, אך אני חייבת לציין שזה קצת צרם לי.

מלודי6

New member
מכל האנשים שכתבו מה שכתבו, זה מה שצרם לך?

אני בסך הכל ניסיתי להשיב את כבודו של אדם חילוני שיקר לי מאוד, על כך שבטר עשה הקבלה לא יפה לדעתי. מה קרה, אני בן אדם נעים בדר"כ, אז אם אני מעירה הערה שלדעתי צודקת, אז את מכניסה דברים נוספים של אחרים? אם את רוצה לכתוב משהו כללי, תוסיפי הודעה בלי שום קשר, אבל לא על חשבוני. ותשחק ובטר, אני אוהבת אותכם ומעריכה אותכם על מה שאתם, אבל זכותי המלאה להביע את דעותיי כאשר אני רואה שמשהו מדבריכם פוגע בי, ואין בזה שום דבר פסול, אח"כ הכל ימשיך כתיקנו, אבל ככה זה אצל אנשים שמרגישים איתם קרוב, אפשר גם להוכיח, וזה טבעי ובריא

ותשחק

New member
מלודי, מקבלת את דבריך בשני החלקים

קודם כל לגבי זכותך להביע, לטעון. ושנית כל - אכן התלבטתי אם לפתוח שרשור נפרד, אך מפאת אותה הלכה בלשון הרע, לא רציתי לעשות מזה עניין גדול, ובהודעתי הפונה אלייך, כיוונתי לכולנו. רציתי להוסיף הודעה נוספת, שאל תקחי זאת למקום של פגיעה חלילה, כי איני רוצה להוסיף פגיעה על פגיעה. הסיבה היחידה שלא כתבתי זאת, כי כמוך - גם אני איני מתנצלת על דבריי הכתובים. אני עומדת מאחוריהם, אך ודאי שאם פגעתי בך או במישהו אחר - הנני מבקשת סליחה.

מלודי6

New member
דיי, מבחינתי סיימתי את השרשור הזה, בנוגע

לתגובות שלך ושל בטר. זה עשה לי ממש ממש לא טוב, ואני לא מעוניינת להמשיך את הנושא מכאן. אמרתי את דבריי, תעשי את מעשייך, אני לא מתכוונת להוסיף על כך.

מלודי6

New member
בטר, אל תקצין

הוא אחד מהאנשים שהיו שם בשבילי בכל רגע קשה בתקופת נישואיי, שהיה תמיד זמין לי, להקשיב לי, לייעץ לי, גם כשבכית. מגיע לו הרבה על כך, אין הרבה גברים שהיו מוכנים להיות במצב שבו הוא היה, כי הייתה לי תקופה ממש גרועה, הוא בין האנשים שהצילו את חיי מלטבוע במסכת של יסוריים נוספים בתוך הנישואים הללו שהיו לי. עכשיו אני יכולה להעביר איתו שיחה כייפית של צחוקים בלי עצבות. אז הכבוד כולו שלו, ולא לזלזל בטר.

זה היה רק כדי `לאזן` ...

גמני עשיתי משו דומה ... אספר בהזדמנות ... ולך חמודתי , אין פלא אם מלאכים של ממש ילוו את דרכך , רק בגלל מתיקותך ... חחח

מלודי6

New member
בשבילך, זה אולי נקרא לאזן

בשבילי זה נקרא להחמיר. יכולת לדבר איתי על דברים מצחיקים, להעביר את הנושא למשהו נחמד, שמעלה בי חיוך. אבל אם אתה נותנן לי להתעצבן, אז זה לא מאזן כלל וכלל.

למעלה