הריסה ללא התראה!

יוטו

New member
לצערך אנחנו מדינת היהודים , לכן

לערבים מותר להרוס , וליהודים לא .

רגע

אבל הרגע קראת לגרש ערבים בגלל שהם ערבים. מותר להיות רק גזען נגד שאר העמים פרט ליהודים? לא הבנתי.

יוטו

New member
מבחינתי - באירן מותר לגרש יהודים

לישראל , כנ"ל בכול מדינות ערב . כך גם לנו צריך להיות מותר לגרש ערבים למדינות ערב .. בכול מקרה - אם אתה כ"כ רוצה שיוויון (למרות שלא מגיע להם שום שיוויון בגלל כול הסיבות המוכרות )- למה שלא נעשה להם פיגועי תגובה כמו שהם עושים לנו ? רק להם מותר להיתפוצץ בין ילדים יהודים ולנו אסור ? מה לשעות , במלחמה הזו יש רעים ויש טובים , במקרה הזה (ותאמת בכול שאר המלחמות שהיו לנו עד היום ) אני יודע שלא קל לך לשמוע את זה , אבל - אנחנו הטובים . אבל לא סתם טובים - אנחנו כ"כ טובים ורחמנים , עד שזה פוגע באנו .. טוב , אין לי כוח יותר - נמשיך מחר אם אתה רוצה ..

ברגע שאנחנו נפסיק לנסות להיות

משטר דמוקרטי, אז מבחינתי תעיף את כל הערבים.... פיגועים בחזרה זה לא שיוויון, זה נקמה. שיוויון כולל בתוכו את שיוויון ערך האדם, כלמר בלי פיגועים בכלל. טוב ורע זה עיניין של פספרקטיבה. את ההיסטוריה מכתיבים המנצחים, ותאמיני לי ששכאן, כמו בהרבה מלחמות, 2 הצדדים הם הרעים.

יפה נפש שכמותך!

"שיוויון כולל בתוכו את שיוויון ערך האדם, כלומר בלי פיגועים בכלל" על מי אתה עובד?!?! אנחנו תמיד אלה שחייבים להיות מוסריים-כי להחזיר פיגועים זה לא מוסרי, זה לא מתאים למדינה שמכבדת את עצמה. אז מה יוצא לנו מזה? עוד הרוגים??....עוד קברים ומשפחות שכולות? עוד חיילים ומלחמות מיותרות!? לא עדיף לגמור עם זה חד משמעית?! תחשוב על זה רגע בהיגיון...אם לא יהיו במדינה ערבים.. מי יעשה במקומם את הפיגועים?! אני לא אומרת שנתחיל להרוג בהם. פשוט תעיפו אותם מכאן למקום שאליו הם שייכים.. לעזאזל 7 מדינות יש להם! אבל לאא הם חייבים את המדינה שלנו!! (קח למשל את ירדן -98% מהם פלסטינאים -לא ירדנים! ותשאל כל ח"כ זה מה שהוא יאמר לך..זו עובדה!!!) מספיק להיות עם המוסרי של העולם!!! ארה"ב לא הייתה שותקת!! עובדה שהיא מייד פתחה במלחמה נגד עיראק. ולא נתנה לכל זה להמשך 4 שנים ויותר כמו שהטרור אצלינו נשמך בגלל כל הרחמנות שלנו והמוסריות שלנו.. כמעט מיליון איש חפים מפשע שארה"ב הרגה במלחמה.. למה לא אומרים שארה"ב לא מוסרית?!

את צוחקת?

את יודעת כמה אומרים (כולל אני) שארה"ב היא לא מוסרית? את מודעת כמה אנשים היא רצחה "בשם הדמוקרטיה"? אותו דבר אפשר להגיד הפוך- אם לא יהיו יהודים גם לא יהיו פיגועים. כן, אנחנו נהיה המוסריים. כן, אנחנו לא נרד לרמה של אירגוני הטרור. כן, אנחנו נעשה את הדבר הנכון. כן, אנחנו לא נרצח אנשים בחוסר אנושיות. כן, אנחנו נפעל למען השלום, שאולי הוא יקח הרבה זמן, אבל כשהוא יגיע, והוא יגיע, זה יהיה כ"כ שווה את זה. ברגע שנהיה באמת מדינה מוסרית, זה יהיה הרגע שבו נתחיל באמת לפעול למען השלום, ומאותו רגע המצב יתחיל להיות שונה לגמרי.

לכן לא קראתי לעשות פיגועים.

אלא לסלקם מכאן!!! אם לא נעמוד בדרכם -האכזרית- מן הסתם שלא יהיה להם את מי להרוג.. בתכל'ס הם לא באמת רוצים את המדינה.. הם רוצים להשמיד אותנו...להזכריך בכל שנות הקיום של עמ"י כל אומות העולם רצו להשמידנו! לפני שהגענו לגוש קטיף, לשומרון, ולכל ההתיישבות 2000 שנה המקום היה שומם!!! למה אז הם לא תפסו את המקום?! 2000 שנה!!! אתה קולט את כמות הזמן!?!? זה כבר יחותר מידי חשוד אתה לא חושב!?

אם לא הודיעו על זה,

איך זה שאני, שבכלל לא גר שם, ולא בצבא, ידעתי על זה מלפני שבועיים? די לדמגוגיה בשקל הזאת....

סלוניק

New member
או שלחילופין,

לך ולשכמותך לא היה אכפת כאשר הסיירת האפורה הרסה אלפי בתים בכפרים בלתי מוכרים בנגב ללא צו הריסה וללא התראה.

זה למה!

אתה יודע למה? כי הם סרבו לקבל את הצווים וגירשו את כוחות הביטחון! חוץ מזה אם המבנה לא חוקי אז יש לנהוג בדיוק כמו נגד הבדואים והפלסטינים.

זהו שלא פועלים נגד

הבדואים... אם היו פעולים היה על מה לדון אבל זה לא קורה. הם חיים פה בנגב חיי הוללות על חשבונינו.. מים- הם לא משלימים חשמל-כנ"ל ארנונה?....חחח מי שמע על זה? הבניה-לא חוקית מה שנותר להם לעשות זה להיות השולטים בינתיים הם מראים את שליטת יפה מאוד. הם גונבים המון- המשטרה פוחדת לא נכנסת לשטחים שלהם הם אונסים-שוב המשטרה פוחדת לא נכנסת. הם מטילים אימה- שוב... זה לא רק הבדואים...-אם חלקם הולכים לבצא זה לא אומר שהם טובים ושגם הערבים כמוהם-רוצים שלום זה בולשיט די להיות תמימים!

במקרה אני גרה לידם

ויש להם צלחות של יס על גג ביתם.. אז יש חשמל...ומים לא ראיתי אותם שואבים מבאר בכל זאת... הם לא כאלה פרימיטיבים...

בכל יום מתחרשות גניבות

הם מטילים אימה על כל הישובים הסובבים אותם.. הם לא פעם ולא פעמיים אנסו בנות ממקום שבו אני גרה.. הם חיים על חשבוננו.. עכשיו בגלל המסלול החדש ל הרכבת הקימו להם כביש נפרד.. והם לא משלמים על זההההה... איפה הגינות!?!? למה לא מגרשים אותם מפה??...זה לא מקומם!?

אוקי,

אין כנופיות של יהודים? אין אנסים יהודיים? אין יהודיים שחיים על חשבון המדינה? לא משנים או מוסיפים כבישי גישה ליהודיים? איפה ההגינות!?!? למה לא מגרשים את כל היהודים מפה??

זה שיש אנשים כאלה

לא אומר שמייד מגרשים אותם כי הם יהודיים.. בכל זאת זו המדינה שלהם. אם רוסים ברוסייה יפשעו לא יגרשו אותם עצם העובדה שהם עשו מעשה שדומה למעשה נבזה שעשה אדם אחר. אבל הם לא יהודים- זו לא המדינה שלהם! לכן איןן להם זכות לדרוש כמו שליהודי יש זכות לדרוש. זה שיש אנשים כאלה בישראל-זה בושה וחרפה לכן יש את המשטרה שמטפלת בכל אלה... אין זה תירוץ כדי לגרש יהודים מישראל!

יש לך טעות אחת גדולה.

זו אכן מדינת היהודים, אך זו לא המדינה רק שלהם. האזרחים הלא יהודיים הם שווי זכויות לחלוטין במדינה דמוקרטית, ואין לנהוג בהם בצורה שונה מאשר איך שנוהגים ביהודים.

למעלה