הריסה ללא התראה!

הריסה ללא התראה!

איזו חוצפה!!!! למה לא הודיעו על הריסת המבנים "הלא חוקיים" בנווה דניאל?!? באיזה זכות סבא הגנה לגירוש החליט להפתיע תושבים? ולמה מתכננים לפנות את חברון בלי שהתושבים קיבלו צווים!? אני בטוחה במיוליון אחוזים שאם המגורשים היו ערבים כל השמאל היה קם ואומר שזה לא מוסרי אז למה אפאחד לא אכפת לו מאח שלו?!!? "עניי עירך קודמים!"

freshlama

New member
את יודעת מה?

אני משער שזה היה יכול להפריע לי מאוד. אבל ברגע שבכל אירוע קטן כזה יש אחת כמוך שמקפיצה את כל העולם נעלם לי החשק

La Gamba

New member
קשקוש

"אם הייתי יודע על זה, זה היה מפריע לי" "ברגע שמישהו מפיץ את זה לכולם, זה כבר לא מזיז" נכון לגבי כל עניין

צודקת...

את יודעת שהיה אפשר לעצור את הפיגועים בזה שהיו קוברים את המחבלים עם בשר חזיר אבל מה קרה? כל השמאלנים זה לא מוסרי לא אנושי נוגד זה וזה ובסוף זה בוטל...! אככ כאילו מה יהיה... לדעתי יהודי שמעדיף ערבי על פני יהודי..<שמאלנים> בשבילי הם לא יהודים תתאסלמו

negative

New member
יהודי שמעדיף ערבי על פני יהודי

חמוד , אל תדבר שטויות. אין דבר כזה.

?

טוב לדעת שאני עושה את זה.... ואני עד עכשיו הייתי בטוח שלא אכפת לי אם הבן אדם הוא יהודי או מוסלמי, הוא קודם כל בן אדם....

קשה לי להתעלם מהעובדה הזו

פשוט אחרי כל המוות שהם זרעו כאן אי אפשר שלא להתיחס לגזע שלהם! אחרי שהם יכבדו אותי בתור יהודיה...אני אדע לכבד אותם בתור באני אדם.

את מדברת יותר מידי בהכללות.

זה לא שחור מול לבן.... יש המון ערבים שבעד השלום, והמון יהודים שנגדו.

כן.

אני מכיר המון יהודים ימניים שאמרו לי לי בפירוש שהם לא רוצים שלום. ואני לא אומר שכל הימנים לא רוצים שלום.

יוטו

New member
צודק ב100 ש2 וחצי עצים נקרים

לאוייבנו הבוגדים מיד בוכים והולכים לעזור להם. .

ro ha

New member
נמאס משקרים

צבא הגנה לישראל הודיע מזמן לראש המועצה שהמאחז לא חוקי ויפונה, ואת זה אומר גם ראש המועצה. תושבי מאחז עמונה קיבלו צווים, והפינוי מהשוק בחברון נמצא כרגע בשיחות, ויתבצע רק אם השיחות לא יצליחו. כש"אחים" שלי יפסיקו להחטיף מכות לאחים שלי, אז יהיה לי אכפת מהם.

אפאחד לא היה מרביץ לאחיך אילו

כולם היו עוזרים אחד לשני ולא היו פה מייליון צדדים בנושא וכולנו היינו מגובשים -נלחמים לאותה מטרה בדיוק. לא היו מרביצים לאחייך אליו הם היו מבינים את משמעות מעשיהם!

להפוך את מדנתך למדינת היהודים!

ולא ל2 מדינות... כי כמו שכבר הבנו אין מצב לחיטות איתם מטרתם ברורה לנו!!!

yochay 2

New member
זהו שהם לא רואים את זההה

הם חושבים הערבים המסכנים האלה רוצים שלוםם מי רוצה שלום איתנו?! הם רוצים להעלים אותנו אותך ואת בני משפחתך ואת כל היהודים כולל השמאלנים אז למה להיות בעדם?! תקלטו כבר שהם רוצים במותך והם רוצים את מדינתנו היחידה. ק-צ-ת שכל.

באמת?

אחד מחברי הטובים ביותר הוא במקרה ערבי, וגם מוסלמי... תאמיני לי שהוא לא רוצה בזה, והוא ממש, אבל ממש לא היחיד....

למעלה