הריון ממש לא רצוי....

רומי211

New member
הריון ממש לא רצוי....

שלום.. "מישהי" שאני מכירה נכנסה להריון מחבר שלה, היא גילתה אתזה שבועיים אחרי שזרק אותה. אין מצב שבעולם שהיא תשאר את הדבר הזה, בת 22, הבנתי שיש הליך שצריך לעבור ועדה, והיא קובעת אם ישנה הפלה חוקית או לא. הפלה חוקית זה כאשר ההריון הוא כתוצאה מאונס, גילוי עריות , או שבחורה בת 17, או ישנו סיכון שהתינוק ייולד עם בעיה כלשהי. וכל התושובות נפסלות פה. אם ככה דינה של בחורה שנכנסה להריון מחבר ושאי ן לה אף מקור פרנסה בחיים ולא מסוגלת לטפל בו דינה לשמור על התינוק?! לא מוכנה לעבור את ההריון . יש מישהי שאולי עברה משהו דומה והיא יכולה להנחות אותי, להסביר לי, אני צריכה תשובה מבעלת ניסיון... כי קראתי כל דבר אפשרי בנושא אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה מה קורה כשבחורה בת 22 ללא שום בעיה נכנסת להריון אבל לא מסוגלת לשאת בהריון ולא בתינוק... אוקיי זה כבר קרה אל תרצו לי עכישיו מה הייתי אמורה לעשות , גם הייתי על גלולות.... אשמח אם תהיה תגובה שתעזור לי :-\ תודה.

רומי211

New member
איך ניגשים? לאן? מה?..

בבקשה אני צריכה קצת הסברים על ההליך ומה עושים.. אני מעדיפה במסרים אישיים או בתוכנת מסרים מידיים (אייסיקיו) כדי שאוכל לשאול שאלות..

תגשי לעו"ס ברווחה

הם ילוו אותך בתהליך שהוא לא פשוט או למרפאה של בריאות האשה הם יכוונו אותך

רומי211

New member
הם מהירים בדברים האלו או הכל נמשך

באיטיות? אני מתכוונת גם שם יש עניין של סחבת? כי בעצם בטוח הרבה בנות באות ולכל אחת עושים וועדה, ויש פה עניין של זמן.

יש ימים בהם יש ועדה

מזמינים אותך לועדה תלוי בכמה שבועות את ובמקום לשאול שאלות תפני את החברה שלך לגניקולוג שלה הוא כבר יכוון אותה וזה דורש בדיקות דם כי מדובר בהרדמה מלאה , בבית חולים

dietoday

New member
לדעתי הועדה

רק מאשרת את הכיסוי הכספי.. שתלך למכון פרטי ותעשה הפלה על חשבונה (זה עולה בסביבות 2000 ש"ח אם אני לא טועה..). ולהבא, גלולות.

הסיכוי לפגיעה ברחם זה כאב לכל החיים

לכן עדיף לעשות את זה בבית חולים וכר , אל תשכחי שה נעשה בהרדמה מלאה

dietoday

New member
חלילה

לא התכוונתי שתלך למקום מאולתר.. דיברתי על טיפול פרטי באחד מהמרכזים הרפואיים בארץ..

אאל"ט

כל אשה לא נשואה זכאית להפסקת הריון, אבל אני לא סגורה לגבי זה. בכל מקרה, יש לבחורה הזאת סיכוי מצויין שהוועדה תאשר לה הפסקת הריון, היא לא הראשונה שנמצאת במצב הזה. ממליצה לשאול רופא נשים (או אפילו רופא משפחה), הוא ידע להפנות לאן שצריך.

למעלה