הרחבת נעל

rellyo

New member
הרחבת נעל

היי בנות, אתמול קניתי מגף וברצוני להרחיב אותו. הלכתי לסנדלר שביקש עבור ההרחבה 160 ש"ח (צריך להרחיב בכ 10 ס"מ), האם זה הגיוני? זה נשמע לי די הרבה... תודה

הרכבה של אזה חלק?

10 ס"מ זה דיי הרבה מה שכן אני יכולה להמליץ על סנדלר שעשה עבודה מאוד טובה רק שאין לי מושג מה המחירים שלו

DREAM111

New member
רלי../images/Emo35.gif רלי רלי../images/Emo35.gif

הרחבה של המגף באיזור החלק העליון כוונתך

אם את גרה באזור גבעת שמואל

הסנדלר במגדלי אילן - המרכז של גבעת שמואל עושה עבודה נהדרת בלי שחיטה כספית. הוא עשה לבעלי משהו כזה בנעלים הצבאיות הרחיב ועשה רוכסן בנעלים הגבוהות ולקח על זה משהו כמו 30 ש"ח אם את גרה באזור שווה להתאמץ ולהגיע אליו. הטלפון שלו הוא03-5328252 והשם שלו הוא מיכאל תדברי איתו ותבררי.

למה לקנות משהו שהוא לא טוב מלכתחילה

? היום יש לנו השמנות מבחר של נעליים לבעלות רגליים רחבות במיוחד ועבות למעלה...חבל! מצד שני....זה נראה לי המון כסף אבל מצד שלישי זו גם המון עבודה יתכן וזה הגיוני לי אישית אין מושג. תתחדשי.

מיליסנט

New member
היכן ניתן למצוא מגפיים רחבות?

אני מבררת עבור אמא שלי, שמחפשת כבר הרבה זמן מגף קלאסי שיסגר לה על השוק... איפה ניתן למצוא מגפיים שכאלה?

rellyo

New member
תודה על התגובות ו..

א. DREAM היקרה, נשיקות חמות וחיבוקים.. ב. בסוף התפשרתי על מישהו שעשה את ההרחבה (במגף למעלה) ב 100 ש"ח. והסיבה היא שחוץ מאשר מנגו ששם, לפי נסיוני הם גובים החל מ 500 ש"ח לנעל, אני עוד לא מצאתי נעל באמת רחבה, אולי שוק הרגל שלי ענקית באופן מיוחד אבל גם במרקו וגם בכל שאר ההמלצות שקראתי כאן לא מצאתי
אז תמורת 200 ש"ח בסופו של דבר , יש לי סוף סוף מגף

למעלה