הרונות הכתובות

הרונות הכתובות

אלו הן אותן רונות שניר פרסם, אך בשם מעט שונה ועם תכונות שונות (משום מה). ככל הנראה לכל מסורת יש את הפרשנות שלה. FOEH – עושר, רכוש, רווח פיננסי, מעמד, ביטחון. UR – מיומנות או כוח פיזי, גבריות, נחישות. TORN – הגנה, שמירה, זהירות, סבלנות. AS – סמכות, ידע, יצירתיות, הגנה אלוהית. RAD – שינוי, תנועה, התקדמות, ידידות. KEN – חום, חגיגה, אהבה, הצלחה, התחדשות. GYFU – מזל טוב, הזדמנויות חדשות, שותפות. WYN – איזון, מזל, הנאה, סיפוק. HAGAL – זהירות, הפתעה, שיבוש. NYD – שימור-עצמי, סבלנות, איפוק. IS – רגשות קפואים, סבלנות, חוסר-תנועה. GER – התחדשות, חידוש מלאי, דגילה עתידית, שינוי הדרגתי. EOH – גמישות, נחישות, יציבות, הגנה. PEORTH – מסתורין, הבלתי נודע, קשרים טלפתיים. EOLHS – יצירתיות, אומנותיות, תרבות, כשרונות גדולים. SYGEL – שלמות, כוח החיים, מנוחה, החלמה. TIR – ניצחון דרך אנרגיה וגבורה, תשוקה. BEORG – צמיחה, פריון, התחלות, חדשות טובות. EOW – מסעות, שינוי, פנים חדשות, התרגשות. MAN – סמכות גברית, אחדות, התקדמות יציבה. LAGU – אינטואיציה נשית, פריון, תוצאות טובות, חדשות טובות. DAEG – בהירות, הצלחה, שיפור, התקדמות הלאה. ETHEL – ירושה, הבית ענייני כספים.

תעשי טובה ותכניסי את זה למאמרים...

תודה כפרה!

רמץ

New member
רונות

לקח לי קצת זמן לזהות את השמות. הם שונים מאלו שאני מכיר, אבל את בודאי מתכוונת בכל זאת לרונות הנורדיות הגרמניות. נתקלתי באתר עם המון כתבים עתיקים. יש אפילו ג´ינית! בספרון אחר שיש לי יש משמועויות מעט אחרות לרונות - 1. מאנאז - עצמיות 2. גאבו - שותפות 3. אנסוז - קבלה, יכולת קליטה 4. אוטילה - פרידה, שינוי נתיב, מהישן לחדש 5. אורוז - עוצמה, יכולת שיקום 6. פרת´ - חניכה, לימוד מיסתורין 7. נאוטיס - הגבלה, כאב, עצמית או מהסביבה 8. אינגוז - פוריות, תיקון 9. איוואז - הגנה, התגברות על מכשולים 10. אלגיז - הגנה, עמידה על דעה אישית 11. פיאהו - הגשמה, מימוש שאיפות 12. וונג´ו - חדווה, קצירת הפירות 13. ג´ארה - יבול, השקעה לעתיד 14. קאנו - פתיחה, פתיחות 15. טאיוואז - הלוחם 16. ברקנה - צמיחה, התפתחות 17. איוואז - תנועה 18. לאגוז - זרם, שינוי 19. האגאלז - אי-סדר, שחרור מכבלי חשיבה 20. ראידו - מסע, תקשורת 21. ת´אוריסאז - שער, מעבר ממצב אחד להיפוכו, ממודע לתת-מודע 22. דאגאז - בקיעה, שינוי צורה (כמו פרפר) 23. איסה - קיפאון, בדידות, התכנסות עצמית 24. סווילו - שלמות לא היה לי כח לנסות להתאים את השמות שלך לשלי. אנסה להביא את הרונות עצמן בהמשך (דוקא הספציפיות האלה לא נמצאות בקישור הראשון שהבאתי, אבל הן מפורטות בשני)

למעלה