הרוח הקרה

הרוח הקרה

הלכתי הבוקר לבנק הדואר לשלם חשבונות 31/1 תאריך אחרון הפחידו אותי עם הסערה המתקרבת לבשתי חולצה סוודר וגם זקט מפליז וחצאית צמר אצלנו בנק הדאר עמו כאילוט מחלים שם מתנות, 40 איש נאלצתי לחכות אבל בתוף המבנה היה חם ונעים , יצאתי החוצה אחרי התשלום איזה רוח מזךל שיש עלי משקל אחרת הייתי עםה חופשי מנסה ללכת לכיון הבית וזה נגד כיוון הרוח המשתוללת בסוף ויתרתי על על מונית חולפת וישר הביתה הרגליים שלי קרים כמו ארטיק מהרוח הקרה וכמובן שמים חמים צריך לחכות הרוח הקרה הפכה את תוכנית שלי לקנות ירקות למרק למשאלה אצל הירקנים ירקות מונחים לתפארת אפילו לא שאלץתי מחירים וברחתי הביתה לחדרי החם והמואר יש מעט ירקות במקפיא , נשתדל לארגן משהו משם ותמיד אפשת דייסה של שבולת שועל עם קצת חלב כמו שהכנתי בימים האחרונים

ben 911

New member
מה יש לך לחפש בבנק הדואר?

אפשר לשלם דרך האינטנט. אני משלם דרך האינטרנט. שרה נתניהו משלמת דרך האינטרנט. כולם משלמים דרך האינטרטנט. ככה לא תעופי ברוח. ככה לא תחפשי מונית. ככה לא תקבלי רגליים קרות.

מיילא רגליים קרות אפשר לחמם אחר כך

אבל הלב התחמם לראות חלק מהשכנים לשאול ולהישאל מה נשמע איך הבריאות,לראות פנים צוחקות, לעיתים רוגזות [על התור] אבל לראות אנשים לא ארבע קירות ..יש לי עם אמא שלי וויכוח עם אמא שלי בנסיון שלי להקל עליה..שבמקום שתצא כל יום למכולת הסמוכה לקנות חלב לחם או איך לא? סיגריות אערוך עבורה קנייה שבועית...ואמא שלי עונה" כשאגיע למצב שלא אוכל ללכת למכולת תתחילו לעשות תכניות על הצוואה שלי."..[זה קורה לעיתים שקשה לה לצאת למכולת] ואז היא מאוד מדוכאת כי היציאה למכולת זו היציאה היחידה שלה...היום הוא יום השוק אצלנו...אתה צריך לראות שיירות שיירות של קשישים עם עגלות במזג האוויר הסוער לקנות שני גזרים וכמה תפוי אדמה אבל לקבל את התחושה שכל כך חשובה להם עצמאות, ולצאת קצת מהבית ולראות אנשים...

האינטרנט הוא כלי נפלא הוא כל כך מעשיר

עוזר, אך גם מבודד אנשים לתוך הבית.....קחו לדוגמה את הילדים...עד לפני מספר שנים השכונה שלי הייתה מלאה בצהלות ילדים, ששחקו כדורגל במגרש הסמוך.מחבואים, קלאס, חבל, היום אני יוצאת אחר הצהריים ש ק ט ...הילדים בבתים מול המחשב זהו העיסוק בעיקרי שממלא את תרבות הפנאי שלהם ...רוב הילדים לא עוסקים כבר כמעט בשום פעילות גופנית..אוכלים מנשנשים מול המחשב..הרגלים מאוד לא בריאים...זה גם אחד הסיבות לתופעה של השמנת יתר בילדים..וההמשך ידוע..ח ב ל...

לנו היתה ילדות נהדרת

היו משחקים , היו חברים , החיים היו יותר תמימים היום פחות מרשים לילדים לרדת , ואם כן אז עם סלולרי צמוד ואיפה אתם ומול המחשב רק ישבן גדל לא השרירים

נכון ערדניקית

צריך לראות אנשים בעינים נמאס לי להיות סגורה בבית ורציתי קצת ירקות והמחירים עכשיו משהו אז לא יכולה לבקש מאחי אני אקנה לפי המחיר פתחתי את המקפיא ומצאתי שקית של ירקות סיניים להקפצה חממתי והיתה לי אחלא ארוחת ערב את הרגלים חממתי במקלחת וישר למיטה וישנתי המון אבל מדי פעם צריך לרדת בגלל שאני לא הולכת כיום אני מאבדתץ את יכולתץ ההליכה

למעלה