הרוח בערבי הנחל

gidi ahronovich

New member
הרוח בערבי הנחל

לאחרונה עיינתי בשלושת התרגומים לעיברית של הספר האמת שיש עוד אחד של מותי ברכן שהוא עשה לרדיו וגם תירגם. אבל ניראה אותכם מסיגים לי עוטק אז בין התרגום של רטוש אוריאל אופק ויעל רנן אני בהחלט מעדיף את התרגום של יעל רנן היא ממש הבינה מה לעשות אם הספר הזה זה אחד הספרים הכי חמודים שאני מכיר פיתאום ניזכרתי שהתרגום של מותי ברכן גם היה בשידורי הניסיון של הערוץ השני הניסיוני אם למשהוא יש קשר למר ברכן אשמח לקבל עוטק בטח ורד יודעת על מה אני מדבר.

Boojie

New member
אוי, אני זוכרת את זה. איזה נוסטלגי!

כלומר, לא מערוץ 2, מהרדיו. מה, ברדיו לא שמרו הקלטות של התוכניות שלהם? (טוב, בענייני רדיו אתה מן הסתם מתמצא יותר ממני, לפחות ברמה המקצועית...)

Boojie

New member
בכלל, כשאני חושבת לכמה ספרים

משובחים התוודעתי דרך התוכניות לילדים ונוער של הרדיו... שלושה בסירה אחת (ווף! והכלב), שרלוק הולמס, כל מיני ספרים של איציק נוי, הסיפורים של אריה אלדד (שאגב, הוציא חלק מהם בספר נוער בשם "חתול בשק" והוא אחד המקסימים שקראתי אי פעם, מומלץ לחפש אותו בחנויות משומשים, כלומר, למי שקורא ספרים מודפסים)... אחחח, גידי, אתה כל פעם מחזיר אותי לנוסטלגיה. ובאמת, מתישהו צריך להיפגש כדי שאני אוכל לשלוף ממך את הסטוצים ההם. דווקא באייקון חיפשתי אותך (אמרו לי שאתה רוצה שמישהו יצלם אותך עם קארד) ולא איתרתי אותך. מזל שלך, כי אחר כך גילינו שאחת המחסניות של המצלמה הדיגיטלית שלנו הייתה פגומה, ולהמון אנשים שצילמנו (כולל אותנו) אבדו ככה תמונות - כולל כל התמונות שצולמו בטקס פרס גפן.

גם אני!

שלושה בסירה אחת, שכרון מעמקים, שכרון סיני (מי כתב אותם אגב?), דו קרב של דוד גרוסמן (בכלל, התוודעתי אליו דרך "חתול בשק"), אורי של אסתר שטרייט וורצל, רון וג'ודי וגבעת האיריסים השחורים של יצחק נוי ועוד רבים וטובים (חלקם אני לא זוכרת כי הייתי ממש קטנה).

Boojie

New member
ועכשיו הזכרת לי עוד. ../images/Emo99.gif

יש המון אתרים שמוקדשים לתוכניות טלוויזיה ישנות וקאלטיות. אפ'חד לא מכיר איזה אתר שמוקדש לתסכיתי רדיו ישנים וקאלטיים? ואגב, אם מישהו מעוניין, הנה קישור ל"סכנה באנדימון" (או שזה היה עין-דימון?
) - רק חלק מהתסכית, למרבה הצער, אבל נוסטלגי מאד.

gidi ahronovich

New member
יש לך כסף יש הקלטות

הם לוכחים 250 שח על שעת אולפן עשיתי שם תוכנית ליפני 10 שנים ורציתי עוטק הם רצו ממני מגיש עורכ כותב ומפיק התוכנית 400 שח גם דוד גרוסמן סיפר שהם רצו ממנו את אותו סכום ואגב את מקבלת את זה על קלטות עפילו לו על דיסקים

למעלה