הרואים למרחק

frumkin1

New member
הרואים למרחק

רבות נכתב פה על הסדרה, אך אני אישית מאוד מבולבל. לא נתקלתי עוד במידע מקויק עליה, ואני לא מצליח למצואה באתרי הספרים. מישהו יכול לתת לי הסבר קליל על הסדרה- מבלי ספויילרים בבקשה. ז'אנר? תורגם? אני מבולבל.

מירטל

New member
הרואים למרחוק:

סדרת פנטזיה שנכתבה לפני כמה שנים ע"י רובין הוב ( לא הוד, ומסתבר שזאת סופרת, לא סופר), הסדרה מונה שלושה ספרים - שולית הרוצח, רוצח מלכותי ושליחותו של רוצח, שלושתם תורגמו לעברית לפני כמה שנים ( אני לא זוכרת ע"י איזה הוצאה - אבל אותה הוצאה הוציאה את ספינת הקסם לפני כמה חודשים, אתה מוזמן לבדוק שם). לדעתי האישית - זאת אחת מסדרות הפנטזיה הטובות ביותר שיצאו בשנים האחרונות. בעיקרון הם מספרים את סיפורו של פיץ' ( ונחש מה הוא עושה ?), שחי בעולם דמוי פנטזיה שבו ישנם שני סוגים של קסם - הבינה - קסם שנחשבת למתועב ונחות והמיומנות - קסם שנלמד ע"י שושלת המלכים ( שפיץ' נמנה עליה), וזהו- אני לא חושבת שאני יכולה להגיד יותר בלי להרוס את העלילה

פרטים נוספים...

הסדרה יצאה בהוצאת אסטרולוג ב- 1998, וזו באמת סדרה שהרבה חנויות ספרים לא מחזיקות (בסטימצקי אף פעם לא ראיתי אותה וגם בצומת ספרים מצאתי אותה רק בסניף בגעש...). למזלי קניתי אותה בזול כמשומשת ולכן העזתי לקנות את כל הטרילוגיה ביחד. לסיפור עצמו מאוד קשה להכנס לדעתי (כמעט שקלתי נטישה בעמוד 80 בספר הראשון
) אבל בהמשך הקריאה הופכת זורמת מאוד. לצערי, קראתי בנתיים רק את הספר הראשון מאחר והארי פוטר החמישי דחק בנתיים את הנותרים מהתור, אבל לפחות על הראשון אני יכולה להעיד שהיה לא רע בכלל
.

למעלה