הילה בסגול
New member
הרהור קל
כאשר אנו פורסים לשואל זה או אחר אנו למעשה מייעצים לו. הקלפים נותנים בידנו כלים לייעוץ ואנו מעבירים את המסר לשואל. פעמים רבות פנו אלי שואלים אשר מתלבטים בנושאים מהותיים בחייהם ואני מדרבנת אותם להגיע להחלטה כזו או אחרת עפ"י המלצת הקלפים. ואז חשבתי לעצמי... הרהרתי קלות
האם אנחנו כקוראים שלמים על עצמנו עד כדי כך שאנו יכולים לבוא בעצות לאחרים? זאת אומרת.. האם אנחנו לוקחים את ההחלטות הנכונות בחיינו ומיישמים אותם כפי הצעת הקלפים? אתן דוגמא. חברה שלי ואני בכל פעם שאנו מבקשות בעצת הקלפים אין אנו פורסות לעצמנו אלא מבקשות זאת אחת מהשניה. לא אחת ייעצתי לה מה לעשות ודרבנתי אותה להגיע להחלטה ולידי מעשה ואז קלטתי שבעצם איך היא יכולה להקשיב לי? לי כאדם שהיא מכירה. הרי כשהיא פורסת לי בקלפים היא עושה את אותו הדבר לערך ומכירה בקשיים שלי לממש ולעשות. אז מה עם אלו שאנו לא מכירים אותם? אני קצת מתבלבלת בניסוח אני מניחה... האם עצם העובדה שפעמים רבות אני מבולבלת ומתקשה להגיע להחלטה וליישם את עצת הקלפים - שאני מאוד מאמינה בהם - יכולה לייעץ לאחרים? האם זה סותר ? וזה הוביל אותי אפילו רחוק יותר. האם פסיכולוג שלם עם עצמו עד כדי כך שהוא יכול לטפל באחרים ולהביא אותם לידי שלמות ?
כאשר אנו פורסים לשואל זה או אחר אנו למעשה מייעצים לו. הקלפים נותנים בידנו כלים לייעוץ ואנו מעבירים את המסר לשואל. פעמים רבות פנו אלי שואלים אשר מתלבטים בנושאים מהותיים בחייהם ואני מדרבנת אותם להגיע להחלטה כזו או אחרת עפ"י המלצת הקלפים. ואז חשבתי לעצמי... הרהרתי קלות