הילה בסגול
New member
אני רוצה להתייחס ל"שאנטי שאנטי"
אתמול נכחתי בישיבה כלשהי בישוב שלנו. הרוחות שם התלהטו ובשלב מסוים גם אני נאלצתי להרים את הקול. אז מישהי שם - שלא סבלה אותי מהרגע הראשון שראתה אותי - אמרה לי משהו בסגנון של "וככה את רוצה ללמד מיסטיקה?" אז כן. אני אדם מודע ומחוברת לרעיון הרוחני ו/או מיסטי שמאוד קוסם לי ומתאים לי אבל אני גם בן אדם. אני גם מתעצבנת....
האם עצם העובדה שאני עוסקת במיסטיקה ובמודעות עצמית מונעת ממני את הזכות להתעצבן מדי פעם??? למה אני קוראת בקלפים? שאלה יפה... אני אוהבת לעזור, לייעץ. אוהבת את הרעיון שאנשים מגיעים אלי כי דעתי חשובה להם ויש לי את הכלי - טארות - על מנת להבין אותם טוב יותר ולעזור להם טוב יותר. מאז ומתמיד קראו לי "הכותל המערבי" ועם קלפי הטארות אני יכולה לא רק לשמוע ולייעץ מנסיוני הדל אלא מעבר לכך... אני כל הזמן מדגישה שלקרוא בקלפים זה לא לחזות את העתיד אלא לייעץ. לנווט. למצוא את הדרך אל האור. זו הדרך שלי, זו הראיה שלי. ואת יקירתי המיוחדת... לאן נעלמת לי ?
אתמול נכחתי בישיבה כלשהי בישוב שלנו. הרוחות שם התלהטו ובשלב מסוים גם אני נאלצתי להרים את הקול. אז מישהי שם - שלא סבלה אותי מהרגע הראשון שראתה אותי - אמרה לי משהו בסגנון של "וככה את רוצה ללמד מיסטיקה?" אז כן. אני אדם מודע ומחוברת לרעיון הרוחני ו/או מיסטי שמאוד קוסם לי ומתאים לי אבל אני גם בן אדם. אני גם מתעצבנת....