הרהורי כפירה

AYELET1

New member

amitp

New member
הבעיה באייפון הקטן

(מלבד המחיר...) היא זמן הסוללה הקצר.
&nbsp
יש כמובן את השטויות הקטנות של אייפון בהיותו אייפון, שעשויות להציק כשעוברים מאנדרואיד, כמו העדר כפתור החזרה לאחור, אבל את זה אני מניח שאת כבר מכירה
.

shoosh2607

Member
מנהל
מה זה האייפון הקטן?

לגבי הסוללה - טוב,זה לא שאני מגיעה מעולם הלומיה, כן?

amitp

New member
האייפון הקטן

זה ליתר דיוק הפחות גדול (6 לעומת 6 פלוס).
&nbsp
ודווקא מכיוון שאני יודע מהיכן את מגיעה אני חושב שכדאי להשתדרג למשהו קצת יותר נורמאלי (בראש הגורמים שגרמו לי לוותר על ה6 שחשבתי לקנות היה זמן הסוללה הקצר. אחריו הגיע המחיר האסטרונומי [כדי לקנות 6+ שהיה נותן לי זמן סוללה נורמאלי אבל אחיזה קטסטרופלית עם נפח מינימאלי שיהיה שמיש עבורי {64 ג"ב} הייתי צריך להוציא בסביבות 920$. לצורך הפרופורציות זה בערך המחיר של טיסה הלוך ושוב ת"א - נ"י...]).

se7en77

New member
האמת שבהתחלה הייתי בטוח שאני אזרוק אותו אחרי שבוע

אבל אחרי 3 חודשים גודל המכשיר כבר לא issue ונכון להיום כבר אני לא מחזיק כבל טעינה בתיק , גם המטען ברכב כבר מעלה עובש .
כמובן מדבר על 6+.
&nbsp
במקרה שלי נפרדתי מקצת יותר מ-900$ ( sfx ) ועם המזל שלי זה היה בשבוע שהוא גירד את ה-4 ש״ח.

amitp

New member
בהתחלה לא הבנתי למה הOPO נוח לי, בשעה שה6+ הרגיש גדול מדי,

הם הרי כמעט זהים בגודל. עד ש(אחרי שקניתי את האחד), השוותי אותם סוף סוף ממש אחד מול השני, וגיליתי שה6+ ארוך קצת יותר מהOPO - וזה עושה הבדל משמעותי. בגלל זה את ה6+ אני כמעט ולא יכול לתפעל ללא שתי ידיים, אבל עם הOPO אין לי שום בעיה.
&nbsp
וכן, כמו שאמרתי - 900$ זה סדר גודל של כרטיס הלוך ושוב TLV-JFK.

shoosh2607

Member
מנהל
תודה לכולם

נכון לעכשיו, נראה לי שאני יורדת מכל העניין.
אחרי קריאה פה קצת אתמול בערב, אין לי כוח להתחיל עם אייטיונס, הכנת רינגטונים וכאלה.
אז תודה למי שייעץ ועמית צודק - אם כבר להשתדרג אז למשהו יותר נוח

איך משהו יותר נוח?

תתחילי להתעסק עם צריבת רומים, אנטי וירוסים, ואיזה ממתק סביר, ואיזה אסון טבע? תלכי לטכנאי כדי לעדכן/לצרוב/לחרוך/השד-יודע-מה?
מה יותר פשוט מאייפון? לא צריך לדעת ולתעסק עם כלום. האח הגדול עושה הכל בשבילך.
&nbsp
למעט שני הנקודות שהזכרת. והשאלה האם הן בכלל רלוונטיות אליך. לי, למשל, הן לא רלוונטיות. לגבי רינגטונים - אני מסתפק במבחר שיש. ביג דיל.
לגבי אייטיונז - אכן זבל. אבל אישית אני לא משתמש במכשיר כנגן MP3, אז אייטיונז לא מעניין. ואת הגיבוי הוא עושה בלי שום התעסקות. תוקעים את הכבל, והוא מגבה לבד.
לעומת שתי ה-"צרות" הללו, שאינן מעסיקות אותי כלל, אני רואה את החברים עם האנדרואיד, מתעסקים כל הזמן עם תחזוקת המכשירים, תוך כדי שהם ממלמלים מנטרות על זה שהם לא צריכים להתעסק איתם, ונוח להם...

shoosh2607

Member
מנהל
מעולם לא צרבתי כלום

אותך הן לא מעסיקות - אותי כן.
ולגבי שינוי החייגן, בחירת דפדפן ברירת המחדל ועוד כהנה וכהנה - אני אוהבת שיש לי אופציות.
נוח זה אינדבידואלי

AYELET1

New member
לא צורבת בד"כ רומים (למה אתה סבור שזו חובה???)

וגם אין צורך ממשי באנטי וירוס.
&nbsp

"חובה"? איפה בדיוק כתבתי שזו "חובה"?

אין "חובה" לצרוב. אפילו אין חובה להשתמש בטלפונים. אנשים יכולים לחיות גם בלי חשמל ובלי מים זורמים. אף אחד לא דיבר על "חובה".
&nbsp
אבל אני כן רואה מה קורה בפועל. רוב (לא כל) משתמשי האנדרואיד שסביבי, כן מתעסקים עם הקרביים של המערכת. או שמיוזמתם, או שמישהו לידם מסביר להם ש-"אתה פשוט חייב לעשות כך וכך", או שיש להם איזו בעיה.
רובם לא עושים זאת בעצמם, אלא נאלצים למצוא חבר "שמבין" או משלמים לטכנאי. כמובן שהמבינים פשוט עושים, ומבחינתם זה "לא התעסקות". יש כמה, בעיקר המבוגרים, שכל הזמן אוכלים להם את הראש שיחליפו את זה, ויתקינו ביסלי, ויצרבו אנטרקוט, והמסכנים כל הזמן צריכים להתגונן ולתנצל ולבקש שיעזבו אותם.
&nbsp
לעומת זאת, בעלי האייפון (לפחות כל אלה שאני מכיר), לא מתעסקים בכלום. פשוט כלום.
&nbsp
אז נכון שבאנדרואיד אפשר יותר, ויש מי שזה שווה לו. אבל "נוחיות"?

AYELET1

New member
שטויות. יספר לך שבע ידידנו על כל הפריצות באייפון

יש מי שלא יזוז בלי פריצה
ויש מי שלא יפרוץ.
פריצת אייפון וצריבת רומים באנדרואיד (כשמדובר ברומים בלתי רשמיים) הם בעלי אפקט דומה- התקנת מערכת הפעלה/קוד שעברה מניפולציות וללא QA מקצועי ומקיף.

se7en77

New member
סתם פרצתי , כמה חודשים אני ללא פריצה

והסתדרתי מצויין , פרצתי רק בשביל חסימת הפרסומות.

לגבי צלצולים , דקה וסיימנו .

לגבי דברים אחרים , כל אחד ומה שנוח לו , אני דווקא שמח שיש מבחר , ככה אני תמיד אמצא מה שמתאים לי יותר בקלות.

בינתיים עדיין מחכה למנהל הרשאות נורמלי לאנדרואיד , לגיבוי נורמלי לא תלוי מכשיר , לאפשרות להשתמש בכל סוג של אוזניות בעל יותר מכפתור אחד ועוד ועוד .

לגבי המסביב , ממש נהנה שאני לא צריך לחשוב על ״תהיה עברית אחרי העדכון ״ או מתי בכלל יגיע עדכון ויותר מזה .

AYELET1

New member
בקיצור, פרצת... "רק בשביל" אז זה עוד יותר גרוע

כי הפריצה מובילה להתקנת קוד שעבר שינויים, reverse engineering וכן הלאה.
&nbsp
ואגב, אתה באמת לא יכול להסתדר בלי תפריט בעברית?... כי לכתוב ולקרא בעברית איו שום בעיה באנדררואיד (מן הסתם אינך מתקין רומים מלפני 6-7 שנים...).
לא מוצאת שום סיבה אמיתית ומוצדקת כיום לא לפרוץ ולא לצרוב רומים מבושלים.
האנדרואיד עובד לי נהדר ישר מהקופסה.

se7en77

New member
אני אישית כן אבל הרבה אנשים לא , מה לעשות.

אל תשכחי שבאנדרואיד קונים מכשיר מיבואן ראשי , יבואן משני , יבואן מזוודה .
המחיר שונה ואחד מהמשפטים זה קח בחשבון שבעדכון תוכנה העברית תיעלם .

למעלה