הרהורים

לאלה עם לב חלש, לפסוח על ההודעה...

ומה אתה חושב שאנחנו עושות כשאנחנו נעשות מחורמנות??? (שיעור ביולוגיה:) כשבחורה מתחילה להפריש הורמונים, יענטו מתחרמנת, כל הואגינה שלה מתמלאת בהפרשות איכסה פיכסה כאלה, כדי שהחדרת הפין תהיה נוחה יותר... עכשיו אם סתם ככה מישהו מדליק אותי ואני מתחילה להפריש הורמונים? פייי... אתה אפילו לא רוצה לדעת כמה פעמים ביום אני מחליפה תחתונים... כאן תם שיעור ביולוגיה נוסף...

erlich

New member
סלחו לי על הביטוי

אבל אני חייב להבין פה משהו.... אתן מרטיבות כל פעם שאתן רואות מישהו שווה בלי חולצה נגיד וזה עושה לכן את זה? או אם גם תגרו את עצמכן? אני לא מאמין מה אני כותב פה... אימא אני מצטער... תודה, ארז. נ.ב. לא התכוונתי להפוך את הפורום לפורום סקס.... וד``א ידעתי למה אתן מרטיבות..

N0

New member
יאק...

או כמו שג` תמיד אומר. עדיף לרדת לגבר ושהוא יגמור מאשר לאישה... N0 (פותח בזה את תחרות ההודעה המגעילה ביותר)

מאז שקיבלתי

המחזור שלי היה סדיר אבל תמיד אני מחפשת דרכים לדחות אותו, אני לא אוכלת, ולא עוסקת בשום פעילות מינית שמתקרבת לואגינה שלי, כי מסתבר שזה מקדים את המחזור... (ותרגעו, אני עדיין בתולה), אבל מה, יש לזה תשלום - זה בא בכאבי בטן גרועים הרבה יותר. חוצמזה, אני מתערבת שאף בחורינה פה לא קיבלה מוקדם כמוני. קיבלתי בכיתה ו` (מסביר את הצמיחה הלא מרובה מבחינת הגובה), ככה עם תחתוני הדאפי-דאק - ``אמא מה זה האדום הזה?`` גם בדר``כ כשאני במחזור זה נמשך רק 3 ימים... זה סבבה הכי שבעולם, כי בהתחלה זה היה תמיד בין 5-7, ועכשיו זה קצרררררר! וזה לא כזה סיוט, רק צריך לדעת להחליף כל כמה שעות טמפון ושוכחים מהקיום של המחזור...

JUVENTINI

New member
אההה

עכשיו אני יודע משהו חדש .. המחזור נמשך כמה ימים ... טוב .. עזבו אותי בשקט ! אני הולך ! יום טוב !

גם החבר לשעבר שלי לא ידע את זה...

הוא חשב שסתם מדממים יום אחד וזה נגמר אבל אני לא מצליחה להזכר איזה מהחברים לשעבר זה היה לדעתי זה היה דור מלפני שנה... לא נורא קטנוני.

snoway

New member
האמת שאני לא יודעת איך אתם

מסתדרים עם הדבר הזה שתלוי לכם בין הרגליים. הוא הופך את החיים שלכם למאוד מתוסבכים, שלא לומר אתכם. (לא מנסיון אישי כמובן... ;-) )

J!

New member
אהה

מסכימה עם snoway זה נראה לי הרבה יותר מפריע...

JUVENTINI

New member
תגידי ...

יש לי הרגשה שיש פה מישהי ששונאת אותי בפורום הזה ... או שזה היה בצחוק ... בכל מקרה ... מה ניסית להגיד לי פה ? (אין לי כוח להגרר איתך לדיון סוער על ``למי יש יותר חברים``)

סופרמן18

New member
למה הוא אמור להפריע לנו?

הפעם היחידה שהוא מפריע זה כשהוא עומד כשאף אחד לא ביקש ממנו(וזה קורה הרבה) אבל נראה לי שדימומים והפרשות וכל שאר הגועל נפש שיוצא לכם משם הרבה יותר מפריע. אה ואל תשכחו שאנחנו יכולים להשתין בעמידה!!!

snoway

New member
ואל תשכח...

שאנחנו לא קוראות לאברי מין שלנו בשמות, אין לנו תסביכי גודל כמו שלכם, ולא יקרה מצב שהמין לא יעבוד כי לא יעמוד לנו ואז נרגיש הכי חרא בעולם בגלל זה (אל תדאגו, זה לא סיפור גדול וזה קורה לכולם). ולנו לא חותכים כשאנחנו תינוקות......

סופרמן18

New member
אם כבר העלית את זה אז...

הגודל קובע? לנו יש תסביכי גודל? אתן אלו שמגדילות ומכווצות ומעמידות ויש לכם אביזרים מיוחדים(אני עוד לא שמעתי על תחתוני פוש אפ). ולגביי הלחתוך זאת שערורייה(היו יכולים להיות לי עוד 2 ס``מ) :cool:

למעלה