הרהורים

snoway

New member
אני מציעה שכולם

יעמדו דקת דומיה לכבוד ה-2 ס``מ. (בחירת מילים לא הכי טובה....) נכון, גם לנו יש קצת תסביכי גודל אבל הם לא התפתחו לממדים כמו שלכם (עוד בחירת מילים לא הכי טובה). ויש גם גברים שדואגים לרפד... דרך אגב, הגודל כן קובע, אבל כל עוד אתה רקדן אופקי טוב אז הממוצע בהחלט יספיק (למרות שהנשים ככלל לא מתנגדות לקצת ערך מוסף).

imagine

New member
אני לא מאמינה!

רק תנסו לנחש מה קיבלתי עכשיו..... :) יופי, אולי אני אצא לחרמון ביום שישי!

black soul

New member
תרשו לי להגיד לכולכם דבר מה

אתם מגעילים אותי... מה הסיפורים המבחילים האלו על המחזור החודשי??? איכס! אולי פשוט אני לא מחברת לראש של הגיל הזה, אבל הפורום הזה הופך להיות פורום של שיחת בנות... ואין דבר יותר גרוע משיחת בנות. תעשו לי טובה, וכבר דיי עם זה! black soul

דווקא יש...

שיחה של המועצה היא גרועה יותר משיחת בנות :) זה בדר``כ שיחת בנות של בנים - על איך שהם עשו עם ככה וככה. הכי מעצבן זה שגם השם שלי עלה שם פעם אחת :-( אבל חפיף, העיקר שזה היה שחר :cool: ושחר גברבר יפהההההה

בלה בלה

New member
זה פשוט נכון

ואי אפשר לריב עם זה! מחקרים הוכיחו שבנות שחיות זמן מסויים ביחד (לדוגמא בפנימיית בנות) פשוט מקבלות באותו הזמן..

נעל

New member
הפרשות מגעילות כאלה...

כל מיני ריחות שנכנסים לתת-הכרה וכאלה דברים שיוצרים תיאום בין נשים שנמצאות הרבה אחת בקירבת השנייה. זה ידוע, למרות שנעל לא בדקה אם זה באמת נכון גם מחוץ לערוץ 8. נעל ;-)

Sprite

New member
לגבי המחזור....

לי יש אחות שקטנה ממני בשנה ושבעה חודשים ואנחנו מקבלות באותו הזמן פחות או יותר... אז ככה שזה נכון...

shanikoo

New member
קרה לא פעם ולא פעמיים

שחצי מהבנות בבי``ס היו ביחד במחזור... זה קורה לפעמים. אבל מה שכן,אם אני במחזור,תמיד יש לפחות עוד כמה חברות שכן. אז אני לא יודעת אם זה מדעי או לא,אבל אצלנו זה קורה...

luka

New member
למה אני מדרדרת לנושא הזה?

טוב אז אני תמיד לבד..., בעצם לא תמיד עכשיו אני יודעת שאני עם עוד אחת שקוראים לה נועה, אבל זה היה ככה לפני שהכרתי אותה. פעם זה היה עם ויקי, זוכרת?

למעלה