הרהורים

lowealpine

New member
הרהורים

אם ראיתם את ההודעה שלי משלשום אתם יודעים שלא הלכתי לישון באותו לילה (בין חמישי לשישי) ולכן הייתי קצת עייפה ביום שישי אחרי בי``ס, אז נשכבתי לי לישון ברבע לשלוש וקמתי.... בעשר וחצי!!! עשר וחצי!! אני לא ישנה כל כך הרבה גם בלילה! אז בכל מקרה, קמתי בעשר וחצי וראיתי פוקוס הלן האנט בערוץ הסרטים (לא משהו) וחזרתי לישון בחמש בידיעה ברורה שאני אתעורר אחרי שעתיים כי לא הייתי עייפה- סתם לא היה לי מה לעשות (קמתי באחת עשרה, דרך אגב..). אז נעבור לנושאים אחרים: 1. יש לי חבר לשעבר (נפרדנו ביום ראשון)שנוסע היום לאיזה משהו מהצבא (הוא לומד י``ג). אני צריכה לחרוש היום למבחן מחצית בביולוגיה שיש לי מחר, אבל הוא ביקש ממני לוותר על איזה שעתיים ולבוא לראות אותו. אני לא כל כך רוצה, אבל אני חושבת שאני אלך בכל זאת כי הוא נשמע כזה עצוב והכל. 2. ראיתי שאשקה העלתה את נושא ה``דליפה החודשית`` של בנות. האם אתן, הבנות (לא מתוך אפליה, אני פשוט לא חושבת שבנים יבינו בזה משהו) שמעתן משהו על זה שבנות מקבלות ביחד? אני יודעת שזה לא הנושא האופטימלי לדסקס בו ביום שבת בבוקר (מה? כבר שתיים וחצי??), סתם רציתי לדעת. lowe

אני לא שמעתי על זה,

אבל שמתי לב לזה בעצמי... גם אני תמיד מאלו שמקבלות אחרונות בחבורה הזו, אין לי שמץ למה... ובגלל שאני מקבלת אחרונה אני תמיד מפחדת שבצורה מוזרה וביזארית נכנסתי להריון, אבל שלא שכבתי עם אף אחד, בלה תופעה פסיכוגלות דפוקה - דמוי-הריון או משהו כזה :)

Levinzone

New member
מה!?

מז``א בנות מקבלות יחד?!?! אתן רוצות להגיד לי שכל העולם מקבל באותו תאריך? טוב עכשיו שאני חושבת על זה זה יכול להיות ובאמת יש כמה הוכחות בשטח.. ובקשר לתסביך הריון..את כל כך צודקת!! גם לי זה כל הזמן קורה!

אני זוכרת שבטיול השנתי בשנה שעברה

כככככככככככל הבנות קיבלו בעצם כמעט כולן יענו היינו 7 בנות בחדר - 4 מאיתנו סבלו ממחזור! רובן קיבלו ביום הראשון של הטיול אני קיבלתי בלילה בין היום השני לשלישי... זה לא כולן מקבלות נגיד באותו היום אלא בתקופה מסויימת של נגיד... אנערף, שבוע?

rastotman

New member
לא הבנתן נכון-

חברות טובות מקבלות ביחד, וזה די נכון ברוב המיקרים.

לי, בטיול השנתי של כיתה ח

היה מחזור. לפי הספירה שביצעתי הייתי צריכהלקבל בזמן הטיול וזה היה תירוץ מושלם לא ללכת! בכיתה ז לא הלכתי בגלל מחלה, והשנה אני גם לא יצואת. למזלי המורה לי לא עשתה לי בעיות. אמרתילה שאני שונאת טיולים שנתיים, ומכיתה ז אני לא הופעתי. והיא אמרה- ``בסדר.`` גם ההורים נתנו לי אישור. איכס, טיולים שנתיים. גועל לנפשות!

flowr..

New member
נכון, גם אני שונאת טיולים שנתיים.

זה סיוט. אני צריכה להיתקע כמה ימים ארוכים עם כל השכבה השנואה שלי, וגם להיות עייפה כי בלילה לא ישנים ולחכות לרגע שדאני אחזור בו הביתה.

JUVENTINI

New member
אמאלה !

לא בכית ? אגב .. בטיולים שמתי לב שאתן משתינות ביחד .. :) ... למה ... ?!

imagine

New member
בכית?

מזל שאתה בן, זה לא כזה סיוט, בערך. אני כבר בשני טיולים שנתיים הייתי במחזור, דיי איכס אבל הסתדרתי. ובקשר לזה שאנחנו משתינות ביחד זה בגלל שזה מאוד לא פשוט ללכת להשתין כבנות - צריך למצוא מקום טוב שמסתיר אותך ואם כבר מוצאים אז למה לא לשתף? :)

מה?? זה דפוק...

אם כבר אני הולכת עם הבחור ``להשתין`` :) סתם... אף פעם לא היה לי בחור באף טיול שנתי היי, הנה מטרה לשנה הזו!! תודה גלעד :) (בתקווה כמובן שלא אקבל מחזור בטיול השנתי...)

yulia_tb

New member
בקשר לדליפה החודשית``..

בנות מקבלות באותו זמן?? או.קיי.... לי זה נשמע קצת מפגר..

JUVENTINI

New member
דבר ראשון ...

לכי לבקר את חבר שלך ... דבר שני .. מחזור זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות .. זה לא טוב בכלל ! אני לא יודע .. הייתי עושה עם זה משהו ממזמן ..הייתי הולך לרופא ואומר לו שאני לא רוצה מחזור כי אני מפחד .. זה נראה לי סיוט ! (אני לא אומר את זה מנסיון) אני לא רוצה לחשוב שאני הולך לטיול שנתי וסוחב איתי בתיק טמפונים .. אני לא יודע איך אתן נהנות מהחיים שכל חודש יורד לכן משם דם ...

Levinzone

New member
בלה בלה בלה

טוב שלבנים אין מחזור, אני לא יודעת למה קוראים לכם המין החזק...אתם לא הייתם מצליחים להתמודד עםזה:) ואם כולנו היינו הולכות לרופא ואומרות את זה, המין האנושי (וכאן בדיוק נכנס הבלה בלה בלה שבנושא שלי:) לא היה ממשיך להתקיים (בלה בלה בלה). ובאמת שזה לא כזה נורא

JUVENTINI

New member
נכון ...

קראתי אפילו פעם אחת בעיתון שהכוח סבל של נשים הרבה יותר טוב משל גברים ... בכל מקרה .. לא יודע .. לא רוצה לחשוב על מצב שיהיה לי מחזור ..

erlich

New member
טוב נו..

אני בטוח שאלה שהולכים סיירת מטכ``ל היו יכולים לעמוד בכאב. חחחחחחח ואם הייתי בת שפוט הייתי לומד ליות עם זה. איך אתן חושבות שאני חי עם כל פעם שיש לי WOOD בגלל איזה כוסית מהכיתה? וה הרבה יותר מפעם בחודש, ורק שתדעו שהביצים מה זה כואבות אם לא גומרים, וזה כי כשהזרע לא יוצא הוא מתייבש וזה גורם לכאב. עד כאן שיעור ביולוגיה (ואני אפילו לא מרחיב ב..) תודה, ארז. נ.ב. לא לקחתם את ההערה על מטכ``ל ברצינות נכון?

למעלה