הרהורים עצמיים

ל נ צ ח

New member
למרות שאתמול שמתי-לב לזה,תודה ../images/Emo13.gif

• האמת החוכמה הגנאי והשבח:ו ל נ צ ח ו 23:22 | 24/04/04 האמת החוכמה הם דרכיו של הגאון היודע מזמן שאין אדם יכול ליצור גדולות, ליצור משהו שיאריך ימים מדורו ומתקופת מאת השנים שלו, אלא אם כן יהיה תנאי זה בידיו, והוא, <<<<< שבני דורו על דעותיהם, השקפותיהם, הגנאי והשבח הנובעים מהם, יהיו כקליפת השום בעיניו! >>>>> * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
לא כדאי לך כי אותך זה יקרב לגיהנם.

*משלי* השמחים לעשות רע יגילו בתהפכות רע:

אני מוכן לחתום על חוזה

שאם מנהלי הפורום יחסמו את לנצח, אני אקבל את עצמי על החטא הזה ואהיה מוכן לשלם עליו בעולם הבא. מילא הייתה לו איזה הזיה מעניינת, אבל הזיית משיחות היא כה נפוצה (עשרות אלפי אנשים בעולם), שזה ממש לא מחדש ורק משכנע שהוא קשקשן עלוב.

ל נ צ ח

New member
את דמי הכניסה אתה משלם כברבעולם-הזה

וחוצמיזה ילד, תלמד מהגששים שהחיים זה לא חוזה. ומהחיים עצמם עוד תלמד רשע קטן שכמוך, שלמרות כל רצונך להרע, כקש לאש תושלך לגיהנם חינם אין-כסף. חטאיך תשלם אותם בייסורים נוראיים וללא שום כלום חוזה. ((((
))) * ישעיה כט * (כ) כִּי אָפֵס עָרִיץ וְכָלָה לֵץ וְנִכְרְתוּ כָּל שֹׁקְדֵי אָוֶן: (כא) מַחֲטִיאֵי אָדָם בְּדָבָר וְלַמּוֹכִיחַ בַּשַּׁעַר יְקֹשׁוּן וַיַּטּוּ בַתֹּהוּ צַדִּיק: (כב) לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה אֶל בֵּית יַעֲקֹב אֲשֶׁר פָּדָה אֶת אַבְרָהָם לֹא עַתָּה יֵבוֹשׁ יַעֲקֹב וְלֹא עַתָּה פָּנָיו יֶחֱוָרוּ: (כג) כִּי בִרְאֹתוֹ יְלָדָיו מַעֲשֵׂה יָדַי בְּקִרְבּוֹ יַקְדִּישׁוּ שְׁמִי וְהִקְדִּישׁוּ אֶת קְדוֹשׁ יַעֲקֹב וְאֶת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל יַעֲרִיצוּ: (כד) וְיָדְעוּ תֹעֵי רוּחַ בִּינָה וְרוֹגְנִים יִלְמְדוּ לֶקַח: ** S ** * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

MotiAd

New member
בדברים שלך טמונים הסכנות...

האמיתיות לאנושות. ולמה אני אומר את זה? תה מתייחס אל כל דבר בתור עובדה מוגמרת (לא לכל דבר אלא כל דבר שאמרת בתור תגובה להודעה שלי). זאת לא צורת החשיבה הנכונה בכלל. אתה אפילו לא מנסה לשלול דבר כזה? להטיל צל צילו של ספק? ההליכה שלך בצורה עיוורת אחרי מה שהוגדר בתור עובדה מוכחת מסוכנת מאוד. וסיכויים מצויינים שהיא תתבדה בעוד כמה שנים. דבר אחד: איפה ההוכחה שזה מה שקרה? אני רוצה לראות מה בדיוק גרם לך לדעת שהדבר הזה הוא עובדה מוגמרת וניצחת. קשה לי להאמין שאדם שמתיימר להיות אינטיליגנט מאמין ככה סתם בדבר כזה. שנית, אל תשכח, שגם בזמנו ועד זמנו של (ברח לי השם שלו מהראש - פולני שאחראי על העניין שכדור הארץ מסתובב סביב השמש). עד לאותה שנה כולם טענו בדיוק את אותם טענות (מבחינה עקרונית ועניינית) שאתה מעלה עכשיו. "הרי ניתן לראות בבירור - הדימיון, וצורת הגוף והשלד אפילו יש בהתנהגות" וכו'. זה לא נכון ולא גורם לזה להיראות נכון. אומרים שהדנ"א שלנו דומה ב-99% לזה של עכבר (או שיש כאן טעות שפשוט עכשיו לא עליתי עליה). אז אני מוכיח שמקורנו מהעכבר. זה לא נכון ואף פעם לא היה ולא יהיה. לפחות עד למה שהיום ידוע.

SilentMike

New member
כולנו מתייחסים.

כולנו מתייחסים לדברים מסויימים כעובדות אפילו המתקראים ספקנים (כמו עבדך הנאמן) נאלצים להודות בעובדות בסופו של דבר. אי-אפשר להתקדם אחרת. ההבדל הוא שאני דורש ביסוס רציני לפני שאני מקבל משהו בוודאות, ושאני נכון לשנות את דעתי באם ישלל. אלא שלכבודו (זה אתה) אין את ההכשרה הדרושה כדי לסתור את תורת האבולוציה. ילך כבודו לפקולטה לביולוגיה ויחזור עם הפרכה (מזל טוב). כבר מאז 1859 "הסיכויים טובים שהיא תתבדה עוד כמה שנים". אך אבוי. שוד ושבר. תורת האבולוציה בדרך ברירה טבעית רק מתבססת ומתחזקת. עד כדי כך שהיא כבר יותר מחצי מאה קונצנזוס בקהילה המדעית (הקרוי ניאו-דרוויניזם. יש כמה זרמים, אך הסכמה על עקרונות היסוד, ובראשם הברירה הטבעית). הראיות הן אדירות, והולכות ונוספות עוד ועוד כל הזמן. תנוח דעתך. הדמיון הגנטי שלנו לשימפנזה גדול מלעכבר, אבל בכל מקרה כל השלושה וגם כל יתר היצורים על פני כוכב הלכת הזה התפתחו מאב קדמון משותף. אתרים מצורפים למטה. ועוד אחד שלא היה לי מקום בשבילו: ארכיב סטיבן ג'יי גולד. לסיכום. האבולוציה, כמו הגרוויטציה, היא עובדה לכל דבר, ומותר ורצוי להתבסס עליה כאשר היא רלוונטית.

ל נ צ ח

New member
לזרוק חול של "עובדות" בעיני ההמונים

ולעוור ולטמטם אותם דרך שטיפות-מוח המוניות של "עובדות" עד שכל מיני "עובדות" ישללו וכבר לא יהיו יותר "עובדות". נו,....... לפחות זה מרשה להמונים להנות מהבורות,זה נותן להם תקווה.
אנשי המדע מדברים בשפה שמטעה את ההמונים ואת עצמם עם תיאוריות גרנדיוזיות של חישוב גיל העולם ,תחילת גיל היקום וסופו גיל השמש והכוכבים, ועוד כהנה וכהנה "עובדות מדעיות" "והוכחות" כדבריהם המטעות את ההמונים ואת עצמם עם אלה התיאוריות שהאמת לא הוכחו כלל אלא אך ורק בעיני מאמיניהם הם עיוורי "עובדות שכאלה". נו,... לפחות זה מרשה להמונים להנות מהבורות,זה נותן להם תקווה. ככול שמרבים לעסוק בחקר הטבע ומגלים בו דברים נפלאים, הולכת וגדלה ההכרה באוזלת ידו של המדע, שיכולתו מוגבלת לגילוי ולהגדרת חוקי הטבע, "אבל לא להבנת סיבתם", מספר גדל והולך של מדענים, מרביתם אמריקנים, סבורים שההפרדה בין מדע לדת שגויה, ופועלים במרץ כדי לכונן את האיחוד הגדול, שיספק לאנושות תשובה שלמה ומלאה לשאלות המעסיקות אותה. האסטרונום האמריקני אלן סאנדאג': "המדע הוא שהוביל אותי למסקנה שהעולם מורכב מכדי שניתן יהיה להסבירו באמצעות המדע". עיננו רואות אפה כיצד חודרת האמונה גם אל תוך מעוזי השכלתנות והמדע, וגם זה חלק מהתהליך הגדול העובר על העולם כולו, תהליך הסולל את הדרך לביאת משיח-צדקנו ,שייבשר "התיאוריה השלמה של הכל" ודרכו נגיע לגאולה האמיתית והשלמה. השקר מאמת-רציונלית שממחקרי אנשי המדע! (ד"ר יואב בן-דב) - בחברה המערבית המודרנית, מקובל להתייחס למחקר המדעי כאל מקור לגילוי האמת העובדתית על העולם. לדוגמה, התיאורים המדעיים של היווצרות היקום נחשבים "אמיתיים" יותר מאשר תיאורי בריאה דתיים או תיאוריות מיסטיות. על מה מבוססת האמונה הזו באמיתות המדע? לכאורה, התשובה פשוטה: התגליות המדעיות הן אמת משום שהן מבוססות על שיקולים לוגיים-רציונליים ועל מבחן הניסוי. אולם התבוננות מעמיקה יותר מגלה תמונה מורכבת בהרבה. תיאוריות מדעיות רבות שהיו מקובלות במהלך המאות הקודמות ננטשו והוכרזו כ"לא אמת", למרות שברגע מסויים היה נדמה שהן תוצאה הכרחית של שיקולים רציונליים ותוצאות ניסויים. פירוש הדבר הוא שהשיטה המדעית אינה מובילה בהכרח לאמת, והיא יכולה להוביל גם לדברים שאחר כך יתגלו כלא אמיתיים. ד"ר יואב בן-דב המכון להיסטוריה של המדעים אוניברסיטת תל אביב www.bendov.info

SilentMike

New member
קודם כל כל הכבוד.

כל-הכבוד על הודעה שחלקה אפילו ממש מגיב לעניין. הציטוט בן-דב הוא מעניין, ואני ממליץ לקרוא את מאמריו של הד"ר בן-דב במלואם באתרו. כמובן שאם תשאל את בן-דב איך באו לכדי קיום החיים על כדור הארץ יותר מסביר שאפילו הד"ר המחרף בכבודו ובעצמו יענה באבולוציה. דווקא העובדה כי המדע מתקדם, ומתקן את עצמו מתצפית לתצפית, בעוד המיסטיקה והמיתוסים הדתיים רק שוקעים עוד ועוד במדמנת הבליהם הסרוחה, היא כוחו של המדע. היום לא רק שאנו יודעים שהאבולוציה היא עובדה, אלא שאנו גם יודעים עליה הרבה יותר מכפי שדרווין יכול היה לדעת בתקופתו, ואף יודעים לתקן את טעויותיהם של חסידי האבולוציה במאה ה-19. הניאו דרוויניזם על זרמיו הרבים הוא התיקון הזה. זוהי בדיוק הגדולה המדעית. ההתקדמות והמחקר שגורמים לשינוי בהתאם למציאות, שהלוא המדע הוא חקר העולם האמיתי וכך ראוי. גם הדת (לפחות חלקה) מתקדמת כמובן. מתקדמת באפולוגטיקה שלה ובנכונות שלה אף להשלים לעיתים עם עובדות מדעיות. אבל כמו כל סרח עודף שאינו מכבד את עצמו אות אותנו, הדת אינה מתקדמת בכוחות עצמה, אלא רק כתגובה להתקדמות המדעית האמיתית, לשינויים הטכנולוגיים, ולמציאות שצריכה למעשה לאלץ אותה להשתנות. ועוד דבר. יש דברים שנזקים לפח, כמו האתר האונברסלי, הפלוגיסטון ותורת כדור הארץ כמרכז היקום. אך ישנם גם דברים שנשארים איתנו. איינשטיין אומנם תיקן את משוואות התנועה, אך חוקי ניוטון ממשיכים להילמד בבתי-הספר ובאוניברסיטאות, והמכניקה שלו משמשת בסיס למכניקה היחסותית, וגם החשבון הדיפרנציאלי של ניוטון, לייבניץ וממשיכיהם עוד נשאר ללוות אותנו. הטבלה המחזורית של היסודות גם היא שחקן ותיק בשטח, שככל הנראה ישאר עמנו לתמיד. המודלים האטומים והמולקולריים עדיין נמצאים בשימוש גם בעולם זה של קווארקים וקוונטים וכל מיני צרות כאלה. כדור הארץ לנצח יסתובב סביב השמש כפי שאמרו קופרניקוס וגליליאו, גם אם נתגלה שהשמש אינה מרכז היקום אלא רק עוד אחת מיני רבות. וגם האבולוציה אינה הולכת לשום מקום. כך או אחרת, אם איזה ניואנס שלא יהיה, היא תשאר, כפי שכדור הארץ סובב את השמש, עובדה. אתה הוא הזורה חול, אדון משיח. מגיב במלל מבולבל, בהצהרות ללא כיסוי ובציטוטים שלא בהקשר.

ל נ צ ח

New member
אימבסיליות עיוורת ופושעת שלכם

היא האמת שלך כשלהם המאמינים כמוך באלילי-הספק, - אתה החכם-בעיניך כמוהם כחבריך כת אתם, כת מאמינים באלילי-תיאוריות-הכזב שלכם על אי-קיומו של אלוהים בורא שמים והארץ העולם אותך אותם ואת כל הנבראים כולם. אתה והם אינכם מאמינים שהוא אחד האלוהים הנורא הנשגב מכם ואתה והקולגות שלך אפס אתם לעומתו, ולכן נופלים אתם ותיפלו ונורא במלכודת האיומה על רשעות זלזולכם בלא-ידוע והנסתר לכם לחכמתכם, להבנתכם. אתה כמוהם המתגאים בתיאוריות החשוכות הדביליות שלכם אותן בניתם על סמך בורות וכזבים שמשטיפות-מוח שספגתם בחייכם בעיקר ממלמדיכם הבורים לא פחות מכם בלהבין ולדעת לאמת האחת אמת-האלוהים אמת הבורא, האמת הנסתרת מכם מהבנתכם-אותה. אתה והם פשוט לא מבינים שעקרים ואימפוטנטים אתם בלגלות אותה את אחת << ה-א-מ-ת >> בעצמכם האמת האחת והיחידה על הסיבה לעצם קיומו ראשיתו ואחריתו של היקום החיים והמוות מאין ולאין וקיומכם שלכם ושל כולם-בו. את האמת-האוניברסלית אמת האלוהים אינכם מסוגלים לגלות אותה ביוזמתכם אתם ולכן בעיוורון החשוך הזה שדר כדייר-קבע בשכלכם, מגששים-אתה והם ויומם-וליל מסובבים ומסתובבים באפלת חלל "העובדות" השיקריות שאמת היא בעיניכם, אמת שלכם מהספקות-והבורות החשוכה שלכם הניזונים בפראייריות פראית הם ואתה ממנה, מחוסר המידע ומהמידע הכוזב שלכם שממנה. - וכך במידע-השגוי הזה שלך ושלהם חברי הכת שלך, מידע-הכזב צומח לו פרא ב"חכמתך" ושל הקולגות שלך ומתנפח לו במימדים מפלצתיים כבלון נפוח בגז ריקבון שנולד מחוכמת הספקות-שלך ושל המאמינים ומחללים לאלוהים כמוך. בזו אמונתכם מנפחים אתה והם עוד ועוד את מבנה בורותכם-החשוכה והעוד ועוד הזה מערפל-לך ולהם אנשי אמונתך את דל-שכלכם ובעוד יותר ויותר אימבסיליות וזה מיוזמת החוצפה הלעגנית המפגרת שלך ושל אנשים חשוכים שכמוך לאלה שלא מאמינים כמוכם באליל "העובדות" עובדות ההכזב שלכם לו אתם סוגדים ל"עובדות" הנובעת כאמור מהאימפוטנציה שלכם. - חוצפתך וזלזולך לאמונתם של המאמינים באלוהים בורא-העולם גדולה מאוד, כך כמימדיה דבילית היא כי נובעת מהרשעות והטמטום שלך ושלהם חברי הכת שלך שאינכם מודעים וגם כי אינכם מבינים ו או אינכם פשוט רוצים להבין שמוסיפים אתם שמן דליק ביותר להבעיר לאש-הנוראות האוכלת שאותכם באכזריות-נוראה תאכל ושם בעולם-המוות בגהינום תייסר בנוראותיה את הרשעים המחללים אותו אלוהים בורא-העולם בורא החיים לנשמה באדם למענה הנשמה ברא הבורא בחסד את האדם. האימבסיליות פושעת שלכם נובעת מאמונתכם העיוורת באל-הכזב והספק שלכם ובורותכם כבורותם שלהם הנקראים "הנאורים"(זה מזכיר לך אה?) אך אמת-דבר היא שחשוכים-הם כי בונים אמיתות על צל. הספקנות שלכם בעיניכם חברי " כת-העובדות"" חוכמה היא, האמת שזו חכמה-עיוורת המתבססת על מידע חסר ושגוי שלהם מידע-כזב אותו שואבים אתם מבו רשל כזבים ושל שטיפות-מוח שאתם בצימאון ממנו ניזונים בור שגדל גם בך וברבים שבהם "מאמיני הכת שלך "כת העובדות". כפרא צומח בכם עובש-הכזב וזה מזיבולי-המוח שעשו לך כל מלמדיך הבורים באמת ה' וכך גם להם עובש שכלי שאתה והם עצמם עושים יום-יום וליל לעצמכם ולקורבנות שלכם הם המאמינים לכם ואינם יודעים עדיין שמאמינים-הם בבורות-שלכם בדבר האמת על הנסתר לכם מבינתכם עלובים אתם האומרים ועוד בגאווה עליהן המסקנות הכה-אפלות להם סוגדים אתם לאלילכם אליל קיר-הספקות החלקלק שלכם: " עובדה "! - הם הספקות שלכם ביחד עם אבק-השאריות של הספקות שלכם קבורות-אתכם במחסני-האפלה שלכם המאחסנים שם את כולם שכאלה "עובדות" המנופחות מהכזב ששורץ בכם כזב-מתנפח כגידול ממאיר במוח שלכם הניזונם מכל מיני אלילי "עובדות" שבעיניכם "עובדות" שקבעתם אתם לעצמכם ולקורבנותיכם שטופי-המוח מאמיתות הכזב שלכם אמיתות ששורצות מחוסר הידע שמגישושכם באפלתו ממנו הכזב של כל מיני עובדות כוזבות הם הטמטום והעיוורון שלכם עליה האחת האמת האבסולוטית אמת האלוהים. ואתה ואלה החכמולוגים שכמוך, האמת הוי - כמה שמסכנים-אתם! - אתה והם חברי כת המאמינים באלילכם עדיין לא חושבים ת'צמכם לכאלה, כי עדיין בטוחים-אתם בשלל "העובדות" החכמות בעיניכם על אמונתכם באמונתכם שבניתם אותה אי-שם במקום ריק קר וחשוך מחוכמה מקום חדל-שכל שכזה הנמצא קבור עמוק בתוך תאי-המוח שלכם וכגוסס מפרפר ופולט לכם החכמולוגים אותם המסקנות החשוכות הכה-כוזבות שלכם. ודע לך איש חשוך: בקרוב מאוד-מאוד-מאוד * אור-חדש על ציון תאיר * ונהיה עם סגולה ואור לגויים על זה אני נשבע!
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

SilentMike

New member
בלה בלה בלה בלה.

ומה אמרת? שום דבר. נאום כניעה מבריק נוסף מפי לנצח. "אין מה לומר אז נהלום במילים ריקות".

MotiAd

New member
תודה...

על הכתובות והקישורים. ד"א לגבי חלק מהדברים שאמרת, רק להזכירך שהאסטרונומיה לפני ימיו של קופרניקוס הייתה בעולם הרבה יותר מהזמן שניוטון מבלה במחוזותינו (כמה אלפים טובים של שנים). לגבי דברים אחרים, מעניין מתי בפעם האחרונה יצא לך לעיין בספרי הדת שלנו (התנ"ך ורק עליו אני מדבר) ואם תוכל להגיד לי מה בדיוק מהדברים שנאמרו שם הוא ענתיקה? ביחס לעובדות מדעיות כמובן. אני לא חולק עליך שאני לא פרופסור ואת עתידי אני מתעתד להשקיע בתחומים אחרים שבהם אני מוצא הרבה עניין. את העיסוק בביולוגיה אני אשאיר לאנשים אחרים. ושוב אתה מתייחס לדימיון החיצוני בתור גורם חזק במשוואה. מבחינתי זה ממש לא נכון. גם ביולוגית זה לא אומר כלום. רק לשם השוואה. יכול להיות יצור הרבה יותר קטן משימפנזה שהדימיון הפיזיולוגי שלו לנו גדול בעשרות מונים משל השימפנזה ראה ערך מה קרה לאותו אגם מסכן בערבות רוסיה שעבר ניתוח שפגע לו במוח ובהומרמון הגדילה שלו. אבל זה שום דבר.

SilentMike

New member
ועדיין.

עדיין כיום אנו יודעים כי כדור הארץ סובב את השמש ואיש אינו מפקפק. "האסטרונומיה" שלפני קופרניקוס לא נבעה ממחקר מדעי. אנשים פשוט הניחו בשחצנותם שכדור הארץ הוא מרכז היקום. ברגע שנבדקו הדברים התברר שלא כך הוא. אני לא מתייחס לדמיון החיצוני. אני מתייחס לדמיון הגנטי. אנו קרובים יותר גנטית לשימפנזה מאשר לעכבר. איני מבין על איזה "אגם בערבות רוסיה" מדובר. אם את העיסוק לביולוגיה אתה משאיר לאחרים, אזי אחרים יקבעו את הביולוגיה. תורת האבולוציה הביולוגית בדרך ברירה טבעית (שכן מדובר בתיאוריה בתחום הביולוגיה) מקובלת כעובדה בקרב ביולוגים (דומני שהמספר הוא 666 מכל 667 בספירה אחרונה).

למעלה