הרגשת הכישלון

אייבורי

New member
הרגשת הכישלון

הבוס שלי מידי פעם צוחק ואומר "יום אחד אתה מסתכל במראה ורואה שיש לך שלשה ילדים וקריירה" אז אכן יש לי קריירה ויש לי בנות נפלאות, יש רשימת היישגים מפוארת וארוכה רק בזוגיות אני מרגיש כישלון מוחץ [זאת סיבה מעולה לייעץ לאנשים בפורום זוגיות במשבר] אחרי הכל, אני לא מחזיק מעמד בזוגיות יותר משלש שנים ברצף. לא שיש לי רשימת מכולת ארוכה ומייגעת, יש דרישות בסיסיות לחברות אמיצה, לסקס כיפי ובעיקר להרגשת "הגעתי הבייתה". דודתי האהובה טוענת שאני מכור, גאנקי של התחלות קשרים, אבל בכדי לתחזק קשר שנים ארוכות כנראה שצריך משהו אחר. אולי היא צודקת, אבל עדיין בפנים יש הרגשת כישלון קלה, עדיין יש תקווה סמויה למצוא אישה שאצליח לקיים איתה זוגיות ארוכת שנים. האם אתם גם מרגישים קצת כישלון זוגי?

o r n i t

New member
מממ... הייתי רוצה

להחזיר לך על כל "העצות" הלבביות שאתה מחלק
, אבל ברובן אתה צודק בדרכך הצינית והמצחיקה, אז אני אהיה כנה. כן, לכל אחד , כמעט, תכף יבוא איזה מושלם..., משהו שנראה לו שהוא כישלון בו. גם אני אחרי שהתפרקו נישואיי הרגשתי תחושת כישלון מסוימת בעיקר במציאת בן הזוג המתאים לי, משום מה ניחנתי בכשרון ובכשלון רב לבחור תמיד את הכי לא מתאימים לתפקיד. אני הכי אוהבת הכי טוטאלית ואופס שוב זה לא זה,ושוב אכזבה ושברון לב, בגדול אני תמיד הולכת על אותו טייפ (אותו "אב טיפוס") שהכי לא מתאים לי, אבל הכי כובש. כשהתגרשתי "האשים" אותי האקס בזה שאני מחפשת שלמות ושאינני מתפשרת ושככה זה אצל כולם, אני יודעת שזה רחוק מאוד מהאמת ולא בא לי להתפשר על דברים מהותיים ועקרוניים בחיי ובזוגיות, ושאין כל רע ברצון שינהגו בי בכבוד ובכנות בדיוק כפי שאני נוהגת בבן זוגי, הוא חשב שזה בסדר שאנחנו חיים בלי כבוד,אהבה,וערך אחד כלפי השני לך תבין אותו... גם לי יש תקווה קטנה למצוא את האחר שאיתו תהיה לי זוגיות טובה וארוכה,אבל תמיד קיים בי הפחד מעוד כישלון, לפחות התקווה עוד קיימת ולא הצלחתי עדיין להשמיד גם אותה ברוב "כשרוני".

אייבורי

New member
נו,

ככה לפספס הזדמנות להחזיר לי ? אני חושב שלא מעט גרושים יודעים שחלק גדול מהבעיה היא בבחירה הראשונית. עדיין אנחנו מוצאים את עצמנו בוחרים שוב ושוב באדם הלא מתאים. אולי זה עונה על איזה צורך ריגשי לא פתור אולי דפיקות מובנת בכל מקרה תודה על כנות.

יערית

New member
ממש

כאילו שאני כתבתי את מה שכתבת אבל בלי תחושת הכשלון אלא עם מודעות לתהליכים שעוברים עליי. יש תקווה שתתבגר ותחליט שהחיים לא מאפשרים לך "לנוח" כשיש לך זוגיות, אלא צריך להרגיש טוב בה ובטוח והכי מלא שאפשר כי אתה אדם מלא, לא בת זוג שתשלים אותך או בך ולכן אתה מתעייף בזוגיות. גם אני רוצה זוגיות ארוכת שנים ובכל זאת להרגיש רעננה כאילו רק הכרנו, אז מה? אז אני מפשילה שרוולים ולפעמים לא מוותרת לעצמי! כמובן אם הזוגיות הזו שווה לי, אם אני מבינה שטוב לי יותר איתו מבלעדיו ולא אין אחר שיחליף אותו.

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

תשמעי, אני בטוח שאת בטוחה שבדיוק ככה פני הדברים אבל למדתי דבר בחיים אם אנחנו רוצים ללמוד על זוגיות ארוכת שנים, כדאי ללמוד מניסיון מוצלח. בקיצור, איפה פורום נשואים מלא שנים ? ומה קורה בימים שאת מרגישה שטוב לך יותר בלעדיו מאשר איתו ?

יערית

New member
אני לא מחפשת פורומים כאלו

כל הדוגמאות נמצאים סביבי במשפחתי טפוווווווו טפווווווו. ביום שתבוא לי המחשבה הזו שטוב לי בלעדיו מאשר איתו, זה בדיוק היום שצריך לקפל את הדברים. אני חושבת שהתבגרתי במקצת :))

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחח

בדיוק רציתי לומר לך שלא בטוח שהתבגרת. אולי הבגרות היא לדעת לפלטר ימים כאלו, לבחון אותם שוב לתקן את הלא תקין. אולי המאמץ הזה חסר בנו.

יערית

New member
איזה נודניק אתה

זה למה התבגרתי ולא מעכשיו, מהשנים האחרונות :)) <ותרד מהמילה "בנו"
>

מירוש29

New member
היי חיזקת אותי קצת ען המשפט שלך

אנחנו עומדים בפני גירושין אני מרגישה מזה הרבה זמן שאני לא נמשכת אליו בכלל אוהבת אותו כבן אדם אבל קשה לי להיות עם מישהו שקשה לי לשכב איתו... הוא בן 26 ואני 31 ואני גם מרגישה שאני יותר בוגרת ממנו כאלו יש לי 3 ילדים בבית וקשה עם זה אני רוצה גבר שגם יהיה לי משענת עליו אני בצער רב מפרקת בית כי עש לנו 2 פעוטות אבל לא בא לי לקום עוד 20 שנה ולהגיד למה לא עשיתי בא להיתעורר עם משהו שבא לי לחבק ולחייך שאני רואה ... לציין שהוא אדם מקסים אבל כמו שאמרת וטוב בלעדיו מאשר איתו...מגיע לו משהי שתאהב אותו באמת!!

יערית

New member
המשפט האחרון שלך

זה מה שאמרתי לאקס שלי "מגיע לך מישהי שתאהב אותך" ונכון שהוא אדם טוב, אבל מגיע לי אדם מתאים יותר , לא התאמנו מלחתחילה ועשינו טעויות רבות. התגרשתי בגיל צעיר ממך 29 עם שתי פעוטות שהקטנה בינהם עוד הניקה- אבל זה בגלל שממש לא סבלתי אפילו את הנשימה שלו לידי, זה היה הכוח שהניע אותי לחתוך. הפער בינכם לא היה אל מול עינייך בעבר, אך גברים מתבגרים לאט וזה לא אומר שגבר בגל 30 40 50 יהיה בוגר יותר, הם נשארים ילדים קטנים וביננו, טוב שכך וכמובן שישנם נישות שהבגרות של האדם מאד חשובה. חכי שתפלי על איזה חטייאר בראש בגיל 30+ אולי רק אז תעריכי את מה ששיחררת :)))

מירוש29

New member
אאז את אומרת לי להישאר לחכות

שיתבגר להמשיך להיות אמא אחות וכו... ואיפה הגבריות שצריכה להיות בגבר אני לעצמי לפעמים עם הוא היה אדם חזק דומיננטי החלטי נסכם את בגבר!!! אז יכול שהמשיכה שלי אליו היתה הולכת למקומות האלה אבל אני מריגשה הגבר בבית וזה קשה לי נפשית גם לי בא שמישהו ילמד אותי משהו.... יש לי שני ילדים ואני לא צריכה עוד תינוק וזה מה שאני מרגישה וזה כבר 4 שנים ככה... תביני.. להעריך אני מעריכה אבל אנחנו לא מתאימים...

ye44

New member
תגידי מה את מיללת ?

את גדולה ממנו ב 5 שנים, סביר להניח שהכנסת אותו לחופה מטעמי לחץ
וואוווו "אני אוטוטו בת 30 ולא מצאתי חתן" מה זאת אומרת הוא לא בוגר ? היכן הייתה החשיבה שלך לגביו לפני החתונה ? אמרת לעצמך,ראשית כל נתחתן ונביא ילדים כדי לסמן
אלוהים גדול נכיר אותו אח"כ עכשיו תשלמי את המחיר

יערית

New member
אני לא אומרת לך כלום

אני אישה זרה עבורך, אני סתם מישהי שלא מכירה את הנפשות הפועלות וכתבה מה עשתה בנושא שלה מאחר ולא סבלתי עוד רגע איתו. את במצב צבירה שכזה? קומי ותעשי טוב לשניכם ולילדים לאחר מכן. ורגע לפני ששוכחת, מה חשבת בדיוק שיקרה כשהכרתם? הלא זה ידוע שגברים מתבגרים לאט יותר מנשים, זה גם ידוע שנשים הם יותר אחראיות וכו וכו <אל תאכלו אותי>, זה התבשיל שבישלת, את חושבת שיבוא אחר ויהיה לך קל יותר עם שני הילדים שהם לא שלו? את חושבת שיהיה מישהו שעם כל המסביב תוכלי לסמוך עליו יותר מהגבר שאיתו את חיה? את חושבת שאחרי שתכירי וכבר תנגבו אחד לשני את התחת הוא יהיה שונה יותר מהראשון? אנחנו עושים הרבה טעויות, אחת מהן זה לפעול בצ'יק וצ'ק בלי לחשוב מטר קדימה וזה אחד השיעורים הגדולים עם ההתבגרות, נראה שגם את עדיין לא בשלה ולא התבגרת מספיק, אל תהיי נועזת סתם כי הוא לא מספיק "גברי" כפי שקראת בספרים, הוא מתיי שהוא יתבגר וזה יהיה בשביל אחרת.

ye44

New member
כבר כתבתי

שאם לא ממסדים את הקשר, אתה כל הזמן על המזוודות,אם באמת אתה אוהב אז תתמסד ובד"כ אחרי תקופה ארוכה של זוגיות אתה יודע להחליט אם זאת המיועדת או המיועד ואם לא אז תחתוך,לא צריך למשוך 3 שנים מהחיים ואח"כ הכל חוזר חלילה זוגיות ממוסדת בפרק ב' לרוב עושה טוב, במקרה הכי גרוע מפרקים שוב את החבילה אבל לפחות מנסים ולא חיים בתחושה של החמצה
וואי וואי וואאאאאי אייבורי ברגע של טלנובלות נדיר

למעלה