הרגשה מוזרה

Dragon9

New member
תודה על הפירגון

רק שזה לא יעלה לי לאגו
אני הרבה זמן מנסה להבין "מי אני" , ואני חושב שהשאלות שנתווספו לי בימים האחרונים הן דווקא יותר חזקות , כי זה יותר נוגע בדברים של היומיום. מי חושב את המחשבות האלה? מי מרגיש? זה עוזר לי לבדוק את עצמי ולראות את עצמי מהצד. עם זאת , אני לא מרגיש בכלל קרוב להראה , אני עדיין נסחף לתוך הדרמות של הרגשות וגם יוצא מאיזון. אני גם משתדל שלא לתת תשובה של המיינד לשאלות האלה , כי הוא יכול להשתיק את הרצון למצוא תשובה אמיתית מבפנים.

Dragon9

New member
הארה זו מילה מעורפלת מדי מבחינתי

אני בכלל לא חושב שאני מואר וגם לא מרגיש ככה. אני גם לא מצליח לשמור על המצב הזה , ההרגשות האלה והשאלות האלה במשך כל הזמן , אני נסחף חזרה אל החיים הרגילים ואל הדרמות. אני חושב שחוויתי כמה "ניצוצות של הבנה" בחיי , אך לא הייתי קורא לזה הארה. גם בגלל שלדעתי הארה זה דבר מאוד אינדיוידואלי , ההארה לא מתבטאת אצל כל המוארים אותו הדבר , ולהגדיר הארה זה לכבול אותה במחשבה שלנו , דבר שימנע מלהגיע אליה. ועם כל הכבוד לשלמה קאלו , אני לא חושב שיש משהו "טמא" בסקס , זה דבר טבעי לגמרי , בריא ומאוד כיף. סקס לא צריך להיות רק יצרים ותאוות - יש גם סקס רוחני. מבחינתי זה החיבור הכי חזק פיזית ואנרגתית שיכול להיות עם מישהי בעולם הזה. אין כמו ההרגשה שמתערבבים אחד בשני ונהיים אחד. ועוד דבר , נראה לי שהיום שבו אפסיק לשאול שאלות זה היום שבו אמות.

arlot

New member
דרגון היקר הארה היא דבר נהדר

בכל מה שאתה מספר פה מראה שיש לך הרבה הארות לאורך הדרך , אנחנו עדיין בעולם פיזי וקשה להתעלות מעליו אבל זאת הדרך ותמיד יש ירידות ועליות בדרך ,אני בטוח שאתה מצליח להתמודד יותר ויותר בדרכים מוארות ונכונות יותר גם בפיזי ולא רק במיינד , הריי מחשבה דיבור ומעשה . לדעתי הארה היא לא דבר אינדיוידואלי אלה הדרך שאתה מאיר את עצמך היא האינדוידואל בעיניין ,כמות האור שהצלחת להכיל יכולה להיות שווה אצל אדם אחר או קטנה וההפך והאור הוא אותו האור - אהבה . וכן גם לדעתי אין בעיה עם מין ,זו דרך נהדרת להיתחבר אל המקור ולחוות את השלמות במיוחד עם אתה למדת לאהוב את כולם ללא תנאי ואז גם יכולת הנתינה שלך גדלה וגם המין הופך טוב יותר ,רק צריך להיזהר לא ליפול למיניות בשרית חומרית מידי - כי כשאתה אוהב את כולם אתה מסוגל גם להיתחבר לכולם ואז האפשרויות גודלות ומתרחבות אלפיי מונים. אין ספק שרמת המודעות קשורה גם לדרך בא אנחנו תופשים את המין והמיניות שלנו .

למעלה