הרגשה מוזרה...

shirka

New member
סליחה אבל...

אם כל הכבוד לכל בעלי החיים, איך בכלל אפשר להשוות חיית מחמד לילדה שלך???????? מה זאת אומרת: "הרי את הילדה שלך לא היית מוסרת נכון???? " אני פשוט לא מבינה את המשפט הזה. אני מציעה לך להבא לבדוק מה בדיוק הסיבות למסירה של בעל החיים לפני שאת "לא מבינה למה לא מתייחסים לבעלי חיים כבני אנוש ומוסרים אותם כשלא נוח או קצת קשה"... אני לא יודעת אם את כבר אמא, אבל אם לא הדעה שלך עוד יכולה להתשתנות...

נופר30

New member
מבינה אותך כל כך

שולחת חיבוק ויהיה טוב אני בטוחה שחשבתם על כל האפשרויות לפני כן

shirka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבינה אותך, הייתי שם לפני כמה חוד' כשנאלצתי למסור את אוסקר
. הוא היה בדיכאון בגלל נועה וילל (ממש בכה) 24 שעות ביממה...הוא לא הצליח להפנים שהמעמד שלא במשפחה השתנה, הוא כבר לא מס'1 אלא מס'2. הוא נמסר לבן דוד של בעלי ומאז הוא פורח. היו לו יומיים קשים של הסתגלות אבל מאז הוא מאושר וטוב לו. אולי אם אוסקר היה מגיע אלינו אחרי שנועה כבר נולדה הכל היה נראה אחרת... בנתיים שולחת
ים...

דניאLי

New member
עצוב לגמריי../images/Emo7.gif לא הייתי מצליחה

למסור את ליבי. לא יודעת מה הייתי עושה.היא כמו עוד בת שלנו.

אוויש, כמה עצוב ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה הסיבות שהביאו אותכם למסור את הכלבה (ד"א, גם לנו הייתה כלבה מאיה שמאוד אהבנו), אבל אני משערת שזה היה בלתי נמנע. מקווה שתתאוששו מהר ושמאיה מצאה בית חדש חם ואוהב

שולחת ../images/Emo24.gif גדול גדול

לי יש את בינגו - גולדן רטריבר בן 6.5 שנמצא אצלי משהיה בן 7 שבועות. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. אני רק יכולה לדמיין מה את מרגישה. מקווה שהכאב יחלוף מהר.

אוי - זה עצוב...

למסור כלבה אהובה. אין לי הרבה מה לומר חוץ מלשלוח לך
. הנחמה היחידה היא אולי זה שיהיה לה טוב יותר בבית החדש, שיאהבו אותה שם ויתנו לה בית חם.

אבא אסא

New member
../images/Emo10.gif כמה נורא. קחי את כל ה ../images/Emo24.gif ש

רק אפשר לתת. תביטי בנועה המתוקה שלך שמראה שיניים כמו אריה גדול ותמצאי שם נחמה כי מאיה היא חלק בלתי נפרד אבל נועה היא חלק ממך!!!
אסא.

ברוריהה

New member
אוי אתי'לה, זה כל כך קשה !

כל מסירה של בעל חיים זה כמו להיפרד מחבר יקר. ובסיטואציה הזאת, זה נראה לי הרבה יותר קשה. אבל אני מאמינה שעשית את הבחירה הנכונה, לך, לנעה ולמאיה, שתוכל לקבל אולי את החופש ותשומת הלב שמגיעים לה. אני יודעת מניסיון רב של מסירת בעלי חיים שמה שעוזר זה לדבר עם ה"הורים" החדשים שלה ולשמוע מה קורה. כתשמעי שהיא התאקלמה וטוב לה, תרגישי גם את יותר טוב.

למעלה