הרגשה מוזרה...

etilly

New member
הרגשה מוזרה...../images/Emo7.gif

לפני 5 דקות מסרתי את מאיה
שלנו למשפחה חדשה. ה-
שלי שבור לחתיכות אני יודעת שזה הדבר הנכון, וזה הכי טוב בשבילה, אבל אני מרגישה כאילו...כאילו...לא יודעת ריקנות, עצב, הרגשה מאוד מוזרה! מאיה היתה כמו ילדה בשבילי, הדבר הראשון שאני ואילן עשינו יחד היה לאמץ אותה ביום שבת גשום לפני כמה שנים... כאילו משהו התנפץ, נגמר. עצוב נורא!

מבינה אותך היטב!!!

כשאני מסרתי את מילי הגולדנית לפני כשנה הלב שלי נשבר לרסיסים! הכלבים האלה,הרטריברים כל כך טובים וטהורים שאי אפשר שלא להתאהב בהם ולהיקשר אליהם עמוקות.זאת הייתה אחת השבתות ונסענו למסור אותה לזוג מקסים מכפר סילבר וכמה בכיתי כל הדרך...כשחזרנו הבייתה ,הבית היה כל כך ריק ונטול חיים כמו "השקט שאחרי הסערה".ואז אני זוכרת שהסתכלתי על הרצפה וקלטתי את העצם שלה ששכחתי לאסוף ולמסור לזוג שלקח אותה ושוב נשברתי ובכיתי... מה שעודד אותי אחרי המסירה היו שיחות הטלפון היומיומיות שעידכנו אותי שהכלבה שמחה ומאושרת בבית החדש.שיש לה גינה ,חברים חדשים (אנשים וכלבים) והמון אהבה ותשומת לב. אם תחשבי שבבית החדש יהיה לה לא פחות טוב אני בטוחה שזה יעזור לך להתגבר על האובדן.כי זה באמת אובדן. מזדהה איתך לחלוטין.

ayelet i

New member
שולחת לך חיבוק...

כל כך מבינה אותך. איבדת מישהו קרוב אליך - וכל כך טבעי שתתאבלי. זמן יעשה את שלו ובוודאי תעודד הידיעה שלמאיה טוב בבית החדש. מאחלת לך המון טוב!

ענתש

New member
../images/Emo24.gif גדול אתילי...

קשה לי להבין אותך דווקא - אני לא חובבת בע"ח גדולה ומאד קשה לי להבין איך מרגישים כלפי כלב יותר מאשר כלפי... חפץ כלשהו. אולי כי לא חוויתי. אבל אני עצובה בשבילך שאת מרגישה שהלב שלך שבור לחתיכות ולא מצליחה לדמיין מה ההרגשה לוותר על ילדה שלך (אם אלו אכן התחושות שלך כלפיה) ומאד מעריכה אותך, שלמרות שזה קשה לך נורא, את עושה מה שטוב בשבילה. צריך חוזק מיוחד כדי לעשות משהו כל כך כואב ולא אנוכי. עוד
גדול אחד ממני. מאחלת לך שמאיה תמצא המון אושר בביתה החדש ושאת תרגישי יותר טוב בקרוב...

גנדולף

New member
אתי , קבלי ../images/Emo24.gif

מקוה שלא יציקו לך יותר מדיי במסרים אישיים ובכלל (בהמשך למה שסיפרת במפגש האחרון).

איריS

New member
וגם ממני../images/Emo24.gif

כ"כ מבינה, גם אני מסרתי את קים הלברדורית שלנו, כי הרגשתי שאני לא נותת לה מספיק ועם תינוק בבית לא היו לי הוחות להוציא אותה, אז העדפתי למסור אותה למשפחה מקסימה שיש להם בית עם גינה. היום אני יודעת שהיא מאושרת וזה מה שחשוב.

אני רק מציצה ולכן אולי לא מבינה../images/Emo2.gif

למה עליכן למסור את בעלי החי?האם אי אפשר לגדל ילד וכלב באותו בית?

מתרגשת

New member
לא יכולה להזדהות אבל מבינה../images/Emo24.gif

מקווה שחיבוקים עוזרים כי מעבר לזה אני לא יכולה לעזור אז

אורלי99

New member
עצוב לי בשבילך...../images/Emo10.gif

שולחת לך חיבוק. מקווה שתשמעי שטוב לה גם בבית החדש, ואל תשכחי שאם הייתה לך ברירה - זה לא היה קורה. פשוט לא היתה לך ברירה..... נשיקות על הבוקר לנעה שלך.

../images/Emo24.gif ענקי

בתור בעלים טובים- את צריכה לשים את טובת החיה לפני טובתך וזה מה שעשית. אני מבינה את מה שעובר עלייך - אני מסרתי חתולה למשפחה אחרת , ואני זוכרת את מה שמרגישים. זה היה לפני שלוש וחצי שנים אבל אני עדיין תוהה מידי פעם מה קורה איתה . גדר אחד אני יודעת בודאות וזה ששם טוב לה יותר!!! אני בטוחה שאת מרגישה ככה לגבי המשפחה הזו גם כי אחרת לא היית מוסרת להם את מאיה, שהכאב יכהה במהירות. עינת.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל כך מזדהה עם הכאב שלך כל כך הרבה כוח נפשי צריך בשביל לעשות את זה, ואכן ביית הופך פתאום לריק, כי מישהי חסרה שם...תיהי בקשר עם המשפחה המאמצת, ואולי אפילו עם מאיה...הילדה שלך בידיים טובות, ותקבל את כל תשומת הלב- היא עוד תהיה מאושרת, ולעולם לא תשכח אותך- מניסיון! אנחנו מסרנו כלב דני-זאב בן 8...עד היום אנחנו מתגעגעים אליו, אבל יודעים שהמשפחה, עם גינה וילדים חמודים, אוהבת אותו לא פחות, פעם שפגשתי אותו- הוא רץ ושמח ולא שכח...
אני עדיין מתגעגעת, ובטח תמיד תתגעגעי גם את, אבל - כמו שכתבת, עשית את הכי טוב עבורה, וזו הקרבה אמיתית! שולחת עוד מלא
עינבל

dalit1973

New member
סליחה שאני לא מזדהה

אבל אני לא מבינה למה לא מתייחסים לבעלי חיים כבני אנוש ומוסרים אותם כשלא נוח או קצת קשה, הם מרגישים הכל ומבינים שלא רוצים אותם יותר וזה כואב, הרי את הילדה שלך לא היית מוסרת נכון????

נופר30

New member
התגובה שלך היא חוסר רגישות

את לא יודעת מה הסיפור מאחורי המסירה אני לא הייתי עונה לפני שהייתי יודעת מה הסיפור ואם לילדה יש תגובה אלרגית חזקה לפרוות הכלב שמסוכנת לה? אז מה היא צריכה להשאיר את הכלבה ולפגוע בילדה? יש לי שני כלבים ואם אני הייתי צריכה לתת אותם הייתי מרגישה שאני נותת ילד מילדיי אבל אם זה היה מסכן את בריאותו של בני לא הייתי חושבת פעמיים תחשבי על זה

dalit1973

New member
אני דווקא כן מכירה את הסיפור

ולפי ההודעה והתמונה היא ממש לא מסכנת את הילדה ואני בדעה שכלב שננטש או נמסר על ידי בעליו נשאר בטראומה

נופר30

New member
ועכשוו כשקראתי את ההודעה

אני ממש מעריכה אותה שלמרות אהבה היא דואגת לכלבה היא מרגישה שבבית לא טוב לה אז היא מחפשת מקום טוב יותר בשבילה

למעלה