הרגע שבנו מכרמי יוסף,

יורם חן

New member
הרגע שבנו מכרמי יוסף,

ניפגשנו ב 0830 (מוקדם על הבוקר עאלק....) גדי, שי, עזר ואנוכי. המקום מוכר וידוע אך עזר לקח אותנו לסיבוב שהוא עושה בד"כ ופתאום זה ניראה קצת שונה. מסתבר, כך ניראה לי, שכל אחד שרוכב במקומות האלו (מיר"ב וכיוצ"ב) עושה בד"כ, לפחות בחלק הראשון של הרכיבה סיבוב קבוע, אותם סינגלים ובאותו הכיוון. אז פתאום מצאנו עצמינו עושים סינגלים בכיוונים שונים ובסדר שונה וזה היה אחלה גיוון. היה מעולה כמעט נישברנו ב 1100 כשעזר התחיל להלחיץ לחתוך אבל בסוף שיחררנו אותו והמשכנו עוד איזה שעה ככה +- היה פשוט מעולה !! יש גם אחלה תמונות אני חושב ואפילו וידאו, אז יאללה גדי, שרשר כמה , ניראה איך יצא

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif עבדכם הנאמן

בקטע אוירי לגמרי וכל הכבוד לצלם מר יורם חן שלחץ ברגע הנכון.

אני אנסה לפי מיטב הבנתי

עזר - רוקי מאונטיין שי - ספישילייז אינדורו יורם - ג'ינט אי סי 2 וגדי - זה אני - שוגר 2 אבל - ופה בא האבל הגדול - חוץ ממני כל השלושה התחלפו ביניהם כל הזמן אז יכול להיות שאתה צודק.

tiranm1

New member
ולפי מיטב הבנתי.....

בתמונות היפות : עזר מעופף על AC2 יורם בדרופ יפה על AC2 שי בדרופ לא פחות יפה על.... AC2 וגדי (זה אתה) בקפיצה יפה ותמונה לא ברורה על.... כנראה פישר אבל לא ממש רואים. יופי של תמונות !!!!

../images/Emo24.gif יורם נותן

לכולם לקפוץ עם האופניים שלו - רק לי לא
והאמת שהשוגר שלי ממש לא מתאימות לעניין - הגלגלים לא קשוחים מספיק וישר חוטפים שמיניות.

tiranm1

New member
וואלה... אחלה רעיון ....

כולם קופצים ועושים דרופים נחמדים, ובסוף.... מתקנים רק זו גלגלים (של יורם). אני מאמץ את השיטה, רק לא עם האופניים שלי.

יורם חן

New member
אם אני לא נותן להם סיבוב

על האופניים שלי, הם לא באים איתי לטיולים, אז ככה שאין לי ממש ברירה

shl17

New member
יורם כנס

חבר שלי מתענין בac איך הן בעליות? כרגע הוא על הקלר (מודל ישן יחסית) הבעיה שגם כך קצת קשה לו בעליות האם לדעתך יהיה הבדל משמעותי?

יורם חן

New member
שלמה, לגבי ה AC

עליות זה לא בדיוק הקטע של האופניים האלו, אלא אם כן מדובר בעליה טכנית קצרה או עליה טכנית במדרגות וכו'. טיפוס ממושך הוא לא קל אלא אם הבחור בכושר טוב. עם זאת, ניתן להוריד את האף ע"י קיצור הבולם (אצלי זה סיילו)מ120 ל80 וכמו כן לסגור את השסתום של השמן באחורי (קומפרשן - רוק שוק דה-לוקס) ואז הרבה יותר קל. החיסרון שלהם במסלולי XC זה הגלגלים הכבדים שהם קצת OVER KILL וצמיגי ה 2.5 . מעבר לכך בקטעים הטכניים אלו אופניים כיפיות ביותר, תחושה של לנהוג בכלי כבד, אני ממש נהנה ולא איכפת לי לשלם מחיר בעליות. ירידות טכניות, מדרגות ודרדרות, הם לוקחים באהבה. יש לי אופני XC קלים (ספשלייזד S-WORKS M5 שיכוך מלא) ובכל זאת אני מעדיף לטייל עם ה AC . אגב בימים אלו סדקתי את השילדה של הספשלייזד ואני מקבל אפיק במקום, אז הייתה לי קצת התלבטות לקחת במקום את האינדורו ע"מ להקל בעליות אבל ויתרתי ואני אקח את האפיק- ניראה איך "המוח" של פוקס

shl17

New member
תודה

יצטרך הבחור לחפש משהו אחר הבעיה שהוא רוצה להנות מכל העולמות(כמו כולנו) עד עכשיו האופניים שליהכי קרובות לשאיפה זו מארין רוק ספרינגס גרסה אמריקאית יורדות יפה (6 אינץ מאחור) ואני לא מרגיש שיש בעיה בעליות (כמובן שהבולם מתכווץ ב10 סמ)

timon1

New member
יורם, כמו שוקלות הAC?

מעניין אותי לדעת כמה זה כבד אצלכם, אני כרגע רוכב על ATX 990 ובתכלס מבסוט עד הגג, אממממה, הן שוקלות 15 קילו [אחושקשוקה "כבדות"] ובכל זאת מטפסות יפה בגלבוע וגם היום הפליאו לעשות במירון>>כברי. אז רציתי לדעת כמה הן שוקלות כי כרגע, התירוץ העלוב לבולם אחורי שיש לי עכשיו, גורם לי הרגשת חוסר ביטחון בקפיצות וכמוהו גם המאביק 221 קדמי ואחורי שכבר הרבה זמן משתדלים מאוד לא לקרוס תחתיי...

timon1

New member
יא בה יה, כ"כ הרבה???../images/Emo2.gif

ואני חשבתי שהמשקלים האלה שמורים למפלצות בלבד...

למעלה