הרגע חזרתי..

wasted years

New member
אממ...

יש מדינות ערב כמו קטאר, כווית ואיחוד האמירויות שהתל"ג שם גבוה.. העוני פסח מעל מדינות אלה.. למשפחה ממוצעת יש 4 מכוניות מרצדס...

Angel lips

New member
אני לגרמניה... אין לי כעס על המדינה

הזו... כי בתכלס לא כולם התעללו ביהודים היו כאלה שעזרו היו כאלה ששתפו מחוסר ברירה ורובם כבר מתו.. עכשיו יש אנשים חדשים ואני בטוחה שהם מתחראטים על מה שהדור הקדום שלהם עולל... וגם לנסוע לשם בגאווה ולהראות תראו מה אנחנו היום! בחיים לא תצליחו להשמיד אותנו ולהרוס אותנו! הינה אנחנו יפים עשירים בריאים חכמים נוסעים בעולם מטיילים!

את צודקת אבל הנאציזם"נולד"בגרמניה

ואני למשל לא יוכל לבלות ולהיות במדינה שממנה התחיל דבר כזה זוועתי!! אבל כל אחד ורגש שלו..

Janem

New member
אצלי זה מעורר

רצון עז לנקום... במיוחד במקומות כאלה. נקמה מתוך דיכאון ותחושה של השפלה, לא רק מתוך כעס...

Angel lips

New member
הנקמה הכי טובה היא להראות מה אתה

עכשיו ולמרות הסבל העם היהודי עומד על הרגליים עם הראש למעלה.. לא משנה מה תעשו אנחנו נשרוד אין עלינו... זו נקמה טובה לדעתי

AeroSlash

New member
ואני רק לפני חצי שעה נכנסתי הביתה..

זה היה מה זה כיף לשכב עליך נסטי :))... היה ממש נוח, יש לך עתיד בתור מיטה, חמודה... [אם לקחת את זה לא כמו שצריך אז לא התכוונתי למשהו רע].. היה באמת נורא מרגש, אידיוט אחד נרדם באמצע ההרצאה!!! קוראים לו עומר!!! בא לי לתת לו כאפה!!!
אשת העדות באמת הייתה נורא מרגשת וכל הסיור בכלל היה מרגש... יש לי רק מסקנה אחת בתום הסיור והיא לא בדיוק קשורה לשואה: כשאתה חושב שהטמטום של הטמבלים והפקאצות בשכבה שלך מגיע לקיצו ואין יותר דפוק מזה, תופתע עד כמה אתה טועה".. אגב, נסטי, עדי המשיכה לצעוק באוטובוס עוד שטויות עם הקול הצווחני שלה, חשבתי במקום לצאת בתחנה של הביצפר אני ישר אלך לרופא אף-אוזן-גרון לבדיקת אוזניים מקיפה...

AeroSlash

New member
יש משלחת לפולין בי"א...

אז לפני זה נוסעים לכל מיני מקומות כמו יד ושם ושמואה ומעשירים את הידע על מאורעות השואה... מן הסתם, למה שיעשו את זה בזמן הלימודים אם אפשר להרוס לנו את החופש??

the freaky girl

New member
מתוקה D:

לא ראיתי שעומר נרדם.. נראה לי הוא רק השעין "בטעות" את הראש שלו על תמי, את יודעת למה...... מסכנה.. היית צריכה לשמוע את הצעקות שלה.. מזל שהתחנה שלי היתה בין הראשונות D:

ולמה לא נסעת לאריאל?

למה לא לקחת אותי איתכם? וכן זה נורא נוגע ללב.. אני תמיד ... עם דמעות בעיניים ביום הזיכרון וביום השואה..

vk3

New member
כול פעם עוברת בי צמרמורת...

כשאני חושב על הסיורים שם ובכלל למה שזה קשור...

למעלה