הרגע חזרתי..

the freaky girl

New member
הרגע חזרתי..

יחד עם אלה מ"יד ושם" שבי-ם... זה היה כזה סיור סוחט רגשית.......... היתה לנו אשת עדות שממש ריגשה אותי..
היא סיפרה את סיפורה כל כך בצורה חיה.. אני ממש בכיתי (ולא היחידה).. אוף, מעורר כעס מה שהם עשו..
אני צריכה לנוח.. נרדמנו אפילו באוטובוס.. רק שבדרך ראינו שלך שמורה שאם נפנה ימינה, נגיע לאריאל.. :( זה לא פייר.. בכוונה עושים לנו.. הגורל מתנכל לנו.. טוב, אני סתם משתפת..

eMiFrEaK

New member
כן... אני יודעת ..=(

לפני המסע שלי אז לקחו אותנו לשם.. וגם לנו הייתה אשת עדות פשוט מקסימה שאח"כ גם הצרפה אלינו למסע עצמו.. אויייי הזכרת לי עכשיו.... =(((

s h u r i k

New member
את מה שנעשה

לא ניתן להחזיר.... הדבר היחיד שאנחנו חייבים לעשות זה אף פעם לא לישכוח!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo2.gif אלוהים ישמור....

תפסיקו עם זה...!! אני אבכה עכשיו.... אתה יודע כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה במהלך המסע???

Angel lips

New member
יד לילד זה עוד יותר עצוב

התמונות המחרידות והקשות של הצעצועים של הילדים הגופות שלהם ממש מפחיד

הייתי שם לפני הרבה זמן עם בית הספר

ויש שם כזה חדר ביד לילד של אומנות של ילדים מתקפות השואה אוי זה ממש עצוב!!!!
יש שם ציור שהוא היחידי שאני זוכרת מציון עד היום ציור של נאצי שעומד עם משאית או משהו והמשאית מלאה בתינוקות ויש גם שירפה ורואים בציור שהוא זורק תינוקות לשריפה אוי זה ממש עצוב עצוב
יש לי חולשה לתינוקות ולילדים קטנים אז.... מקום עצוב...אין מה להגיד:(

Angel lips

New member
התיאור שלך ממש עולה לי צמרמורת

גם לי יש חולשה לילדים במיוחד...

Angel lips

New member
כן הסיור הזה באמת נוגע ללב

אני גם כמה פעמים שלא הייתי שם תמיד זהנגע לי ללב ואיגש אותי מחדש יוצאים משם עם אנרגיות חזקות של הרצון להיות יהודי ולא להתבייש בך ולהתגאות

Angel lips

New member
תאמת אופיר כשאני רואה את זה אני

אפילו לא מסוגלת לתאר שזה אמיתי... פשוט לא מהקלת ומאמינה שזה לא סיפור זוועתי אלא מציאות

נראה לי היחידה שמסוגלת

לבכות מרוב צחוק ביד ושם ואז לבכות יום שלם ביום השואה

wildgirl1

New member
יש לי שאלה טיפה קשורה???

לשאול.... אני לא יודעת אולי זה השוואה מטומטת אבל בכול זאת כנראה שהיא מטרידה אותי והרבה.. אז אני כבר ישאל אם מכריחים אתכם לנסוע או לגמרניה או לאחת ממדינות ערב ואתם חייבים לבחור מדינה חייבים מה הייתם בוחרים, אה ואם אתם בוחרים מדינות ערב אז אין מצב שמישהו הורג אתכם שם. מה הייתם בוחרים? אני אישית מדינות ערב ומה אתם?

Janem

New member
גרמניה...

וזה לא הומור שחור... ערב הסעודית, את גונבת פיצול מהשוק, תגידי שלום ליד...

למעלה