הרגע חזרתי

henney

New member
ריאלי העברי בחיפה

כבר קראתי כמה וכמה ספרים שבהם מציינים את השם -"התלמידים הסנובים והעשירים מהריאלי חושבים את עצמם..." וכו'. חחחחח שונאים אותנו בחיפה

rangrok

New member
טוב אלה החיים

הבית ספר שלי קיבל עכשיו איזה פרס אז עשו לנו שלוש שיעורים של חפירות על הפרס הזה אבל לא אכפת לי כל כך כי ציירתי במחברת מלא דברים של מלחמת הכוכבים אז לא היה כל כך משעמם

henney

New member
אוי :S

כשהייתי בכיתה ו' אני חושבת היה 90 שנה לביה"ס והיינו צריכים לעבור מבחנים על העבר במדופלם שלו זה היה כל כך נוראאאא

rangrok

New member
טוב את לומדת בריאלי

לפי מה שהבנתי יצא לזה רושם של בית ספר ממש קשוח עם עבר מפואר

henney

New member
כן הא

היום אשכרה ניכנס מנכ"ל ביה"ס לכיתה שלנו. ברגע שהוא ניכנס (באמצע שיעור אנגלית--> כן אנחנו לומדים) היה שקט ובום! כולם עומדים על שניים רועדים שהוא אולי ישים לב שחסר להם סמלXD איזה פחדנים

obiwanjonatan

New member
מה קרה להם?

אפשר לחשוב שזה דארת' ווידאר שהוא יחנוק אותם בפורס אם חסר להם סמל.

henney

New member
כן זו אותה הרגשה

נגיד את זה ככה שהם "נילקחו" הביתה. להביא את התלבושת האחידה שלהם.

henney

New member
חחחח

כן יש מורדים, בהחלט. הם הערסים הגבריים שבאים עם חולצה חלקה ומסתירים את האיזור איפה שאמור להיות סמל עם היד שלהם. הם יותר מורדים מהמורדים בסידרה המורדים! (שנון?) יש 4 בסיסים וזה מאיים להשתלט על שאר המדינה והגלקסיה.

henney

New member
אוי העברת שיעורים במייל

המורה שלי לעברית (שאגב הועפה מהביה"ס) הייתה עושה לנו את זה. ולא משנה מה היא אף פעם לא קיבלה את זה. ומסיבה משונה... זה לא עיניין את אף אחד.

baglemaster

New member
חח נסי להגיד את זה לחרשנים אצלנו

זה חמש יחידות, והם חייבים להצליח, לא? הם יעשו כל מה שהמורה תאמר...

henney

New member
חחחח

פה אנחנו כולנו חרשניםXD אחרת לא מתקבלים D: אבל בכל זאת. לא עיניין אף אחד ושתחליף מייל! מה קשור יאהו? לכולנו יש ג'ימייל והיא ניתקעת עם יאהו נו באמת.

henney

New member
כן P:

ליראות אותם חוזרים אחר כך לפנימייה לאימונים שובר את הלב.

rangrok

New member
מה זה עד כדי כך קשה

הלימודים אצלכם שאת עד כדי כך מרחמת עליהם כי זה נשמע שהם ממש מסכנים

henney

New member
אני לא חושבת שאחרי הלימודים בתיכון

יש לך כוח לעשות אימונים צבאיים. משמע המון המון המון ספורט אין לי שום דבר נגד ספורט (להיפך) אבל זה אימונים כמו בצבא ואף אחד לא אומר "איזה כיף לי בצבא. עשיתי 100 כפיפות בטן+ למדתי לבגרות במתמטיקה". זה למה אני מרחמת עליהם

rangrok

New member
לי אישית יש

כי אני רוצה להתקבל לשם אז אני כל יום רץ עושה כושר כדי להתקבל

DDN

New member
מזל טוב

איזה מין אנשים לא אוהבים את "שגעון בחלל"? עם איזו אוכלוסיה משונה את מסתובבת?

למעלה