הרגע חזרתי

henney

New member
פעם הייתי בחור בשוודיה

ועל השלט הזה כתוב "ברוכים הבאים לחור השוודי" היו שם כמה בתים וכמה סירות...נדנדה וזהו. הדבר שמקשר בניהם היה מעבורת שבאה כל שעה. העיקר שניכנסנו לשם כדי לחכות שעה כדי לצאתXD

baglemaster

New member
הייתי בחופש בסלובניה

וזאת מדינה ממש הזויה בקטע הזה. אם בארץ ממש קשה להשיג אישור ליישוב חדש, שם זה קורה כל מטר. יישוב של שני בתים וכביש צר באמצע. הופ, נגמר היישוב. היישוב הבא.

rangrok

New member
אני ראיתי בארץ משהו די מצחיק

היה שלט של מ.ע.צ שסימן לאנשהו והיה שם סימן שאלה

rangrok

New member
כן

אני כדי לאכול שווארמה צריך ליסוע רבע שעה לעיירת פיתוח בשם אופקים כאילו פאק זה גם חור מי תוקע כל כך הרבה חורים במקום אחד אני חי באיזור מחורר בארץ

henney

New member
אופקים?!

אח שלי עשה שירות בדיוק ליד אופקים. ובחיי זה חור היינו אוכלים באסא או משהו. אמאל'ה איזה סיוט זה אני מתארת לעצמי

rangrok

New member
../images/Emo6.gifמול הקיבוץ שאניגר בו יש אסא

וליד הקיבוץ יש בסיס מודיעין

henney

New member
כן! זה זה...

הוא שירת במודיעין המיסכן. אבל הוא שירת שנה וחצי, הוא עכשיו עתודאי ויהיה רופא שיניים חהחהחהחחהחהחה יש לי אח סדיסט

rangrok

New member
כן אז אני גר מול האסא הזה

נוסעים בקו ישר ואז או שפונים לבסיס או לקיבוץ שלי באסה לך אח שלך הולך להיות רופא שינים אולי הדבר היחיד שיותר מרושע מדארת' סידיוס ועוד כמה סית'ים אחרים

henney

New member
יש לי אח ברברי D:

אני זוכרת שלמשך 6 שנים כדי להעיף אותי מהמחשב הוא היה שם תמונות של שיניים של מטופלים שלו. שיניים דוחות גועליות שאני אפילו לא יכולה לתאר. רק דמיינו גבר בן 50 שמעשון 40 שנה כבד וכו'. ובקופסא שהכנתי לו מתי שהוא עבר קורס קצינים הוא שם את מחטי ההרדמה שלו, דמיינו ילדה בת 10 תמימה פותחת את הקופסא שהביאה לאחיה ורואה שם מחטים באורך של 20 ס"מ בררררר הוא יותר גרוע מסית' , אני לא מחשמל אנשים למוות הוא מרדים אותם

obiwanjonatan

New member
אבל מורים יחסלו כל אחד עם ש"ב

אפילו סידיוס לא יחזיק מעמד במצב כזה (30 עמודים בחשבון, 27 בהיסטוריה,10 בגאוגרפיה והכול ביום אחד), מערכת ההחייאה של ווידאר תפסיק לפעול והוא יחנק מרוב שיעורים, דארת' מול ינסה להרוס את החוברות עם הלהב הכפול שלו, אבל זה לא יעזור לו, דוקו יעדיף להתאבד ופליגוס לא יעמוד בקצב של כל המתים ולא יצליח להחזיר את כולם. אפילו כל דמויות ה STAR WARS ביחד לא יצליחו להתמודד עם מורים.

henney

New member
וואו איזה דרמה!

באיזה כיתה אתה שאתה חווה כזאת התעללות? אני בכיתה ט' ועוד בביה"ס פרטי ולא זכור לי דברים כאלה. חוץ מהמורה למתמטיקה, ממנה סידיוס יברח על טיל ויהרוס את הפלנטה שלנו כדי שלא ישאר זכר ממנה. המורה ה@$)@%)@&# זאת (צינזור)עשתה לי סיוטים יותר ממה שויידר עשה לי כשהייתי בת 4 איחלתי לה שתעמוד בין שתי משאיות שעושות רוורס חחחחחח

obiwanjonatan

New member
אני

בכיתה ז' והמרים שם פשוט מטורפים, עם סידיוס היה שם הוא לא רק היה משמיד את הכוכב אלא שולח סטאר דסטרוירס להשמיד את כל השאריות אחרי הפיצוץ ומשתדל להישאר בגלקסיה הרחוקה רחוקה שלו לנצח.

rangrok

New member
טוב

הדבר הכי בעייתי שלי זה העבודות באנגלית חוץ מי זה הכל בסדר אבל אם אחד הסית'ים היה צריך לעשות עבודה באנגלית הוא היה שולף את הסייבר זורע הרס ובונה את כוכב המוות רק כדי להשמיד ולוודא שלא ישאר אף אחד חי

obiwanjonatan

New member
והעבודות בגיאוגרפיה זה סיוט

אפילו יודה היה משתגע ועובר לצד האפל מרוב שנאה, אבל זה לא היה משנה כל כך כי הג'דיי והסית' יאחדו כוחות באופן חד פעמי כדי להשמיד את כל המורים הקיימים ביקום.

baglemaster

New member
אני לא רוצה להישמע לא מחנך...

אבל אני ב-י"ב ואני חושב שמכיתה ט' אני לא עושה שיעורים... אולי בעצם י'... למשל- אני לומד 5 יחידות כימיה, והמורה שולחת לנו שיעורים במייל. רק השנה (אחרי שנה שלמה של עיכוב) שלחתי לה את המייל שלי כדי לקבל את השיעורים, וגם זה כמן מחווה של רצון טוב...

henney

New member
רואים שזה משפיע עלינו

לא אבל אצלי לומדים בביה"ס כסח. מפורסמים (ואני מדברת על מפורסם מהבחינה שיצא מהם משהו טוב- לא סלבס) למדו פה, אפילו אלברט אינשטיין בא לביקור! ופשוט הורסים אותנוXD זה מדהים ליראות עד כמה זה חדר לחיים שלנו שאנחנו מתחילים לעשות השוואה של החיים האמיתיים עם זה !

למעלה