הרגע הבנתי משהו

chicolico

New member
כן...

בטח היא ישנה מכורבלת עם זה כל לילה... אי אפשר לדעת עם המשוגעות של היום... אותי אישית זה קצת
... הבנאדם הזיע בפנים, קפץ, רץ, רקד במשך 12 הופעות... בטח יש לזה ריח של גרביים משומשות...

Sababush

New member
בלי שום כוונה...

להעליב, חחח להתלהב מדברים כי רק הם היו שייכים לאחד מבלו או רק כי הם נגעו בהם או משהו, זה דיי עצוב :-| חח

Dani Ryan

New member
לירונה..

חשבתי שאת מכירה אותי!!! ואת יודעת שזה בצחוק!!!!!! אני לא עד כדי כך מפחידה! אם הייתי ,אז הייתי ממסגרת את החולצה שלבשתי באותו יום...!!!

Sababush

New member
חחח

אם אני הייתי כזאת הייתי ממסגרת את העט הג´קט וכמובן את הפלאפון

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח.....גם לי יש ממוסגרות!!!!! אבל יש לי שלוש עם לי (מהממות אם יורשה לי לומר.
) אחת עם דאנק(הוא יצא מהמם...אני..... לא!) ואחת עם סיימון ובוטן ביחד..כי זאת שיש לי לבד עם בוטן יצאה מוזר....מאוד...ופאדיחה שייראו ..אז לקחתי את שניהם ביחד....

Sababush

New member
הצטלמת שלוש פעמים עם לי

ופעמים עם בוטן באותו היום? למה?! חחח מה הקטע?

Dani Ryan

New member
חה!

אני לא כמוך פוגשת אותם כל שני וחמישי!!! ©ליפעת... היה לי מזל שפגשתי אותם בכלל באותו יום...חוצמזה...אם כבר לבזבז פילים..למה לא עליהם?

Sababush

New member
חחח

את קולטת כשפגשתי אותם פעם אחרונה, מחוץ לCDUK... הם עמדו שם מולנו איזה רבע שעה.... חוץ מדאנקן שבא מאוחר ואני באה להוציא את המצלמה אבל חברות שלי גם מובכות מזה!! הן לא נותנות לי לצלם את בלו כשאני לידן... רק להצטלם עם בלו ובCDUK אי אפשר להצטלם איתם כי זה מאחורי סורגים כאלה אז היא לא נתנה לי לצלם אותם!! חחח היא עושה לי כזה "תדברי איתם, אל תצלמי אותם" דיי באסה עכשיו כי אין לי תמונות מאותו היום חוץ ממה שהוצאתי מההופעה בתכנית :-|

Dani Ryan

New member
אני ניצלתי שהיה להם זמן!

צריך מזכרת מהיום המושלם ההוא
! ואני רציתי קצת יותר מאחת עם כל אחד....זה גם היה למקרה שאחת לא תצא טוב...אז יהיו עוד 5 חחחחחח

Sababush

New member
היה להם זמן

בכל הפעמים שראיתי אותם אבל אף פעם לא ביקשתי ליותר מתמונה אחת :-|

Dani Ryan

New member
זהו ש...

חחחח לא ביקשתי.... אחרי התמונה הראשונה לי אמר לחברה שלי:Take another one..
כמובן שלא התנגדתי,ואח"כ זה כבר יצא איכשהו.....הבעיה שלי אין הרבה סיכויים כמו שלך לפגוש אותם הרבה פעמים...אז ניצלתי את זה

chicolico

New member
מה? את רצינית?

אני במקומך הייתי זורק את החברות האלה לים, שובר עליהם בראש את המצלמה ומצלם כמה שבא לי! לא בכל יום קורה כזה דבר וצריך לצלם!

Sababush

New member
חחח מותק

החברות האלה שלי, רק בזכותן יש לי את כל זה אני חייבת להן המון, המעט שיכולתי לעשות זה לכבד את הבקשה

chicolico

New member
אוווווווווווווווווויייייייייי......

מסכנה..................... אני כבר מרחם עלייך.............. יש לך רק תמונות ממוסגרות עם 3 ולא עם 4............. אני מציע שנעשה יום התרמה למען לירון כדי לגייס כסף שהיא תוכל לנסוע שוב לאנגליה ולהצטלם כמו שצריך עם סיימון....
לפחות את נפגשת איתם והצטלמת איתם! מה אני אעשה? אגזור תמונות שלהם מעיתונים ואדביק את הראש שלי לידם?

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחח../images/Emo4.gif

שכחת שאנחנו טסים ב17.6???אז אתה תפגוש אותם גם...וגם לך יהיו תמונות...והמסגרות על חשבוני...חח

למעלה