הרגע הבנתי משהו

Sababush

New member
אשכרה

בקשר לסיימון פעם הבאה אני אדביק את העפעפיים שלי כדי שהעיניים לא יסגרו!! חחח ואתה תפגוש אותם, אתה רק צריך לטוס לאנגליה! משם זה כבר מאוד פשוט

Sababush

New member
הרגע הבנתי משהו

יש לי בחדר תמונות ממוסגרות... 2 שלי עם דאנקן... אחת עם לי, ואחת עם בוטן ודאנקן אבל אין לי אף אחת ממוסגרת שלי ושל סיי?!!! טוף... בטח בגלל שב2 מהתמונות שלי איתו אני עם עיניים עצומות וב2 האחרות אני נראית מפחידדדדדדדדדד

chicolico

New member
מאוד פשוט? מאוד פשוט???

אם באמת אני אגיע לאנגליה תסבירי לי בידיוק איך אני אצליח: 1. להשיג כרטיס להופעה כדי להצטלם איתם אח"כ 2. לפלס את דרכי אליהם אחרי הופעה בין עדר של מעריצות משוגעות שיהיו מוכנות לדקור אותי ולהקריב אותי לבעל - העיקר שהם יצטלמו איתם לפניי... 3. לגלות באיזה מלון הם נמצאים ולהתחמק מ-400 שומרי ראש בגודל של בניין משרדים - כדי להגיע אליהם ולהצטלם איתם... שלא לדבר על העדר מעריצות (שכבר דיברנו עליהם קודם) שגם בטח יחכו להם מחוץ למלון... ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע...

Sababush

New member
אוקי... הסבר איך להיות FOLLOWER

חחח...... זה השם של זה
נא לא להבהל.. כן, זה אולי נשמע מסובך אבל אתה כבר מכיר את הבן אדם הנכון, חחח 1. אם תשיג כרטיס להופעה זה לא אומר שתצתלם איתם אחר כך, אלא זה אומר שתראה אותם מופיעים בהופעה וזה הכל, חחח... כרטיסים משיגים דיי הרבה זמן לפני, דרך האינטרנט.. או שקונים במקום.. באותו יום או יום לפני... מוכרים כרטיסים שם תמיד למקומות טובים אבל זה עולה יותר מהרגיל 2. הם לא יצטלמו איתך מחוץ למקום ההופעה, בטח שלא אם יש המון בנות... אם יש באמת הרבה אנשים, סביר להניח שהם אפילו לא יעצרו לחתום או משהו... אבל בהופעה השניה שהייתי בה, לא היו אחר כך המון בנות בחוץ, אז לי ניגש וחתם, אבל לא הצטלם כי יש שער והוא עמד בצד השני... 3. גם במלון אין הרבה מצב שתמצא אותם... הם לא ישנים במלון בלונדון ב99% מהמקרים כי הם גרים בלונדון!! חחח אבללללללללללללללל דרכים לפגוש אותם... 1. שדה התעופה, אם הם טסים לאנשהו, אני יוכל לנסות לגלות בשבילך מתי ומאיזה שדה תעופה... שם אפשר הכל, חתימות, תמונות איתם, תמונות שלהם, מה שבא לך... 2. תכניות טלויזיה, אם הם מופיעים בCDUK ביום שבת בבוקר בשבוע שאתה שם (אפשר לבדוק את זה ביום חמישי של אותו שבוע באתר הזה: http://www.cdukweb.com) אז אפשר ללכת יום לפני, יום שישי, לחכות מחוץ לאולפן שנמצא ממש קרוב לתחנת הרכבת הענקית WATERLOO (ומשם פשוט לשאול אנשים איך מגיעים לLWT STUDIOS), בערך בשעה 5 אחרה"צ של יום שישי, כל או רוב האנשים שמופיעים בCDUK יום אחר כך הולכים לשם לחזרות 3. כמובן שאם הם באמת בCDUK, שווה ללכת גם בשבת בבוקר, אבל אז כדאי לבדוק אם הם גם בתכנית SMTV שמצולמת באותו אולפן, ממש לפני... (כדי לבדוק אם הם בSMTV, אפשר לבדוק את זה באתר הזה, http://www.smtvlive.co.uk גם ביום חמישי של אותו השבוע), אם הם מופיעים גם בSMTV, אז צריך ללכת בסביבות ה7 בבוקר שעון אנגליה, כי זאת בערך השעה שהם יגיעו לשם... הכוונה, צריכים להיות כבר מחוץ לאולפן ב7... והכוונה ב"מחוץ לאולפן" זה לא המקדימה של הבניין, אלא המאחורה... כשמגיעים לבניין, הולכים מאחוריו, שם יש גדר שמקיפה את המקום בו כל המעריצות היו נמצאות... אבל פרצו את הגדר, חחח... אז הן עדיין עומדות שם אם הם לא נמצאים בSMTV... אז הם בטח יבואו בסביבות 8-9 בבוקר... אבל עדיף שיהיו בSMTV, כי ככל שהם ואתה מגיע יותר מוקדם, יש שם פחות מעריצים כמו שכבר נראה לי שאמרתי, שם אי אפשר להצטלם איתם, אלא לצלם אותם ולקבל חתימות 4. אם הם נוסעים מחוץ ללונדון, לעיר אחרת... ואתה יודע שהם יהיו שם באותו היום וגם ביום אחר כך... שזה מה שקרה לי כשהם נסעו לבירמינגהם... ידעתי שהם יהיו שם ב30 לנובמבר וב1 לדצמבר.. אז מה שעשיתי, פשוט לקחתי רכבת לבירמינגהם ב7 בבוקר ב1 לדצמבר... הגעתי בערך ב10 לבירמינגהם, שזו לא עיר ענקית עם המון בתי מלון... ולפני זה עוד עשיתי חקירה באינטרנט וחישפתי שמות של בתי המלון הטובים ביותר בבירמינגהם ופשוט נסעתי במונית מבית מלון אחד לשני, בחלק מהזמן הלכתי... ידעתי שאני הראה המון מעריצות בחוץ אז אני לא אפספס את זה, בסוף כשהגעתי לא הייתה אף מעריצה, אבל לא פספסתי כי ראיתי את דאנקן, חחח זה מאוד כיף לפגוש אותם בבתי מלון כי כמו בשדה התעופה, אפשר הכללל יש עוד דרכים, בדרך כלל כשיש הופעות גדולות של מספר אומנים במקומות גדולים... כמו למשל כשהייתי שנה שעברה והיה את הSMASH HITS POLL WINNERS PARTY העליתי בדעתי שיהיה את החזרות יום לפני... אז יום לפני זה, בבוקר, נסעתי עם חברה שלי לLONDON ARENA, איפה שיש את הSMASH HITS POLL WINNERS PARTY... וחיכינו בחוץ ובאמת היו חזרות... ושם, מחוץ לחזרות, לא המוןןןן מחכים אז אם הם במצב רוח טוב, יש מצב שהם יגשו, ואז שוב פעם, מקבלים הכל... חח.. אלא אם כן יש שער ואז זה רק חתימה ותמונה טוף, זהו הגזמתיייייייי חחח

Sababush

New member
והכי חשוב

כמו שאמרתי לך בMSN לא לצרוח (קשה לי לדמיין בן צורח בשבילם בכל מקרה, חחח) ולהתרחק מאלה שכן צורחים! חחח גם אם בלו יגשו אליהם אני יגיד את זה בעדינות... בלו לא ימותו עליהם בעיקר לא לי, שהכיייי שונא את הצרחניות למיניהן

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gifמזל שהצלחתי בשדה תעופה..

ולא היו הרבה מעריצות...מזל... והיו שם שתי צרחניות ושהם התחילו להצטלם ולחתום אז אחת התחילה לצעוק:OMGGGGGGG NOOOO DUNCCCAAAAAN ...נראה לי הלך לה הגרון לשנה... מסכן לי שלי...גרררררר..איך רציתי להעיף להן סטירה שם...

chicolico

New member
ש-ו-נ-א צרחניות!!!!

אמרתי את זה ללירון במסנג´ר ואני אומר גם לך: אם יקרה פעם מצב שאני אוכל לראות את בלו ולהצטלם איתם - אבל הם לא יתייחסו אליי בגלל שתהייה לידי צרחנית, אני פשוט ארצח אותה... לא, אני לא צוחק, בשיא הרצינות... היא לא תזכה לראות את המחר... אני אדקור אותה בלב עם העט שהכנתי מראש בשביל החתימות...

Dani Ryan

New member
חחחחח...

אני לא סובלת את הצרחניות האלו!!!!! באותו הזמן שפגשתי אותם אני כבר הייתי מוכנה עם היד שלי להעיף לה סטירה שהיא לא תשכח כל החיים שלה...מזל שבדיוק בוטן עמד להצטלם איתי...היא צריכה להודות לו שהפנים שלה לא יתעוותו..

chicolico

New member
חחחחח....

זה מה-זה מצחיק אותי שאת קוראת לעצמך דני ריאן.. חחחח... בהצלחה במשימה... ובקשר לצרחניות - עזבי אני לא רוצה אפילו להיזכר בהם - זה עושה לי חירחורים בלב...

Dani Ryan

New member
חחחחח../images/Emo9.gif

דניאלה ריאן זה ארוך מדי..
חוצמזה,יש לזה צליל יפה כזה -דני ריאן!
דני ג´יימס למשל זה תקוע
גם דני ווב
דני קוסטה עוד יותר!!!!!
ודני לבד זה משעמם
ודניאלה עוד יותר... קיצקוץ...נשארנו עם דני ריאן..!

chicolico

New member
כן...

שחושבים על זה ככה זה הגיוני... אבל נראה לי שהוא לא יודע כל כך על הנישואים שלכם כי בראיון ברדיו הוא אמר שהוא פנוי... דני, תבררי את זה איתו כשהוא יחזור הבייתה מג´מייקה...

Dani Ryan

New member
לא סיפרתי לך?../images/Emo12.gif

בגלל הצרחניות שהסברנו למעלה ובגלל שלי כל-כך אוהב את המעריצות שלו(זה באמת..
) אז הוא לא מזכיר את זה בינתיים כדי שהן לא יישתגעו יותר מדי..בכל זאת,יום אחד הוא פנוי ויום אח"כ הוא כבר נשוי לי...והיו כבר מעריצות שאיימו בכל מיני דברים...ד"א...כבר הזכרתי לכם איפה אני ברגע זה?

chicolico

New member
אההה... תני לי לנחש?

אולי במקרה ב... ג´מייקה?
סתם, ניחוש פרוע...

Dani Ryan

New member
אז זהו ש.......

כן!!! איך ידעת??אני בהלם מעצמך!
עדיין לא הספקתי לראות הרבה...אנחנו לא יוצאים הרבה

chicolico

New member
כן, ניחוש מוצלח...

אהה... אתם כל הזמן בחדר? מה אתם עושים? מנסים לעשות איזה קלואי קטנה?

Dani Ryan

New member
אני רואה שאתה בעניינים...

ולמה רק קלואי אחת? אפילו שתיים
ומה איתך ועם ליז?העניינים לא זזים?

chicolico

New member
בינתיים לא...

היא כל הזמן עסוקה! או שהיא בהקלטות או ב-totp או ב- cd:uk, כבר אין לי זמן לראות אותה...

Dani Ryan

New member
אוייייייייי.....

יש לי את המספר שלה...אני אנסה לדבר איתה...חוצמזה אנחנו בחופשת חג מולד עכשיו(הם....
) חייב להיות לה זמן!!!!

chicolico

New member
טוב... אני אנסה שוב...

ואיזה תמונות יפות שמת... במיוחד התמונה לזכר הג´ינס... בתמונה הזאת הוא ממש נראה כאילו הוא מסתכל ישר למצלמה...

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gifכן...

חבל...פשוט חבל שהוא זרק אותו!!
אני כל-כך מקנאה במי שתפסה את זה!

למעלה