אוקי... הסבר איך להיות FOLLOWER
חחח...... זה השם של זה
נא לא להבהל.. כן, זה אולי נשמע מסובך אבל אתה כבר מכיר את הבן אדם הנכון, חחח 1. אם תשיג כרטיס להופעה זה לא אומר שתצתלם איתם אחר כך, אלא זה אומר שתראה אותם מופיעים בהופעה וזה הכל, חחח... כרטיסים משיגים דיי הרבה זמן לפני, דרך האינטרנט.. או שקונים במקום.. באותו יום או יום לפני... מוכרים כרטיסים שם תמיד למקומות טובים אבל זה עולה יותר מהרגיל 2. הם לא יצטלמו איתך מחוץ למקום ההופעה, בטח שלא אם יש המון בנות... אם יש באמת הרבה אנשים, סביר להניח שהם אפילו לא יעצרו לחתום או משהו... אבל בהופעה השניה שהייתי בה, לא היו אחר כך המון בנות בחוץ, אז לי ניגש וחתם, אבל לא הצטלם כי יש שער והוא עמד בצד השני... 3. גם במלון אין הרבה מצב שתמצא אותם... הם לא ישנים במלון בלונדון ב99% מהמקרים כי הם גרים בלונדון!! חחח אבללללללללללללללל דרכים לפגוש אותם... 1. שדה התעופה, אם הם טסים לאנשהו, אני יוכל לנסות לגלות בשבילך מתי ומאיזה שדה תעופה... שם אפשר הכל, חתימות, תמונות איתם, תמונות שלהם, מה שבא לך... 2. תכניות טלויזיה, אם הם מופיעים בCDUK ביום שבת בבוקר בשבוע שאתה שם (אפשר לבדוק את זה ביום חמישי של אותו שבוע באתר הזה: http://www.cdukweb.com) אז אפשר ללכת יום לפני, יום שישי, לחכות מחוץ לאולפן שנמצא ממש קרוב לתחנת הרכבת הענקית WATERLOO (ומשם פשוט לשאול אנשים איך מגיעים לLWT STUDIOS), בערך בשעה 5 אחרה"צ של יום שישי, כל או רוב האנשים שמופיעים בCDUK יום אחר כך הולכים לשם לחזרות 3. כמובן שאם הם באמת בCDUK, שווה ללכת גם בשבת בבוקר, אבל אז כדאי לבדוק אם הם גם בתכנית SMTV שמצולמת באותו אולפן, ממש לפני... (כדי לבדוק אם הם בSMTV, אפשר לבדוק את זה באתר הזה, http://www.smtvlive.co.uk גם ביום חמישי של אותו השבוע), אם הם מופיעים גם בSMTV, אז צריך ללכת בסביבות ה7 בבוקר שעון אנגליה, כי זאת בערך השעה שהם יגיעו לשם... הכוונה, צריכים להיות כבר מחוץ לאולפן ב7... והכוונה ב"מחוץ לאולפן" זה לא המקדימה של הבניין, אלא המאחורה... כשמגיעים לבניין, הולכים מאחוריו, שם יש גדר שמקיפה את המקום בו כל המעריצות היו נמצאות... אבל פרצו את הגדר, חחח... אז הן עדיין עומדות שם אם הם לא נמצאים בSMTV... אז הם בטח יבואו בסביבות 8-9 בבוקר... אבל עדיף שיהיו בSMTV, כי ככל שהם ואתה מגיע יותר מוקדם, יש שם פחות מעריצים כמו שכבר נראה לי שאמרתי, שם אי אפשר להצטלם איתם, אלא לצלם אותם ולקבל חתימות 4. אם הם נוסעים מחוץ ללונדון, לעיר אחרת... ואתה יודע שהם יהיו שם באותו היום וגם ביום אחר כך... שזה מה שקרה לי כשהם נסעו לבירמינגהם... ידעתי שהם יהיו שם ב30 לנובמבר וב1 לדצמבר.. אז מה שעשיתי, פשוט לקחתי רכבת לבירמינגהם ב7 בבוקר ב1 לדצמבר... הגעתי בערך ב10 לבירמינגהם, שזו לא עיר ענקית עם המון בתי מלון... ולפני זה עוד עשיתי חקירה באינטרנט וחישפתי שמות של בתי המלון הטובים ביותר בבירמינגהם ופשוט נסעתי במונית מבית מלון אחד לשני, בחלק מהזמן הלכתי... ידעתי שאני הראה המון מעריצות בחוץ אז אני לא אפספס את זה, בסוף כשהגעתי לא הייתה אף מעריצה, אבל לא פספסתי כי ראיתי את דאנקן, חחח זה מאוד כיף לפגוש אותם בבתי מלון כי כמו בשדה התעופה, אפשר הכללל יש עוד דרכים, בדרך כלל כשיש הופעות גדולות של מספר אומנים במקומות גדולים... כמו למשל כשהייתי שנה שעברה והיה את הSMASH HITS POLL WINNERS PARTY העליתי בדעתי שיהיה את החזרות יום לפני... אז יום לפני זה, בבוקר, נסעתי עם חברה שלי לLONDON ARENA, איפה שיש את הSMASH HITS POLL WINNERS PARTY... וחיכינו בחוץ ובאמת היו חזרות... ושם, מחוץ לחזרות, לא המוןןןן מחכים אז אם הם במצב רוח טוב, יש מצב שהם יגשו, ואז שוב פעם, מקבלים הכל... חח.. אלא אם כן יש שער ואז זה רק חתימה ותמונה טוף, זהו הגזמתיייייייי חחח