הרגעת אמא.

בכל זאת אנסה להרגיע

לי 2 בנים שכרגע נילחמים בלבנון. כשהם התגייסו חשבתי שסוף העולם. יום שלא התקשרו טיפסתי על הקירות. התגייסו ליחידות מובחרות מה שאומר שהדאגה גדולה. ולהגיד לך משהו : להוציא המלחמה שכולם דואגים לכולם ,וכל אחד לילדו הפרטי (ואני לשניים) , די מתרגלים לעניין. טירונות, אימון מתקדם ואפילו רב המסלול אפשר לישון די בשקט. אחר כך זה כבר סיפור אחר. אבל יש לך קצת זמן. אז באמת תרגעי יהיה בסדר,וגם אם אינו מתקשר יום יומיים או שלושה אל תדאגי.

NRHHO

New member
טירון יקר לוקח זמן אבל מתרגלים |חיי

למצאות. חשוב מאוד להתקשר בכל הזדמנות. בהצלחה אמא של חייל

NRHHO

New member
תשובה.... תושבת מרכז אמא לארבעה ילד

הבן במג"ב בעוטף ירושלים באוגוסט שנה בשרות . והוא הבן הצעיר ושלש בנות עם 2 נכדים. יום נפלא לכולנו

שלום לך שותה שוקו עם אלוהים אהבתי א

ת הניק,מדברת ממקום של אמא גם בני עומד להתגיס בקרוב גיוס קרבי,ובן יחיד יש לי גם בת לאחר שירות. אכן קשה להרגיע זה תלוי בה אני גם רואה בכל חיל כבני כולנו משפחה אחת גדולה אבל למרות הכל צריך להבין שכולנו פיקדון בעולם הזה, אלוהים נותן ואלוהים לוקח,הכל תלוי בו אז תומר לה לקרוא את כל שכתבו לה ואל פחד אתה תחזור הביתה בריא ושלם וגבר שבגברים. שיהיה לך אחלה שירות ושמור על עצמך ,ואנחנו נברך אותך ואלוהים איתך. אמא.

oshiko

New member
הי, מה את סתם מתערבת? ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לפורום. מתי ולאן מתגייס הנער?

שבוע טוב ושקט לכולם../images/Emo24.gif תודה על

הפנים, היה אמור להתגיס השבוע נדחה לנובמבר התאכזב אבל אין מה לעשות,גיוס קרבי רוצה ללכת לאגוז או גולני. תאמ'ת לא מתערבת לו מה שהוא רוצה אני איתו אפילו אמר לי אוי לך אם לא תסכימי מכבדת את רצונו ורק מבקשת מאלוהים שישמור עליו ועל כולם, אגב: אני אוהבת להתערב-ואני לא סתם מתערבת אף פעם

oshiko

New member
תתערבי בכיף

הרווחת עוד כמה חודשים של שקט. נקווה (כמו שקיוויתי עבור הבן שלי) שהוא יתגייס לתקופה מ ש ע מ מ ת.

למעלה