הרגל?

M a x i1

New member
הסתכלתי בכרטיס שלך...

חשבתי בהתחלה שאתה בן 30, או לפחות 28...אבל!!! אתה בסך הכל בן 21... מה הלחץ?
לי רק בגיל 22 היה החבר הרציני...כלומר - ה"אקס המיתולוגי" (לא מתה על המונח הזה..אבל נו שווין), היינו יחד 3 שנים, הוא היה הראשון שלי בהכל... אחר כך היו לי קשרים קצרים..גם כי לקח לי זמן לעכל את הפרידה הזו וגם כי רציתי להתנסות בעוד דברים..ואני לא מצטערת. היום, שנתיים אחרי הפרידה איתו, אני עכשיו בתחילתו של קשר שכייף לי איתו (כבר חודשיים בינתיים), ומקווה שיזרום בכייף. מה שאני מנסה לומר-אתה רק בן 21, אל תתיאש, אתה עוד צעיר...

ravak270

New member
מהההה?

אני התעצלתי להסתכל בכרטיס שלו... אני גם חשבתי שהוא בן 28-30 (גילי)... אני חוזר בי ממה שרשמתי קודם :)

M a x i1

New member
אתה!

כרגע חשפת שיש לך כאן שני ניקים
לא ראיתי תגובה קודמת שלך כאן... אבל אולי זו רק אני

טמפורה

New member
טוב, אפ'חד לא שם לב...

(את שמה לב שאני מנסה לעשות מזה שרשור..... שאף אחד לא ירגיש.....)

ravak270

New member
על ראש הגנב!!!

איזה 2 ניקים? יש לי עוד אחד שכבר הפסקתי להשתמש בו... ובעצם יש עוד אחד למטרות אחרות ;) אבל פה תראו אותי רק בניק הזה... מה שמוביל אותי שכרגע חשפת שכנרהא לך יש עוד ניק!!! שובבה

ravak270

New member
האמת?

אני יודע, קלטתי את זה עליך פעם... שאני אזכיר לך? ;)

M a x i1

New member
../images/Emo12.gif

הופה הופה... ממתי קלטת עלי? קדימה...שפוך

הפנדה

New member
לדעתי זה לא קשור לגיל

יכול להיות שזה קשור גם למנטליות גיל זה רק נסיון, ולדעתי זה לא הפקטור כאן... בכל מקרה,תודה על התתיחסות

ravak270

New member
welcome to the club

מכיר את זה... מרגיש שכאילו אני כתבתי את מה שכתבת

Elius22

New member
דעתי

אחרי קשר של יותר משנה כאשר נפרדים אז מאוד קשה בהרבה מקרים...כך שחסכתה לעצמך הרבה עצבים.. מיותר לנהל קשר כזה ארוך אם אתה כבר בשלב הראשון לא בטוח שיכול לצאת מזה משהו רציני... אני מכיר כמה זוגות שהם לא ממש מתאימים נפרדים וחוזרים ושוב נפרדים ושוב חוזרים.. לסיכום עדיף להיות רווק ולחיות חיי שפע עד גיל 100 מאשר לקצר לעצמך את החיים..יחי אל בנדי

למעלה