הרגל?

הפנדה

New member
הרגל?

יוצא לי שאני הרבה זמן רווק, והאמת אפשר לומר שרוב חיי הם תקופת רווקות שמדי פעם יש קשר שמחזיק גג שנה או מדי פעם יש מישהי לכמה חודשים,אך לא יצא לי לחוות קשר שנחשב קשר "רציני" שהחזיק כמה שנים כמו שש זוגות שגאים להגיד שהם יחד כבר 5 שנים וכדומה... נראה לי לפחות אצלי,שאני מתרגל לרווקות ולא נמשך לזוגיות, הכוונה שאני כן מחפש מישהי לקשר וכשאני מוצא אחת אני נרתע מהחשבה של הזוגיות ואני אחפש פגמים בבחורה כדי לפסול את הקשר... כיום אני חושב שאני כזה כי לא מצאתי עדין אחת שממש תקסים אותי עד עמקי נשמתי, אבל לפעמים מקוננת בי המחשבה שיכול להיות שאני לא ממש מוכן/מחפש קשר כעת או לפעמים אף פעם לא אהיה מוכן... ההרגשה הזאת מוכרת לאחרים? אם כן שתפו

לי הייתה רק חברה אחת כל החיים...

החזיק 4 חודשים. הכי מאושרים בחיים שלי. אני מרגיש (ויודע..) שאני הולך להיות רווק נצחי כזה, במיוחד מאז שהתחלתי לעבוד מהבוקר עד הערב. (וזאת הסיבה שהיא עזבה אותי..:\) אני משדר חיצונית תמיד כאילו אני לא מחפש קשר, ולפעמים אני אפילו מצליח לשכנע את עצמי ש"חופשי זה לגמרי לבד" ו"אין מחיר לחופש", אבל עמוק בפנים אני יודע שאין כמו להיות עם מישהו שאוהבת אותך ואתה אוהב אותה. אחרי הכל, לצאת לסרט לבד, לאכול לבד, לישון לבד, ובעצם לחיות לבד, זה מדכא קצת, ומיום ליום אפילו יותר ויותר. אם לא הייתי עובד קשה ומרוכז בעבודה, מן הסתם מזמן הייתי שקוע בדיכאון בגלל זה, ואני מהטיפוסים הרגישים לצערי, אז בכלל...
אבל חפיף. אני מאמין במשפט שאומר שהכל לטובה בחיים, ולשמחתי אני טיפוס אופטימי שלוקח הכל בחיוך בחיים..
אז גם זה יעבור יום אחד

hayapollak

New member
אליאורררר

אתה עובד מהבוקר עד הערב... ואתה משדר כאילו אתה לא מחפש קשר.. ואתה יודע שאין כמו להיות עם מישהיא אוהבת.. (מה שגם נכון) אז איך? איך תמצא קשר?

קובי gtr

New member
מזה איך ימצא קשר?

מה הוא עובד בבית סוהר או בישיבה, שאין נשים? מכירים רק בפאבים?

hayapollak

New member
אליאור - רעיונות

יש (נתתי לך אחד) בוא נחשוב יחד במה צריך להשקיע על מנת לחפש בת זוג מתאימה?

טמפורה

New member
קצת דרמטי, לא?

אף פעם? מי ישמע אתה כבר 50 שנה רווק... תחשוב רגע בהיגיון (אם שום דבר אחר לא עובד..). אם יציעו לך מליון דולר, תגיד לא? מה תגיד? אני לא מפסיק לעבוד למרות שאני מליונר כי התרגלתי? אני לא הולך למלון כי אני רגיל לבית? אני לא נוסע לחו"ל כי אני רגיל לארץ? ככה גם תכיר מישהי שטוב לך איתה. מה, תגיד לא? ואם תגיד - כנראה שזה לא טוב..

Barvazoom

New member
סטאר יקירי...:]

אליאור בן 21 ובלי חלילה לזלזל כי זו ל א הכוונה, כל מה שנראה לי שנאמר זה שהוא צעיר ושחבל לעשות הכללות ולצאת באמירות של "לעולם לא..." או "לעולם אהיה..." הרי זה בדיוק הפתח להכנס ללופ של "רווקות נצחית" (כמו שאתם קוראים לה פה) ורק כי קרה בזמנו כך ואחרת וזה משאיר חותם על המשך החיים... יתכן ואני לא קולעת לדבריו של טמפורה אבל זו דעתי לפחות.

טמפורה

New member
כמעט קלעת...

שרשרתי לפנדה. שהוא עוד יותר צעיר. בן 20.... והוא מדבר על "מדי פעם יש קשר שמחזיק גג שנה או מדי פעם יש מישהי לכמה חודשים". בהנחה שמדובר על חייו הבוגרים ושהוא לא התחיל בגיל 8, well, בהחלט נראה לי קצת דרמטי להשתמש במונח "אף פעם"... (והשתמשתי במילה 'קצת' רק משום שאני חובב ידוע של אנדרסטייטמנטס). ופנדה, סליחה שאנחנו מדברים עליך בגוף שלישי כאילו אתה לא פה... אבל אתה מוזמן לענות

הנשואין הראשונים שלי

היו בגי 22 לא רחוק מ21 והיום אני בגירושין השניים שלי הוא צריך טיפול ואל לו לומר טיבעי יעבור

דנטל

New member
אני בטוחה שאני לא נמשכת לזוגיות

וזה אחרי חבר של 4 שנים וחצי ואחריו חבר של 3 שנים. פשוט הספיק לי.

Barvazoom

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי הכל ענין של איך רואים זוגיות. אם רואים אותה כמשהו חונק, מגביל, סוגר וכו' אז ברור שהרצון להיות לבד ולחוות סיטואציות בודדות...
יהיה יותר גדול מאשר להיות עם בחור/ה אחד/ת. אבל אם זוגיות נתפסת כמשהו שנותן חום, אהבה, ביחד, שמחה, שיתוף ועוד אז כנראה שזה יגבר על הרצון להיות לבד חופשי ומאושר כמו שאליאור רשם ויביא לזוגיות בלי פחד והרגשת מחנק. אישית אני לא מפחדת מזוגיות, אני יודעת שאהבה זה הכח המניע הגדול ביותר שקיים עבורי.

magenta73

New member
מן הסתם זה גם הרגל

אבל לא רק. זה גם עיניי של הבנה, שזוגיות זה לא דבר רע.... בהכרח. והוא לא קושר, חונק וכן הלאה. וברור שיום יבוא ותהיה מוכן... זה לא שמשהו בך לא בסדר...

למעלה