הרגלים

הרגלים ../images/Emo268.gif../images/Emo40.gif

יש הרגלים שטוב שהם קיימים כמו לקום רגע לפני השעון המעורר
יש הרגלים שעדיף היה לולא היו כמו לקום כל שעה עגולה בלילה
ויש הרגלים שאף פעם לא מזיקים כמו.... לא יודעת,תגידו אתם
. איזה הרגלים יש לכם -לטוב ולרע

היתה לי שגרה

כיום חיה את היום , מתחילה את היום בשעה 10 בבוקר ולקראת חצות מתחברת לכרית בעבר היה לי חדר בצט שם ישבתי כל ערב מאזינה לרדיו , החדרים בצט השתנו ואני כמעט לא נכנסת נכנסת רק לחדא טרוויה רבה עם המחשב , מעדיפה לדבר עם אנשים ולא לגלוש במחשב , מאד משעמם לי בערב במחשב

נסיכה,הכוונה היא לדברים שהם מתוך הרגל

שאפילו לא שמים לב שעושים אותם,לא מודעים לכך. לדוגמא למרות שאני כבר חודשיים עם עדשות מגע,עדיין מחפשת כל יום במקלחת את המשקפיים כשמסיימת להתקלח,סתם מתוך הרגל

זה פשוט אצלי

אני משתמשת במשקפי קריאה, ומההרגל כל פעם שאני מתעייפת מסירה אותם ונכנסת למחשב ורצה לחפש אותם מחכה ומצפה לרגע שאוכל לקרוא ללא משקפים ויודעת שזה לא יקרה נזקקת למשקפיים כדי לקרוא את המסך של המחשב הרגל שני זה לשתות תה חם ולא משנה מה הטמפרטורה בחוץ התה עוזר לי בבליעה של מים , מים רגילים אני מקדימה קנה לושט ועוד דבר אחד מובן שלמרות שלא פתחתי את דלת הכניסה לפני השינה בודקת שהיא נעולה ,בטרם אליך לישון , אולי כדי להרגיש בטוחה יותר

tch111

New member
יש לי הרגל אחד שאני כרגע יכול לזכור

ההרגל הוא, לא אחר מאשר לא להתרגל. עם בן/בת הזוג מאוד לא בריא להתרגל, תמיד צריך להמשיך "לעבוד" למען האהבה. שעות ארוחה, אצלי אין הרגל לאכול ארוחה מסויימת בשעה מסויימת, השעה המתאימה ביותר לאכול היא כאשר מקבלים מסר מהקיבה. את הדרך הקבועה לעבודה אף פעם לא עשיתי באותה הדרך, תמיד חיפשתי דרכים חלופויות, שיהיה מעניין. ובכלל, אין לי הרגלים.

למעלה