הרגלים מוזרים

matanbu

New member
הרגלים מוזרים

תגידו, גם לכם יש כלמיני הרגלים שקשורים לבאפי? אני חולה היום ויצא לי לחשוב על מסורות רבות שנים (5 במספר) שקשורות לבאפי, שאת חלקם היום אני לא עושה אבל פעם הייתי חזק בעניין. פעם (שהייתי מעריצה פטתית חסרת חיים) - היה לי גם טלויזיה ווידאו בחדר (היום רק וידאו, אל תשאלו), אז היו פרקי באפי משודרים 24 שעות ביממה, כל יום. היו לי 3 עונות שחרשתי עליהם, בלי לצפות בהם אפילו, סתם להיות במחשב אבל תמיד היו 4 שעות של קלטת על הוידאו. ועשיתי לעצמי חוק - לא מפסיקים לראות פרק באמצע, גם אם ממש חשוב ללכת לאנשהו או משו כזה, לא מפסיקים באמצע. וגם לנשק את כל ה20 פוסטרים שהיו לי על הקיר כל ערב (SAD BUT TRUE, וגם החזיק מעמד רק חצי שנה בניגוד לשאר) זה כולל גם לחכות לימי חמישי, בימי חמישי לקרוא תמיד ספר על באפי (היו לי מלא) לפני הפרק עצמו. לראות את התוכנית ששודרה לפני (בת ים ניו יורק) ולהכין את עצמי על הכפתור של ההקלטה רבע שעה לפני הזמן (זה כאב). לחשוב על כל דבר בהקשר של באפי (ביחוד שיעור אנגלית, פעם אחת היה לנו עבודה על ערפדים, ועשו שמש אסואציות בכיתה ושמו באחד החצים את השם שלי חחחח), לשרוץ כל היום באתרי באפי, לעדכן מדי יום את שלי, להתלבש בסגנון של שחקני באפי, וכו. היום המסורת היחידה שנשארה זה לראות פרק של באפי שאני חולה. אז אני אחזור לי לעונה הטובה ביותר בעולם - עונה 2, פרק SCHOOL HARD, שלא ראיתי כבר שנים. לה לה לה עכשיו הכנסתי את עצמי ל THE GEEK WALL THING ורק אציין - שזה כבר לא ככה, ויש לי חיים, ואני אפילו מדי פעם יוצאת מהבית... BELIVE IT OR NOT

ד י י ז י

New member
לא כל כך הרבה אבל..

בימי שישי אני מקליטה את כל הפרקים מביפ , אני נכנסת לאתרי באפי ולפורמים של באפי , הרבה פעמים יוצאים לי משפטי באפי (השיער שלי בסדר? -"it´s your best hair ever!") , וזהו בעקרון.. לא ממש מנהגים..

Buffybot

New member
הזדהות

אני יודעת על מה את מדברת... רק שלי זה הפוך-עכשיו יותר מתמיד. היה לי את הרגל קריאת הספרים לפני השינה בעיקר, אבל זה פסק כשנגמר לי הכוח לקרוא. כמובן שהדברים הרגילים גם הם כלולים וה-ר-ב-ה: פורומים, צ´טים, אתרים (בעיקר אם אני מכורת אינטרנט), דיבור וציטוטים ומה שמשגע כל כך הרבה אנשים סביבי-שכל דבר שאני רואה או שקורה או שאומרים מזכיר לי משהו מבאפי. יוצא שאני על כל דבר שאומרים לי אני אומרת "זה מזכיר לי משהו מבאפי", ואז את הפרק או הקטע. ועוד משהו מוזר, גם קישור כל דבר מבאפי. זה גם מטריף אחרים כאילו זאת יכולת מופלאה או משהו: משהו בטלוויזיה לדוגמא או מישהו תמיד אני מקשרת בלי בעיה לבאפי. ויש דבירם שאני מוצאת מלא דברים ב. דוגמא לאיך מילי אביטל קשורה לבאפי: היא יוצאת עם הזה מחברים. בראד פיט התארח בחברים. הוא שיחק בעבר ב"ראיון עם ערפד" ומכאן יש המון אפשרויות: או דרך כריסטין דנסט, שמשחקת גם במעודדות צמודות ששם גם אליזה משחקת (פיית) או פשוט הקטע של הערפדים. אה, עוד אחת שקשורה למילי אביטל, גם זה דרך חברים: קורטני קוקס משחקת בחרים. היא שיחקה גם בסירטי הצעקה, ושרה שיחקה בצעקה2. קל! זאת הייתה רק דוגמא אחת לטירוף שיש לי בראש. לכן אני בהחלט מזדהה. כמו כן יש גם את הקטע של המחשבות הבלתי סופיות, צפייה והורדת פרטים, ראיונות ופרקים, הדיבור (מושפעת מבאפי) והלבוש (מושפעת משרה) וכמובן לקיחת יתד לכל מקום, כל הדברים הרגילים שלכל מעריץ אובססיבי יש. וכה וכה וכה וכה ואין לי כוח... איך היה היום שלכם?

dawn 14

New member
מה אתם מדברים בכלל

אני מגמשעת אנשים, וגם אני כאשר מדברים איתי אז איך שהוא זה מגיע לבאפי כי אני נזכרת במשהו מבאפי שקשור לנושא הוא סתם באמצע שיעור אנגלית או סתם שיעור אני נזכרת בפרק או קטע מצחיק של באפי ומתחילה לצחוק בלי סופ. וזה עוד כלום הדבר היחיד שעובר לי במוח זה באפי או סתם דברים שקשורים איך שהו לבאפי, כמו יש אחד בבית הספר שלי שדומה כיפי לאנג´ל ממש איתו הדבר אז כאשר אני חושבת על משהו זה גם איך שהו מתקשר אליו אבל לא משנה או לפעמים שאני באה לומר אנג´ל יוצא לי את השם שלו במקום. אבל אני סתם מעריצה משוגעת על כל הראש, מה הדבר הכי אהוב עליי זה להציק בשיעור למורה לצרפתית שלי זה פשוט כיף, וזה מזכיר לי שבאיזה פרק של באפי ווליו עוזרת לבאפי ללמוד לצרפתית ואז היא אומרת משהו מצחיק בצרפתית משהו אם פרה אבל מי שזוכר את המשפט אז שיכתוב. לא משנה גם לי היו מנהגים, אבל עכשיו שאמא שלי ביטלה לי את הביפ בגלל שהיא טוענת שירדתי בלימודיםאז חסר לי הספקת באפי, אבל במקום זה אני יושבת כל היום מול המחשב וכותבת הודעות בפורומים.

dawn 14

New member
בקשר למשפט

אני לומדת צרפתית ואני גרועה בזה אפילו יותר מבאפי, שאני אומרת משפט זה אפילו לא אומר משהו, אבל גם המבחן שהיה לי מראה עד כמה אני יודעת צרפתית וזה היה נחשל. אבל לא משנה אתם צריכים לקרוא את הציטוט הזה, הוא לא קשור לבאפי אבל הוא ממש מצחיק, ככה תיקנו לנו את הדלת בכיתה והמורה המפגר שלנו לצרפתית ניסה לפתוח את הדלת ואז אמר "אם הבחורות לא מצליחות לפתוח את הדלת הגברים באים ועוזרים להם" ואז הוא עושה ג´נטלמנים, אבל מה קורה כל הבנים בכיתה שלו חונונים אז הבנות פותחות לבנים את הדלת.

max2k

New member
School Hard

Buffy: La vache... doit me... touche... de la... jeudi. (Looks at Willow( Was it wrong? Should I use the plural?| Willow No. But you said, ´The cow should touch me from Thursday.´ Buffy: Maybe that´s what I was feeling. Willow And you said it wrong. Buffy: Oh, je stink. ואני בן
.

bewiched

New member
i write alot about vemps in

writing class and wach movies with the actors in them, even the bed ones(like velentine´s day with daid borianaz which sucked) and started practecing a bit of magic

WillowFreak

New member
ואיך הקסמים עובדים ?

רק תזהרי לא לנתק בטעות את כל אספקת החשמל באזור...
BTVS 3x02

אסואציות זה ה-דבר.

כשזה מגיע לבאפי, זה אחד הדברים הכי כיפיים שיש. ואל.

ד י י ז י

New member
נכון..

כמה פעמים קרה לי שאני נזכרת במשהו ואז.. "זה כמו.. אה לא משנה.." "עוד פעם משהו שקשור לבאפי?" "כן..
" זאת אשמתנו שהכל קשור לבאפי?

אצלי כבר הרגילו

לעצמם מבט עייף-מתוסכל משהו מכל פעם שיש לי חיוך באפי על הפרצוף.. ואל.

max2k

New member
גם את

אני התחלתי בקטן והמשכתי לטבלאות ענק (חצים והכל). בקשר להרגלים. אני ברביעית הייתי רבע שעה קודם סוגר את המחשב והתריסים, מארגן לי סמיכה וכרית מתחת לסמיכה מודיעה לכולם שאם מישהו מדבר איתי- קטנים הסיכויים שיגיע ל60, נועל את הדלת מוסיף כרית מתחת לסמיכה ועוד אחת בדיוק בהשג יד שמאל ואת השלט ביד ימין. פותח מזגן בדיוק בטמפרוטורה הנכונה מכבה את האורות וצופה. והדרך לשלוותא ארוכה

קטע של החיים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני בידיוק אותו דבר רבע שעה לפני סוגר את התריסים מכבה את האור שם אוזניות סוראונד מכין את המיטה את השמיכה הכל בידיוק כמו שאמרתם מכין את הווידאו חצי שעה לפני {לא שוכח לבדוק איזה 20000 פעם שהקלטת שהווידאו עובד ומקליט} ועוד ועוד ועוד

למעלה