הרגלים מוזרים

ScoobyGang girl

New member
וואו...

קודם כל--- אוקי, עיכלתי... מה זאת הרשימת הרגלים הזאת?? נו, טוב... כולנו היינו כאלה פעם... (NOT!) טוב, אצלי יש כמה- קודם כל, אני מדברת מלא בציטוטים מבאפי- ובעקר כאלה של ספייק- ככה שכל פעם שאני אומרת משהו "מוזר" באנגלית שלא באמת מתקשר, החברות שלי כבר יודעות לזהות... וגם אצלי רוב הדברים תמיד מתקשרים איכשהו לבאפי, גם אם לא באמת יש קשר ממשי, ככה שכמעט בכל שיחה מגיע ה"היי, זה כמו בבאפי!!" (פה הן כבר נוראאא שונאות אותי...). להכנס לאתרי באפי לא נראה לי הרגל מוזר,זאת כבר שגרה. וכמובן, כל פעם שמגיעים הביתה (בערך פעמיים בשבוע..) רואים קלטת או שתיים של באפי (בד"כ בוחרים באופן אקראי לגמרי... אלא אם כן ממש בא לי על איזה פרק מסויים..) וזהו, בערך... אה, ואיך לא, להקשיב כל היום והלילה לדיסקים של באפי- הפסקול והמיוזיקל... נורמלי לגמרי, לא?

Buffy1

New member
היום במבחן במתמטיקה

נדבקתי לשיר "Teenage FBI" מהפסקול של באפי!
זה לא יצא לי מהראש כל המבחן!
אין לי ממש מנהגים. ברור שאני צריכה לראות באפי בביפ, ואבא שלי כבר רגיל לא לראות חדשות בזמן שבאפי משודרת... מה לעשות, בטלוויזיה שבחדר שלי אין דיגיטלי אלא כבלים אנלוגיים.
וכמובן הדברים הרגילים, גלישה באתרי אינטרנט, פורומים, קישורי דברים שקורים בחיים או בטלוויזיה לבאפי...

dawn 14

New member
את הדיסק אני לא שומעת

יש לי את הדיסק של באפי ואני לא שומעת אותו כי לפני כמה חודשים חרשתי עליו בלי שום בעיה אז הפסקתי קצת אבל במקום אני שומעת מישל ברנץ שזה גם איך שהוא מתקשר לבאפי, לא??

לנצח1

New member
אין לי את הדיסק... וגם אני לא......

כזאת! זאאת אומרת עד כדי כךךךךך מכורה..אבאלה !!!!! לנשק פוסטרים של באפי?! אויי מיי פאקינג גוד!!!!!! זה חולני!!! להיות מכונה להקליט רבע שעה לפני?! כאילו, וואו..

dawn 14

New member
אני גם כל יום שישי

יושבת אצל סבתא שלי ומקליטה באפי, לפעמים שהפרקים מתחילים לפני הזמן אני מרימה את כל הבית על קוצים בגלל שלא הספקתי להקליט את ההתחלה.

מוזיקה,

יצא לי תמיד לשמוע מוזיקה של באפי(הפסקול, או פסקול המחזמר) אחרי שראיתי פרק של באפי.. וזה הפך להרגל. אבל לנשק פוסטרים? מקסימום להתבונן בהם בהערצה
ואל.

פיית

New member
לי יש את ההרגל ההכי מוזר שיש

אני תמיד, טוב אפשר לומר כל יום אני "שולפה" כל מיני ציטוטים שהיו בבאפי וכולם דמיד צואקים אליי, "דיי כבר את והבאפי שלך" ואני כל פעם צוחקת מחדש......

Idomania

New member
ואוו וחשבתי שאני מכור לבאפי..

מסתבר שכן.. אבל לא בטירוף.. אבל אתמול היה לי קטע מצחיק בבוקר ידידה שלי הביאה עוגיות קטנות כאלה של חיות וחפשתי שם קוף כדי לראות אם יש לו בגדים.. לא מצאתי בסוף. היום שם מלא פילים וינשופים!! טוב חפיף.. אבל אני רואה הרבה פרקים(אפילו פעמיים או שלוש) והפסקול במחזמר נמשע פה כל הזמן

buffstar

New member
אוי גם אני כזאת...

גם אני *שיעול*פעם*שעול* נישקתי פוסטרים... וקורה המון שאני מתחילה לצחוק או שאני סתם כי אני מסתובבת עם חיוך על הפרצוף בגלל שאני רואה משו שמזכיר לי את באפי (*הכל* מזכיר לי את באפי) ואז חברות שלי שאולות "מה?" אז אני כזה "לא, לא עזבי , קשה להסביר..." ואז הם כזה "שוב, באפי..." אני מצטט באפי כל הזמן "oh, please like shame is something to be proud of?"...
ואני מזמזמת את שירי המיוזיקל בדרך הביתה כל יום, מבלה שעות בפורומים ובקריאת פיקים באינטרנט... רואה לפחות פרק אחד של באפי ביום... לפני כל פרק חדש אני מסדדרת את המיטה, חטיפים (יורגוט...Don´t ask
) מחשיכה את החדר ונועלת את הדלת... (זה במחשב אז אין מה להקליט...) וגם אני במבחן במתמטיקה איבדתי ריכוז והתחלתי לפנטז על ספייק(גלידה+ מרמשלו ושוב
Don´t ask) אבל חזרתי לפוקוס בזמן כדי להצליח במבחן... לפי דעתי זה אפילו נתן לי השראה... ואנשים פשוט יודים לא לדבר איתי כשאני רואה באפי כי אני לא מקשיבה בגרוש רק מהנהנת עם הראש (
אחותי מנצלחת את זה כדי לבקש כל מיני דברים) ואחרי זה מתברר שהסכמתי לכל מידי דברים בלי לשים לב... ולא לדבר על זה שכמעט כל לילה יש לי חלומות שקשורים לבאפי...

dawn 14

New member
זה כמו

כיבשה באפי קופצת מעל הגדר עוד באפי קופצת מעל הגדר ועוד אחת ועוד אחת ואז את נרדמת ומתחילה לחלום, נכון???

buffstar

New member
לא זה יותר שאני נרדמת

ואז קולטת שאנ באפי/ווילו/חברה של ספייק / אחת מהסקוביז ואנחנו פותרים תעלומות ומכסחים מפלצות... פעם אפילו החלפתי עם גלורי גוף (Don´t ask...)

Adrienne

New member
גמאני!

היום היה לי מבחן במת´ ולא היה לי עצבים אז נזכרתי בפרק שיורד ברגעים אלו במחשב שלי(הורדתי את הFFN אבל רציתי FTV) ואז הצלחתי לפתור את התרגיל... ואת זה שאחריו... שחשבתי שאני בכלל לא אצליח לסיים את התרגיל ה 3 (היו 4). ובסוף הצלחתי לעשות גם את ה 5(בונוס כזה...)!!! והכל תודות לבאפי...

android

New member
יצרתי לי דיסק עם שירים מבאפי

ושומע אותו בהפסקות של בית ספר.... ואני רואה לפחות פרק ליום(או יותר...) כמעט ולא עובר יום שאני לא חושב על הסדרה הילדים בכיתה(ובשכבה...) כבר מעוצבנים מכך שעל כל דבר אני מביא ציטוט (או דוגמא למקרה) מבאפי ובימי שישי כאשר אני אצל סבא וסבתא שלי(מה לעשות שאין דיגיטלי בבית
) ורואה את הפרקים ועוד ועוד ועוד....

ANGEL N

New member
ואני חשבתי שאני מכור...

את האמת שרק עשיתם לי טוב, כי אני לא מתנהג ככה. אני מאוד אוהב את התוכנית ולא הפסדתי אף פרק משני הסדרות (אולי אחד או שניים מהרביעית), אבל זה הוא. אני הרבה חושב על הפרקים ועל המשמעות שלהם, מנסה להזכר אם יש קשר בן מה שקרה הפרק לאיזה פרק שקרה בעבר.

למעלה