הרב רון

konito

New member
אתה בא לומר שהכל בראש? מי אתה בדיוק???

השנאה נוטפת מכל מילה שיוצאת מאצבעותיך. מעבירה אותך על דעתך! כשהפסיכיאטריה והפסיכולוגיה קובעים חד משמעית שאין מחקר אחד שהוכיח שהומוסקסואליות ניתנת לשינוי, אתה תקבע שהם טועים? למה מי אתה בדיוק ועל מה אתה נסמך???

אתה באמת לא יודע

מי אני אז בא נרגע, לא רק כלפיי, אלא כלפי כל מי שאתה לא מכיר, תרגיע, תשמע אולי תבין. מה שאומרים פסיכולוגים ואנתרופולוגים וארכימדאוסים זה ממש לא מעניין אותי, כי למדתי את זה, וקראתי, והרוב שטויות. את בטח יודע שדרוין אמר שאתה מהקוף ואז? החוקרים אמרו גם לאחר חקירות ומחקרים רבים שהעולם עומד על פיל ענק או שלשה לויתנים, נו ו..? מחקרים? אתה מצחיק אותי. שוב, זה הכל בראש! אני מבין שיש אנשים שאי אפשר לשנות להם את החיים, לכן צריך מהתחלה לנסות לעצור את זה, כי אנחנו יהודים, לנו יש את הפריבילגיה להחזיק את עצמנו חזק, יש לנו משהו שנקרא אמונה, יש לנו על מי להשען, כן זה המשפט הנכון לומר כאן. אם היינו גויים, אנשים שאין להם משהו אמיתי שתופס אותם מילא, אבל לנו יש הכל, ויש לנו תורה, אחת, ברורה.

גנימדס

New member
אה, אתה לא הומופוב.

איך הצלחת לעבוד עלינו. מגיע לך להיות שחקן השנה. יחסית למישהו לא הומופוב יש לך אנטיגוניזם עצום להומוסקסואלים. גם לאנשים וגם לנטיה.

לא ממש לא

לא דיברתי אף מילה אחת נגד הומואים, זה מצחיק כי גם לי יש חלק בזה, בחיים לא דיברתי נגד אנשים אלא נגד דעות, אולי תלכו ביחד לקורס בעברית?

Nחמן

New member
אופ!

בדרך כלל אני מדבר עליך רבות ונצורות ואף סופג ביקורת על כך לפעמים (ראה ערך "דני דין") אבל גם אני בדעה, שעליך לרסן עצמך מעט. השיחה הקודמת נותקה עקב התנתקות פתע מהמחשב למשך מספר ימים ואולי כאן המקום להמשיך אותה בקצרה. חז"ל אמרו: אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו. ישנם לא מעט רבנים סטרייטים למהדרין, שתומכים ברב רון ובהומואים הדתיים. כלום מישהו מהם חשוד על עידוד ל"משכב זכר"?! למען השלום אני מבקש להפנות אותך גם לאתר "חברותא", שבו הובאו 3 דעות: האחת דומה לזו שלך, השנייה אוהדת ומבינה של הרב עזריאל אריאל (!) והשלישית אוהדת ותומכת מאוד של... (לא זוכר מי...). עמית "זכה" לקיתון של צוננים מצד מתנגדיו: מה פתאום הוא מביא דעות כה "חשוכות" (והגדיל לעשות בצטטו את ה"בן איש חי" אם אינני טועה...) כאלה? בקיצור: דעתך חשובה ויקרה מאוד אבל... יש לא מעט אנשים (גם כאן בפורום), שהיו שמחים להיפטר מהחטוטרת שלהם. הפעילות של הרב רון תתרום הרבה יותר רוגע ושלווה מאשר כל ה"עליהום" שלך. אני מעריך אותך מאוד על עמדתך ועל כל מתנגדיי לדעת, שדעתך יקרה וחשובה, גם אם איננה מקובלת על כולם. ועוד מדרש קטן לסיום: "דברי חכמים - בנחת נשמעים". כל אחד מכיר פתגם זה מתוך ספר "קוהלת". רק מי מכיר את הפירוש שלי לפסוק? הנה הוא: דברי חכמים בנחת - נשמעים (אתה הבנת את זה, מר ורסנו?...) והכוונה כמובן לכולם. בל נשכח, שאנחנו בחודש אלול, ובל נהפוך את המחלוקת הליגיטימית לשנאה אישית. סוף סוף הספרדים כבר מבקשים "סליחות" מתחילת החודש...

הבומרנג שחוזר ופוצע את המשליכים אותו

החברה הסטרייטית ובמיוחד הדתית-אורתודוכסית לוחצת על הומואים לשמור את זהותם המינית בסוד. בסופו של דבר הבורמנג חוזר ומכה בה, ואותה חברה סטרייטית נפגעת בגלל אותו סוד שהיא כפתה - נשים סובלות ייסורי שאול, ילדים חסרי אונים עדים לקרע משפחתי , משפחות נהרסות - כולל הורי הזוג וילדיהם. - המסקנה: לטובת עם ישראל, יש להיפטר מהסודיות הזאת, ושכל הומו יוכל לצאת מהארון בלי שהחברה תוקיע אותו. כך ניתן יהיה לתכנן את חיי המשפחה באופן בריא ושקול.

רפפם

New member
אפשר כמו מייקל ג'קסון, מסתבר שהוא מעולם לא

קיים יחסי מין, לא עם אישה ולא עם גבר למרות שהיה לו חבר שהם היו מתחבקים, אבל לא עושים סקס

צודק מליון אחוז

בלי קשר לדעות שלי על כל הנושא הזה, אם הצלחתי להבין מה הוא מתכוון בהודעה שלו אז הוא צודק מליון אחוז, זה כמו לגור עם בחורה ולא להיכנס איתה למיטה מה ההבדל במילים פשוטות.

הרב רון עונה לטוקבקים

"הרב רון יוסף קרא את הטוקבקים שלכם ועונה לסוגיות השונות שהעלתם. הוא גם קורא לציבור הדתי להפסיק להחזיק את עניין ההומוסקסואליות בארון ולהתחיל להתמודד עם הנטיות המיניות של אנשים שאינן ניתנות לשינוי" הרב רון עונה לטוקבקים

למעלה