או שהוא בעד ש"סהרב הראשי נגד בן גביר
אם כך הרב מפלג את העם.או שהוא בעד ש"ס.
נו, כאילו שהוא הראשון או היחידאם כך הרב מפלג את העם.
למה הוא צריך להכנס לפוליטיקה?
מי כמו הרב הראשי שצריך לדעת כמה זה מסוכן לפלג את העם?
בטוח שהוא זה שנופל בפח? ראשית למה שדווקא רב ראשי יידע כמה מסוכן פילוג? שנית מה כאן מפלג בדיוק? האיש מתנגד מסיבות הלכתיות למעשה שבן גביר מבצע ומביע את דעת התורה שלו. לגיטימי לחלוטין, מתבקש מתפקידו, ולא מפלג בשום צורה או דרך. שומעי לקחו יקבלו את דבריו והשומעים לרבותיו של בן גביר ינהגו כהוראת רבניהם.מי כמו הרב הראשי שצריך לדעת כמה זה מסוכן לפלג את העם?
ודווקא הוא נפל בפח.
חבל.
במקום לדבר בטלויזיה, לא עדיף שהרב הראשי היה לוקח שיחה אישית עם בן גביר?בטוח שהוא זה שנופל בפח? ראשית למה שדווקא רב ראשי יידע כמה מסוכן פילוג? שנית מה כאן מפלג בדיוק? האיש מתנגד מסיבות הלכתיות למעשה שבן גביר מבצע ומביע את דעת התורה שלו. לגיטימי לחלוטין, מתבקש מתפקידו, ולא מפלג בשום צורה או דרך. שומעי לקחו יקבלו את דבריו והשומעים לרבותיו של בן גביר ינהגו כהוראת רבניהם.
הוא לא מדבר בטמבליזיה. הוא נותן שיעורים שבועיים (אולי אף יותר) ומישהו בוחר לצלם ולשדר אותם. אשמתו?במקום לדבר בטלויזיה
כיצד זה יעזור? הרי בן גביר מחויב הלכתית לרבותיו. המחלוקת בסוגיה הזאת ידועה לכל המעורבים ואין בה כל חדש. זאת מחלוקת הלכתית. מעבר לכך כפי שהגבתי לראשונה בשרשור (נדמה לי בכל אופן שזה היה זה), ברור לכו"ע שכל הסיפור של ההתקפה כרגע נוגעת לבחירות, כך שממילא לא שייך לשבת עם בן גביר לשיחה על כוס קפה ולנסות לשכנעו להצביע ש"סלא עדיף שהרב הראשי היה לוקח שיחה אישית עם בן גביר?
כאמור, זאת לא בחירתו. אגב זאת טעות נפוצה. מביאים לכאן אימרות של רבנים וכו' ותוקפים אותם על כך שבחרו לצאת בהצהרות. אולם כלל לא מדובר בהצהרות, אלא בשיעורים קבועים (בדרך כלל ארוכים יותר משעה) שפשוט איזה עיתונאי החליט להפיץ. אביו של הרב הראשי הנוכחי כבר סבל מזה רבות וזה המפתח לפעמים הרבות בהן ניתן לומר שדברים הוצאו מהקשרם (ככה זה כשלוקחים ציטוט של 5 מילים מתוך שיחה של שעה וחצי למשל).ברגע שהוא בחר ללהג בטלויזיה, הוא יוצר פילוג.
בקיצור אני מצפה מרב ראשי לנהוג בחכמה, רק עכשיו נפטרנו מהממשלה הכי גרועה, אז אי אפשר להתאפק עוד קצת?הוא לא מדבר בטמבליזיה. הוא נותן שיעורים שבועיים (אולי אף יותר) ומישהו בוחר לצלם ולשדר אותם. אשמתו?
כיצד זה יעזור? הרי בן גביר מחויב הלכתית לרבותיו. המחלוקת בסוגיה הזאת ידועה לכל המעורבים ואין בה כל חדש. זאת מחלוקת הלכתית. מעבר לכך כפי שהגבתי לראשונה בשרשור (נדמה לי בכל אופן שזה היה זה), ברור לכו"ע שכל הסיפור של ההתקפה כרגע נוגעת לבחירות, כך שממילא לא שייך לשבת עם בן גביר לשיחה על כוס קפה ולנסות לשכנעו להצביע ש"ס.
כאמור, זאת לא בחירתו. אגב זאת טעות נפוצה. מביאים לכאן אימרות של רבנים וכו' ותוקפים אותם על כך שבחרו לצאת בהצהרות. אולם כלל לא מדובר בהצהרות, אלא בשיעורים קבועים (בדרך כלל ארוכים יותר משעה) שפשוט איזה עיתונאי החליט להפיץ. אביו של הרב הראשי הנוכחי כבר סבל מזה רבות וזה המפתח לפעמים הרבות בהן ניתן לומר שדברים הוצאו מהקשרם (ככה זה כשלוקחים ציטוט של 5 מילים מתוך שיחה של שעה וחצי למשל).
אישית לא ראיתי בדברי הרה"ר משהו חריג במיוחד. זו דעתו והיא ידועה זה מכבר. כעת היה עיתונאי שבחר להפיץ. שוין. רק בריאות לכולם ושיקויים בנו שמחלוקות לשם שמיים סופן להתקיים.בקיצור אני מצפה מרב ראשי לנהוג בחכמה, רק עכשיו נפטרנו מהממשלה הכי גרועה, אז אי אפשר להתאפק עוד קצת?
אגב אני מצפה מבן גביר לנהוג גם בהתאם ומבלי להתלהם.
אתה מבין?
עוד לא התפזרה הכנסת.
יש לנו עם לפיד עוד כמה חודשים קשים ונוראים
וכבר התרנגולים אדומי הכרבולת מתחילים את הקרבות שלהם.
כן נו, סבבה.אישית לא ראיתי בדברי הרה"ר משהו חריג במיוחד. זו דעתו והיא ידועה זה מכבר. כעת היה עיתונאי שבחר להפיץ. שוין. רק בריאות לכולם ושיקויים בנו שמחלוקות לשם שמיים סופן להתקיים.
סמוך עליו, זה גם יקרה מתישהוכן נו, סבבה.
עכשיו חסר שהוא יתחיל גם להפליק סטירות למבקשי ברכתו, כמו הרב עובדיה זצ"ל והוא יהיה פשוט מושלם.![]()
ברור, זה בגנים של המשפחה.סמוך עליו, זה גם יקרה מתישהו.
בוודאי. זה נחשב הרי לצרכי חיזוק ומתוך חיבה.ברור, זה בגנים של המשפחה.
על פניו נראה שהחסידים היו דווקא מבסוטים שהרב היה סוטר להם.![]()
וגם סגולה.בוודאי. זה נחשב הרי לצרכי חיזוק ומתוך חיבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.