הרב דרעי הנדיב

argamon

Member

סטילהוק1

Well-known member
ככה הוא דואג ל"מסכנים" ועל הדרך גם מכניס לכיסו, כי הוא יודע שאף אחד כבר לא יעשה לו כלום...

Harrington

Well-known member
מנהל
לא לגמרי ברור לי מהדברים מה נהוג במשרד הזה או במשרדי ממשלה בכלל. נאמר שאין סיבה שישתכר פחות מקודמיו. זה נכון כמובן. השאלה אם קודמיו השתכרו מה שהשתכרו בגלל תפקידם כמנכ"לי המשרד נטו, או מסיבות אחרות (כמו ותק וכדו'). השאלה גם מה שכרם של מנכ"לי משרדי ממשלה אחרים.

בקיצור, הכותרת חביבה ובהחלט אפשר למצוא כאן בשר כדי להריץ לפחות 3 ימי התקפות על דרעי, דחקות על גניבותיו מהקופה הציבורית (שמעולם לא היו) ושאר מרעין בישין. אבל משהו ענייני ואמיתי במה דברים אמורים, קשה למדי ללמוד מהכתבה הזאת.

The Real Big Joe

Well-known member
לא לגמרי ברור לי מהדברים מה נהוג במשרד הזה או במשרדי ממשלה בכלל. נאמר שאין סיבה שישתכר פחות מקודמיו. זה נכון כמובן. השאלה אם קודמיו השתכרו מה שהשתכרו בגלל תפקידם כמנכ"לי המשרד נטו, או מסיבות אחרות (כמו ותק וכדו'). השאלה גם מה שכרם של מנכ"לי משרדי ממשלה אחרים.

בקיצור, הכותרת חביבה ובהחלט אפשר למצוא כאן בשר כדי להריץ לפחות 3 ימי התקפות על דרעי, דחקות על גניבותיו מהקופה הציבורית (שמעולם לא היו) ושאר מרעין בישין. אבל משהו ענייני ואמיתי במה דברים אמורים, קשה למדי ללמוד מהכתבה הזאת.
אתה אמיתי?

The Real Big Joe

Well-known member
עשוי מעץ וייצרו אותו בתוך בטן של לוויתן. ואתה? שמא תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי? סתם ככה בשביל הקטע, לחרוג קצת מהפרוטוקול הקבוע, המשעמם והשחוק?
ההתממות שלך היום מרקיעה שחקים.
שכר מנכ"ל קבוע בתקשי"ר. משרד ממשלתי אינה לטיפונדיה של השר בראשו. אז מה אתה מגלגל עינים?

Harrington

Well-known member
מנהל
ההתממות שלך היום מרקיעה שחקים.
רק היום? ואוו איזו מחמאה! ועוד מפי הצדיק הגדול ומחלק הציונים הנודע והבכיר! אני מתרגש פה...
שכר מנכ"ל קבוע בתקשי"ר.
זה גם מה שאני חשבתי. לכן אני מנסה להבין מה בדיוק הסיפור פה. כאמור, מהכתבה קשה מאוד ללמוד את זה.
משרד ממשלתי אינה לטיפונדיה של השר בראשו. אז מה אתה מגלגל עינים?
אוקיי... ובכל זאת טרח מי שטרח לכתוב כתבה שלמה על העניין. כמו כן מועלית ככל הנראה דרישה שמן הסתם יש לה תימוכין כאלה או אחרים, אחרת לא הייתה מועלית. כלומר בניגוד לדבריך וצווחותיך על היתממות ושאר השמצות שאתה סבור שגורמות לך להישמע חכם, יש כאן משהו מעבר לפשט. אם וכאשר תעלה על הנקודה ו/או תרצה לחלוק אותה כדי שניתן יהיה לנהל דיון, אשמח.
אם במקום זאת תעדיף לשבת כמנהגך ורק לצווח השמצות ולחלק ציונים על כתיבתי? ובכן אשמח באותה מידה, שכן אני מאמין שזה מסייע לך נגד כאבי הבטן והצרבת שאתה סובל מהם מאז שנבחרה ממשלת המחנה הלאומי. אבל במקרה כזה על אף שמחתי על השיפור שאני בפסיביות מצליח לגרום במצבך, לא אטריח את עצמי לקרוא את הגיגיך ולשבת כאן כשאתה זורק לעברי ציונים ושאר כתרים.

אז תחליט מה שתחליט, הכל מקובל, אבל רק תחליט :).

nothing but the truth

Well-known member

קודמיו השתכרו מה שהשתכרו מסיבות אחרות הקשורות בהסכם הקיבוצי של הרופאים. למעט בר סימן טוב- כל המנכ"לים היו רופאים, ובהגדרה עפ"י דירוג הרופאים מקבלים דרגה 12 (דרגות הרופאים נעים בין 1 , סטאז'ר ל 12 מנכ"ל המשרד). כמו כן יש עניין ותק ותוספות שונות.
בר סימן טוב אינו רופא. והוא כבר שמש כמנכ"ל משרד הבריאות תחת ליצמן. הוא אינו כפוף להסכם הרופאים.

Harrington

Well-known member
מנהל
קודמיו השתכרו מה שהשתכרו מסיבות אחרות הקשורות בהסכם הקיבוצי של הרופאים. למעט בר סימן טוב- כל המנכ"לים היו רופאים, ובהגדרה עפ"י דירוג הרופאים מקבלים דרגה 12 (דרגות הרופאים נעים בין 1 , סטאז'ר ל 12 מנכ"ל המשרד). כמו כן יש עניין ותק ותוספות שונות.
בר סימן טוב אינו רופא. והוא כבר שמש כמנכ"ל משרד הבריאות תחת ליצמן. הוא אינו כפוף להסכם הרופאים.
ומנכ"לי משרדי ממשלה אחרים? כמה משתכרים יחסית לבר סימן טוב?
לפי מה שאתה כותב אין סיבה שיקבל יותר בגלל זה. אבל גם אין סיבה שישתכר פחות מהמקובל בתפקיד.

nothing but the truth

Well-known member
לפי מה שאתה כותב אין סיבה שיקבל יותר בגלל זה. אבל גם אין סיבה שישתכר פחות מהמקובל בתפקיד.

אז לפי הכתבה זה בדיוק העניין - בר סימן טוב משתכר כמו מנכ"לי משרד אחרים, ודרעי החליט שהוא רוצה להעלות את שכרו כך שישתכר כמו מנכ"ל משרדי בריאות הרופאים

The Real Big Joe

Well-known member
ההתממות שלך לא אפקטיבית. הכתבה מתארת בדיטק את מזימתו של דרעי:

שר הבריאות מעוניין להעלות את שכרו של מנכ"ל המשרד המיועד, שאינו רופא, כך שיהיה זהה לשכר של מנהל בית חולים גדול. מדובר בשכר גבוה ביותר מפי 2 מזה של מנכ"ל משרד ממשלתי, וקרוב לשכר נשיאת בית המשפט העליון שעומד על 100 אלף שקל בחודש​

nothing but the truth

Well-known member

שר הבריאות מעוניין להעלות את שכרו של מנכ"ל המשרד המיועד, שאינו רופא, כך שיהיה זהה לשכר של מנהל בית חולים גדול. מדובר בשכר גבוה ביותר מפי 2 מזה של מנכ"ל משרד ממשלתי, וקרוב לשכר נשיאת בית המשפט העליון שעומד על 100 אלף שקל בחודש​

מה שכתבת כאן כבר מופיע בהודעה הפותחת של השרשור.

Harrington

Well-known member
מנהל

ובמקביל נאמר שמנכ"ל משרד הבריאות דרך קבע מרוויח יותר ולזה מבקש דרעי ליישר קו, כך שמשהו כאן לא מסתדר. אלא אם כן תאמר שזה נובע מכך שכל מנכ"לי המשרד הזה בעבר היו רופאים (מה שעובדתית כמובן לא נכון).

אשריך שהצלחת להנפיק התייחסות עניינית. אמנם יכולת לעשות זאת גם בכתב רגיל וללא הדגשות מיוחדות ובוודאי שההערה בהתחלה הייתה מיותרת, אבל בכל זאת, אשריך. אשמח אם תואיל להמשיך בדרך זו. בכל אופן, אם זה יוכל לקרות בלי ההערות המקדימות האלו וההדגשות הצווחניות. אחרת בכל זאת יהיה קשה לראות בזה התייחסות עניינית או דיון רציני בין אנשים בוגרים.

לשיקולך כמובן.

nothing but the truth

Well-known member
ובמקביל נאמר שמנכ"ל משרד הבריאות דרך קבע מרוויח יותר ולזה מבקש דרעי ליישר קו, כך שמשהו כאן לא מסתדר. אלא אם כן תאמר שזה נובע מכך שכל מנכ"לי המשרד הזה בעבר היו רופאים (מה שעובדתית כמובן לא נכון).

אשריך שהצלחת להנפיק התייחסות עניינית. אמנם יכולת לעשות זאת גם בכתב רגיל וללא הדגשות מיוחדות ובוודאי שההערה בהתחלה הייתה מיותרת, אבל בכל זאת, אשריך. אשמח אם תואיל להמשיך בדרך זו. בכל אופן, אם זה יוכל לקרות בלי ההערות המקדימות האלו וההדגשות הצווחניות. אחרת בכל זאת יהיה קשה לראות בזה התייחסות עניינית או דיון רציני בין אנשים בוגרים.

לשיקולך כמובן.

כל מנכלי משרד הבריאות בעבר (למעט בר סימן טוב) היו רופאים וזה עובדתית כן נכון (תבדוק). משה בר סימן טוב הוא מנכ"ל משרד הבריאות היחיד שאיננו רופא.
מנכלי משרד הבריאות הרוויחו יותר ממנכלי משרד אחרים משום שהם היו כפופים להסכם הרופאים ולא משום שהיו מנכלי משרד.
אם הוא מעוניין שבר סימן טוב ירוויח כמו המנכלים הקודמים, הוא מוזמן להציע למר בר סימן טוב להשלים לימודי רפואה. נאחל לו בהצלחה

Harrington

Well-known member
מנהל
כל מנכלי משרד הבריאות בעבר (למעט בר סימן טוב) היו רופאים וזה עובדתית כן נכון (תבדוק). משה בר סימן טוב הוא מנכ"ל משרד הבריאות היחיד שאיננו רופא.
מנכלי משרד הבריאות הרוויחו יותר ממנכלי משרד אחרים משום שהם היו כפופים להסכם הרופאים ולא משום שהיו מנכלי משרד.
אם הוא מעוניין שבר סימן טוב ירוויח כמו המנכלים הקודמים, הוא מוזמן להציע למר בר סימן טוב להשלים לימודי רפואה. נאחל לו בהצלחה
מאחר ובר סימן טוב היה מנכ"ל המשרד, הרי שעובדתית אותה טענה אינה נכונה, מה לעשות :).
בכל מקרה אם הוא מרוויח היום כמו מנכ"ל כל משרד ממשלתי אחר ואחרים במשרד הספציפי הזה הרוויחו יותר אך ורק מהטעם שציינת, אתה כמובן צודק לחלוטין.

למעלה