הרבה שאלות...

grace11

New member
הרבה שאלות...

אגרתי כמה שאלות.. אשמח לקבל תשובות: 1) מתי מתחיל כל שיעור ומתי הוא נגמר (בשעה עגולה/בועשרה או בורבע..)? 2) לאילו שבינינו שכן מעוניינים לשלב עבודה בשנה הראשונה (למרות האזהרות..): איך זה בדיוק הולך בשבועות הראשונים מבחינת שיעורי בית ומטלות.. מקבלים חומרים להגשה של יום יומיים למחרת או שבוע טווח? ובכלל איך זה הולך באוניברסיטה.. חוץ ממבחני סמסטר יש בחנים (חוץ מבחני המעבדות הידועות לשמצה...)? 3) איפה קונים את הכרטיס עם ההנחות של אגד? 4)לאילו מבנינו שקיבלו את מקצה 05: מה לעזאזל נסגר עם השביתה הזאתי?? איך אני אמורה לדעת אם המרצים של מחר הם סגל זוטר או בכיר?

PooKiPsiT

New member
אם ככה

1. שעורים מתחילים 10 דקות אחרי שעה עגולה ומסתיימים בשעה עגולה. 2. שיעורי בית ודו"חות מעבדה הם בטווח של שבוע או שבועיים. בשנה הראשונה עד כמה שזכור לי שיעורי הבית היו תמיד להגשה אחרי שבוע ודו"חות מעבדה אחרי שבועיים. בכל אופן, שום דבר הוא לא להגשה מהיום להיום. בחלק מהקורסים יש בחני אמצע, לא בכולם. באלו שיש מודיעים על כך בתחילת הסמסטר. אם זה מעודד אותך, בשנה הראשונה אצלינו כל הבחנים היו בחני מגן. 3. אין לי מושג לגבי הנחות של אגד. יש את סטודן (שתקף לקווי דן כמובן) ואותו אאל"ט רוכשים באגודת הסטודנטים. 4. ניסיתי לחפש והאמת שלא מצאתי רשימה של הסגל של הנדסה. כדאי להתקשר למזכירות ולשאול.

grace11

New member
רב תודות..

וואי תודה רבה על העזרה.. טיפונת נרגעתי.. אגב איזה שנה את/אתה? רק שאלונת קטנה.. מה זה בחני מגן?

PooKiPsiT

New member
בחני מגן

אלו בחנים שלא יכולים לפגוע לך בציון הסופי, אלא רק להעלות אותו. נניח אם אומרים שיש בוחן מגן שהוא 20% מהציון והמבחן 80% מהציון, מה שזה אומר בפועל זה שהציון יתחלק ככה רק אם קיבלת בבוחן ציון גבוה יותר מבמבחן. אם קיבלת ציון נמוך יותר בבוחן, המבחן יהיה 100% מהציון. אני בוגרת טריה

למעלה