הרבה מזל וטוב !

גאיה ק

New member
הרבה מזל וטוב !

בשעה טובה מגיעה לחבר פורום ותיק,שירקאן שנודד קצת.. ביתו מתחתנת היום. הרבה מזל וטוב לביתך,שירקאן. שהאירוע יהיה מרגש ומשמח כאחת. שאהבה ואושר ישכנו בבית שהם מקימים. שאתה תרווה נחת כאב ותהפוך מהר לסב. זה אושר צרוף.

שירקאן12

New member
../images/Emo51.gif גאיה ../images/Emo140.gif

אכן מרגש היום יום מיוחד עבורי .
ואכן אני מרגיש כמו בדואי נודד .
לא לאורך זמן.

מזל טוב והרבה אושר לחתן והכלה../images/Emo77.gif

למרות שאני לא מכירה את שירקאן, תמיד טוב לאחל ולהשתתף בשמחה .

נו? אז אולי בהזדמנות חגיגית זאת

תתקע יתד סוף סוף..ושב בצל קורתינו..בטוח שהרבה תקבלנה אותך בברכה.
...מזל טוב.
.הרבה אושר לזוג הצעיר..ומי יתן ולא יצטרכו להיות נודדים ...שביתם
יהיה מלא שמחה..אהבה.
.ואושר...לנצח...ואתה.......תתחיל חביבי תתחיל את הספירה להיות סבא
.[אם אתה עדין לא]

לשירקאן...../images/Emo49.gifלנישואי הבת.

בהצלחה לזוג המאושר ואיחולים לחיי זוגיות יפים.

emmy5

New member
מזל טוב שירקאן , אתה זוכר את ה../images/Emo54.gif

מזל טוב לכלה ולאב הגאה

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת והרבה ברכות לבית החדש שיקום בישראל שתרווה נחת מהבת ומהבית שהיא בונה

אפרופו חתונה

בדרך כלל אין לי בעיה [והתרגלתי]ללכת לאירועים לבד ומרגישה נוח.מתחילה עם הקוקטייל ומעט כיבוד .תוך כדי פוגשת את המכרים שמגיעים לאט לאט.לרוב אלו אירועים משפחתיים. אתמול בערב לראשונה הרגשתי רע מאוד. הלכתי לחתונה של הבן של השכנים.למעט מעט השכנים שאר האנשים לא מוכרים לי.קוקטייל ..טיפונת כיבוד... שיחה עם ידיד של בתי וקצת עם השכנים.לקראת השעה 10 התחילה סוף סוף החופה המרגשת וכניסה למקומות הישיבה.מיד ראיתי תורים
במזנונים[לא אוהבת מזנונים]ניסיתי למצוא קודם מקום ישיבה ואז התברר לי שהיו פתקי ישיבה בכניסה הראשונה לגן [שזה מרחק].שאלתי את השכנה היכן הם יושבים.........הסתבר שהשולחן מלא[לאו דווקא בשכנים המוכרים לי]בקיצור.......ממש לא נעים לעמוד עם צלחת ולא לדעת היכן לשבת.שאלתי את אם החתן שאמרה שזכור לה שהיא רשמה אותי עם השכנים.מעבר לזה בלחץ שהיא היתה [ממה שקלטתי גם המשפחה לא ידעה היכן היא יושבת]לא יכלה לתת לי תשובה. בקיצור הרגשתי לא טוב עם הענין.לא התחשק לי לכתת רגליי עד ......לכניסה הראשית של הגן הגדול.הנחתי את הצלחת במזנון וחזרתי הביתה.

maxima

New member
לא מכירה...אבל מזל טוב תמיד טוב לברך...מרי

בהחלט לא נעים מה שקרה לך

מה ערדי תענה לך??הפסדת...

אני במקומך הייתי לוקחת כסא מצטרפת לאנשים שאני מכירה ונוח לי אתם ומתיישבת...מה קרה?גם בחתונה של הבת שלי הקצנו שולחנות לאנשים שעובדים איתי..עם חתני...כל אחד התיישב עם מי שהיה לו נוח...הכי חכם לעשות.....

שירקאן12

New member
../images/Emo51.gif לכולכן מחמיא.../images/Emo39.gif

ערדניקית אני מאמץ בחום את השורה הראשונה שכתבת.

ערדניקית..........כל אחד נוהג כפי

שהוא מרגיש. ציינתי שהשולחן היה כבר מלא ביושבים. אני בעד הישיבה החופשית [בלי פתקים]ובלי המזנונים..באה להתפנק וליהנות באירוע ולא לעמוד בתור ולהרגיש נבוכה כי אין היכן לשבת.

נכון...לא נעים..לא מבינה בשביל מה הפתקים

לרוב בכלל לא מתיחסים אליהם בחתונות..ולכן גם אני יושבת אם אנשים מוכרים...

מרי היקרה מאד מבינה ללבך לכן אני בתחילת דרכי

החופשית..תמיד הלכתי לאירועים כאלה עם הבן שלי..... אני זוכרת את הפעם הראשונה שהבן שלי היה בן 15-16 וכמובן לא רצה ללכת ...ישבתי והסברתי לו בדיוק את המצב... מי אז הוא ממש דורש לבוא ומרגיש שומר ראשי ..מגונן עלי ,,וזו הרגשה נהדרת...

קליאו.......לא נוהגת לצרף

את בתי לאירועים שלא קשורים אליה ושאינה מוזמנת.אני חושבת שזאת התמודדות אישית שלי ומהתחלה נהגתי כך . למעט שני טיולים לחו'ל שצירפתי אותה אתי ומיותר לציין שהיא מאוד נהנתה .על אף שהבהרתי לה מראש שחתך הגילאים של הקבוצה הוא גילנו ומעלה.......היא החליפה אימיילים ....וטלפונים

למעלה