הרבה זלזלו בי...

Flashkes

New member
לאלאלא, never !

ניר, אף אחד פה לא מכיר אותה, ככה שאף אחד לא יכול להגיד לך מה טוב לה ומה טוב שתעשה או לא טוב, אתה מכיר אותה הכי טוב, ככה שאתה זה שצריך לדעת, ומה שאחרים יגדו לך יכול פשוט להרוס, לא יודעת מה יש לבנים בראש שחושבים שכל הבנות אוהבות אותם דברים, זה פשוט לא נכון. וד"א מזל"ט אחשלי : ) enjoy

HairyPoota

New member
חחחח תודע כפרות..

עכשיו אני נבוך:) ו...מי זה הZIGI הזאת? היא האחת והיחידה? ולמה זה שם של פרחה? ואת רוסה סייבר? ו....שוב תודה... חוצמיזה שאם מישו יציק לי אורית קרן תדרוס אותו!

פלש'קס לדוגמה זה ניק של פרחות.

הוא בול כמו הניק שלך. בגלל זה הניק שלך פרחי (יש לך גם פרח בחתימה...)

Flashkes

New member
כה בדיוק

יפה אמרת חפי, את רואה הבדל? פלשקס- ZIGI משהו משהו משהו ומעלה גרה, זה לעומת זאת ניק של קולים, קחי דוגמא מחפי, חפי תעזור לה.

תקישיבי אני יכול להציע לך חבילה של

5 ניקים אטרקטיבים ב-10 שקלים, או 10 ב-15 שקלים. את תהיי מגניבה. כדאי לך. הרשמי עוד היום. בעזרתי נהפוך אותך למגניבה.

Flashkes

New member
הגזמת

את מסרבת לחפי? אבל חפי קול!! הנה חפי תן דוגמית ממגוון הניקים הקולים שיש ברשותך את לא תתצטערי

ברשותי מגוון ניקים "קוליים":

"הכושיליאמשך" "סוסיתא בברקס" "חלב בבוידעם" "קרנף בלי אמא" "נקבת האלפא" "היפנית האחת והיחידה"

Flashkes

New member
אין מילים בפי

חפי אתה גאון אתה אליל אליל מין אפילו אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם זיגי, אם עכשיו את מסרבת לאחד מהניקים האלה אז משהו באמת לא בסדר איתך.. תראי, חפי כל כך נדיב, הפיע מפניך את פרי מחשבתו, ואני בטוחה שיש עוד מאיפה שזה בא, אם רק תבקשי, אני בטוחה שחפי יתאמץ נורא בשבילך. אני עכשיו רוצה לראות איזה ניק קולי שחפי הביא לך. עכשיו.

את ממש צודקת...

זה היה על קצה המזלג ממש...וגם ניקים יחסית "שגרתיים" שיש כמוהם המון... אם את רוצה ניקים ממש "הארד קור" רק תגידי. ביחד, נעשה את השינוי.

למעלה