חחח זה קצת מצחיק :]
F Fat Danken New member 13/6/04 #25 לניר אני מפרגן. מאוד. הצחיק אותי שאתה תוקף אותה בכל הזדמנות אפשרית!
מ מעלה גרה New member 13/6/04 #27 אבל אני כתבתי בצחוק. זה כי אני כל כך שנון אז אתם בני התמותה לא מבינים אותי.
מ מעלה גרה New member 13/6/04 #39 ישקרן. אתה אומר שהבנת רק כדי שלא יחשבו שאתה במקרה בן תמותה שלא מבין את הבדיחות הסופר מתוחכמות שלי.
1 1Melancholic New member 13/6/04 #24 ניררררררר איך בגדת בי? מזל טוב גבאאר שיהיה לך בהצלחה ענקית ואם אתה צריך עצות, אני מציעה לך לפנות לאופיר ושי / גל וגוטי / מעיין ועמרי כי דניאל ואני סתם גרועים בזה
ניררררררר איך בגדת בי? מזל טוב גבאאר שיהיה לך בהצלחה ענקית ואם אתה צריך עצות, אני מציעה לך לפנות לאופיר ושי / גל וגוטי / מעיין ועמרי כי דניאל ואני סתם גרועים בזה
F Fat Danken New member 13/6/04 #26 אל תקשיב לה... פשוט תתנהג איתה איך שבא לך :] אל תבקש עצות... ושוב בהצלחה לך גבר גרבר
1 1Melancholic New member 13/6/04 #29 גיורא, אנשים צריכים עצות בחיים תפנים את זה נכון, יש גאונים ומסרטטי שבילים כמוך שסומכים על עצמם ויודעים תמיד ההההככלל. ויש אנשים מזויפים כמוני, שלפעמים זקוקים למישהו שיתן להם עצות ברגעי משבר. ניר, קח עצות מגיורא זה יעזור לך (מנסיון
גיורא, אנשים צריכים עצות בחיים תפנים את זה נכון, יש גאונים ומסרטטי שבילים כמוך שסומכים על עצמם ויודעים תמיד ההההככלל. ויש אנשים מזויפים כמוני, שלפעמים זקוקים למישהו שיתן להם עצות ברגעי משבר. ניר, קח עצות מגיורא זה יעזור לך (מנסיון
F Fat Danken New member 13/6/04 #30 אני לא על תקן הזקן החכם :] ולא הייתה לי חברה (דרור) אבל את שלי אמרתי ניר יידע להסתדר לבד עכשיו צריך להגיד שוב מזל טוב ניר!
אני לא על תקן הזקן החכם :] ולא הייתה לי חברה (דרור) אבל את שלי אמרתי ניר יידע להסתדר לבד עכשיו צריך להגיד שוב מזל טוב ניר!