הראשון והאחרון

*jenny

New member
הראשון והאחרון

ההוא היה הראשון שהיה כל כך קרוב לגוף שלי הוא היה הראשון שנגע בי גבר ההוא היה הראשון שנישק אותי הוא היה הראשון שראה אותי עירומה ואני כבר לא כל כך בטוחה שיהיה מישהו אחריו... אני מפחדת מהקרבה הזאת אני מפחדת מעצמי- מהרגשות ותהגובות שלי אני מפחדת מהפחד ואני מפחדת שאני אמנע מעצמי את כל הדברים האלה שיכולים אולי להיות כל כך נהדרים, אבל אני כבר לא בטוחה שאני אדע... אולי, אולי הוא היה הראשון... וגם האחרון. והמחשבה על זה, כמה שהיא מפחידה אותי וכמה שהיא מגעילה אותי היא מעודדת כי אם אני אחליט שהוא הראשון והאחרוןא ני לא אצטרך להתמודד עם זה, עם התגובות של הסביבה, עם הפחדים שלי! אלוהים, אני לא בטוחה שאני בכלל אצטרך להחליט את ההחלטה הזאת, אולי אף אחד לא יירצה אותי אם ידע ואיך אני אוכל שלא לספר? יראו את זה על הפנים שלי, יראו את זה בתגובות שלי! אני כל כך מבולבלת ואני בטוחה שעכשיו גם אתם אחרי שקראתם מה כתבתי, אבל עכשיו שאמרתי את זה- אני מרגישה קצת יותר טוב.

הקוטלת

New member
ג`ני!!!!!

אני בכלל לא מבולבלת,לי זה ברור מאוד מה את צריכה לעשות... אסור לך לתת לו לנצח!!,זה מה שהוא רצה,לשבור אותך,להוציא ממך את החיים והוא לא יצליח,את יודעת למה?,כי יש לך חברים ומשפחה שאוהבים אותך מאוד,ויש לך אותנו,שאנחנו פה תמיד בשבילך,ויש לך את הידיעה שהרבה עברו את זה לפנייך (זה לא מעודד אבל זה כן תקווה) ויש לך את החיים שלך!!!!!,את צעירה כל החייים לפנייך,את תתני לו להרוס את זה?! שלך, קוט

*jenny

New member
אני לא יודעת אם אני יכולה לנהוג אחר

רק המחשבה על לתת לו לנצח מעוררת בי חלחלה- נתתי לו לנצח פעם אחת כשלא דיווחתי ואני לא מוכנה שזה יקרה שוב, אבל אני לא יודעת מה לעשות- איך להתמודד עם מה שאני מרגישה עכשיו!

פו-הדוב

New member
תגובה ל-jenny

jenny אני חושב שאת חייבת להמשיך ולהתמודד ואני מאמין שברגע שתמצאי מישהו שבאמת ימצא חן-בעינייך ויגיע השלב שתסמכי עליו,אני מאמין שפשוט תספרי לו את זה באופן טבעי ותסבירי לו את החשש ממגע שיש לך,אבל הכי חשוב שלא תסתירי את זה ותמשיכי במלחמה שלך. בהערכה על היכולת שלך לחיות ולהתמודד כל יום מחדש ביי אסף

מורני !

New member
ג`ני

חומד.. אני הייתי בת 13 שזה קרה. כן הוא היה הראשון שלי. שהייתי בת 14 הכרתי בחור. לקח לי שנתיים לבסס איתו את הקשר ולהתאהב בו ולבטוח בו לפני שנכנסתי איתו למיטה. אני בשלוש שנים שעברו מהאונס ועד ששכבתי איתו... הייתי בטוחה שאני בחיים לא אצליח לאהוב יותר מגע. כשאת מאוהבת .. את אוהבת הכל. גם מגע. ושאת מאוהבת.. ובוטחת בבחור.. ואם הוא בחור רגיש.. הוא יבין אותך.. את הפחדים שלך.. את הטריגרים שלך. ואם לא.. אז בו האשמה ... לא בך. יהיה טוב. מתישהו איכשהו. בעזרת כל אחד ואחת מאתינו. יהיה טוב.

למעלה