הראל סקעת בהופעה

s h o o s h a

New member
הראל סקעת בהופעה

אז נכון שזהו אינו נושא לדיון ברומו של עולם, אבל הבחור הזה, הראל סקעת, שובה לב, מוכשר מאין כמוהו, יפה כמו אל רומאי, החיוך שלו- שווה מיליונים, הראל סקעת האלוהי- הופיע הערב בנהריה והצליח להלהיב ולשלהב בנות עשרה ובנות כמה עשורים כאחת. לראות ולבכות!

s h o o s h a

New member
ערב במחיצתו

אז זהו. שמתחילת הקיץ חיכיתי להופעה הזו. ולחלוטין לא התאכזבתי. נהפוכו. נהניתי כפי שמזמן לא נהניתי. שעה ורבע של הופעה מדהימה של זמר שאני פשוט מעריצה. כמו ילדה. שאפילו את הדיסק שלו, כשיצא לשווקים, קניתי. ששיר שלו מנגן בפלאפון שלי במקום צלצול. יחד עם שתי הבנות שלי הלכתי להופעה. אבל מרגע שהתחילה, הייתי כולי שקועה בנפלא הזה. כבר כתבתי ואני חוזרת- אל רומאי. יפה יפה יפה! ממליצה בחום לכל אחד ואחת ללכת להופעה של הראל סקעת. בין אם במסגרת אירועי קיץ או אחרים או אם להופעה מסודרת באולם. פשוט, מומלץ בכל פה ובכל לב.

שושה.....יפה לך להתלהב

ולהעריץ את הזמר המקסים הראל סקעת. כיף שמתלהבים ונהנים ובהופעה חיה ההנאה שבעתיים.

ben 911

New member
שוש..ההתלהבות שלך ממש מדבקת. ../images/Emo9.gif

הנה גמני
הראל סקעת.. אמנם האל שלי הוא
ולא איטלקי..
אבל איך אומרים? על טעם ועל ריח אין להתמרח.
סבבה לך אישה...הרגלים נעימים רכשת לך.

הבוגרים של כוכב נולד ונולד לרקוד

הערב שלבו אותם יחד למופכ משותף בערוץ 2 וזה כה יפה ומיוחד יש משהו בהפקה הזו שיודעת לקחת אנשים צעירים ולהוציא מהם את הכשרון החבוי בהם לא פלא שהם הולכים להפיל עליהם את בחירה השיר לאורווזיון אני נהנת מכל רגע , הם ממלאים לי את השבת

ben 911

New member
נסיכה, ראשית אני מתנצל מראש על מצב רוחי

הוא קצת.........לא חשוב.
התכנית בזמנו הייתה להיט היסטרי... אבל בחיאת נסיכה, עם כל הכבוד לכשרונות הצעירים ולמוסיקה הנהדרת... לאחרונה הוא לעוס, מצוץ..יצא לי כבר מכל החורים.
חמש עונות...ראבקקקקקקקק...לא דיי?

צעירים ששרים ממלאים את ערבי השבת שלי

והשנה הם ממש מקצועיים , בשונה משנים קודמות התווכנית השתנתה לחלוטין המתחרים כל כך מגוונים וכל אחד עם השירים האהובים עליו ואתמול זה שולב עם הרוקדים , זה היה מקסים ומיוחד זה עדיף בעיני על סרט מתח או משהו דומה לבלות ערב השבת שלי

כל השבת חיכיתי לערב לראות

את הקומבינציה בין נולד לרקוד לכוכב נולד..אממה...הספקתי לראות רק שני את שני הבצועים הראשונים של יוליה...וכחלון...היה מרהיב...רק שאני מצאתי את עצמי לאחר מספר שעות פתאום בחדר חשוך וטלווזיה כבויה..נרדמתי..והבן שלי המתוק כבה את האור..מעניין שדווקא בשבת אני הכי עייפה...

אחותי ../images/Emo24.gif

למזלך הקלתטי את התוכנית, אוכל לשלוח לך את הקלטת בדואר הקלטת לא משהו , אבל גם בVOD בטח תוכלי להזמין אותה אם תרצי

למעלה