לחברי הפורום שלום אני מעוניין להזמין את הראל סקאט להופיע (כמובן בתשלום) בבר המצוה של האחיין שלי שהוא מעריץ מושבע שלו. אולי מישהו יכול לעזור לי ליצור קשר עם סוכניו או איתו...ניסיתי דרך האינטרנט ולא הצלחתי בתודה ...ישראל
תחפש את הטלפון של טדי הפקות באינטרנט, זאת לא צריכה להיות בעייה.. תתקשר ותגיד שאתה רוצה ליצור קשר עם האמרגן של הראל. אה ותתכונן נפשית לזה שזה יעלה כמה אלפים טובים..
לפריצה של שיר אחד..הוא עולה 2500(דולר).. אני יודעת את זה כי אמא שלי..כאילו החברה שלה הם אירגנו הופעה איתו..ועם מואיל שהם עשו אירוע עובדים באילת.. ושמעתי אותם מדברים על זה. אוף..כרגיל נדפקתי ולא הייתי בהופעה שלו,במחזור שהוא הופיע..
כי זה ככה..אחרי ש"לוקחים" לו קצת כסף,מטדי הפקות נשאר משהו,והוא מקבל מזה חצי...וגם רוב הפעמים טדי הפקות לא לוקחים לו כלום כי זה לא הופעות שלהם,יש לו אמרגנית שלוקחת חלק מהכסף,ותאמיני לי שהוא מקבל הרבה.. יותר מטדי הפקות.
שהייתה את ההופעה מטעם העבודה של אמא שלי,אז שמעתי אחת מהעבודה שלה מדברת עם האמרגנית שלו. והיא אמרה לה תודה חמודה,אז לא נראה לי שזה בן. אולי יש לו שתיים.. אבל אני הבנתי את כל מה שכתבתי פה ממנה..מהחברה של אמא שלי...
פשוט ששאלתי את האישה הזאת עם מי היא דיברה היא אמרה לי עם הסוכנת של הראל סקעת.. (ניסיתי לגנוב לה את הטלפון-רק כדי לברר את המספר שלה-אבל ללא הצלחה-אוף..)
כי אין לי דרך להוכיח לך את הדברים שאני יודעת וגם בגלל שזה לא ממש עניין שלנו כמה כסף הוא מקבל ואין לו אמרגנית, יש לו מנהל אישי. אם ההופעה מוזמנת דרך כספית ולא ישירות דרך אסף, אז יכול להיות שמדברים עם בחורה כלשהי שם אבל היא לא אמרגנית.