הראל סקאט

הראל סקאט

לחברי הפורום שלום אני מעוניין להזמין את הראל סקאט להופיע (כמובן בתשלום) בבר המצוה של האחיין שלי שהוא מעריץ מושבע שלו. אולי מישהו יכול לעזור לי ליצור קשר עם סוכניו או איתו...ניסיתי דרך האינטרנט ולא הצלחתי בתודה ...ישראל

i love skat

New member
אני לא מכירה שום הראל סקאט..

חבל..! אולי סקעת..אבל לא נראלי שתצליח להשיג אותו..אלא אם כן תברר את הכתותב שלו ואז תשלח לו מכתב ותשים את המספר טלפון שלך

מייאו. ../images/Emo60.gif

תחפש את הטלפון של טדי הפקות באינטרנט, זאת לא צריכה להיות בעייה.. תתקשר ותגיד שאתה רוצה ליצור קשר עם האמרגן של הראל. אה ותתכונן נפשית לזה שזה יעלה כמה אלפים טובים..

i love skat

New member
היא צודקת..

לפריצה של שיר אחד..הוא עולה 2500(דולר).. אני יודעת את זה כי אמא שלי..כאילו החברה שלה הם אירגנו הופעה איתו..ועם מואיל שהם עשו אירוע עובדים באילת.. ושמעתי אותם מדברים על זה. אוף..כרגיל נדפקתי ולא הייתי בהופעה שלו,במחזור שהוא הופיע..
..אוווווף..כל פעם מעציב אותי מחדש..:&#39

איזה מפחיד זה המחירים האלההה

איך אנשים בכלל מזמינים אותו להופעות פרטיות זה מטורף!!!!!! מעניין כמה מזה הולך אליו.....

i love skat

New member
הולך אליו כ-חצי סכום,

אני יודעת את זה..אבל זה עדיין לא הרבה..למרות שבעצם יש לו איזה 8 הופעות לפחות בחודש..אז נראה לי שיש לו איזה 10 אלפ בחודש לפחות..

ayaliar

Well-known member
בחלומות חצי סכום

אולי אולי חצי ממה שנשאר אחרי כל "ההוצאות" של טדי הפקות

i love skat

New member
אל תגידי לי בחלומות..

כי זה ככה..אחרי ש"לוקחים" לו קצת כסף,מטדי הפקות נשאר משהו,והוא מקבל מזה חצי...וגם רוב הפעמים טדי הפקות לא לוקחים לו כלום כי זה לא הופעות שלהם,יש לו אמרגנית שלוקחת חלק מהכסף,ותאמיני לי שהוא מקבל הרבה.. יותר מטדי הפקות.

i love skat

New member
אני יגיד לך מה ידוע לי...

שהייתה את ההופעה מטעם העבודה של אמא שלי,אז שמעתי אחת מהעבודה שלה מדברת עם האמרגנית שלו. והיא אמרה לה תודה חמודה,אז לא נראה לי שזה בן. אולי יש לו שתיים.. אבל אני הבנתי את כל מה שכתבתי פה ממנה..מהחברה של אמא שלי...

i love skat

New member
על אסף אין לי מושג

פשוט ששאלתי את האישה הזאת עם מי היא דיברה היא אמרה לי עם הסוכנת של הראל סקעת.. (ניסיתי לגנוב לה את הטלפון-רק כדי לברר את המספר שלה-אבל ללא הצלחה-אוף..)

NoAuSh

New member
לא אותו סוכן של מויאל

ע"פ איזושהי כתבה ששכחתי מאיפה :]

ayaliar

Well-known member
שמעי חבל שאני אתווכח איתך על זה

כי אין לי דרך להוכיח לך את הדברים שאני יודעת וגם בגלל שזה לא ממש עניין שלנו כמה כסף הוא מקבל ואין לו אמרגנית, יש לו מנהל אישי. אם ההופעה מוזמנת דרך כספית ולא ישירות דרך אסף, אז יכול להיות שמדברים עם בחורה כלשהי שם אבל היא לא אמרגנית.

למעלה