הראל מתארחחחח: )

../images/Emo124.gifהראל מויאל מתארח בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

הראל מויאל יתארח בתפוז ביום שלישי הקרוב בשעה 16:00. האירוח יתקיים בבבלוג TV ויועבר בשידור חי! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות להראל, שאלות מוצלחות יועברו אילו במהלך האירוח. אירוח נעים

taloss

New member
סליחה,11 בבוקר? פשוט יש לי לימודים!

חחח רוב הפורום ורוב המעריצים של הראל לומדים באותו היום..! אז מי בדיוק יהיה בבלוג בדיוק..!? לא נראה לכם שאני יפסיד בית ספר סגלל זה..עם כל הכבוד להראל ויש כבוד גדול..לימודים יותר חשוב לי! מאוכזבת!

=^=שאלות=^=

הראל מה עניינים? אז כמה שאלות שאני והפורום הרשמי מעוניינות לדעת: -מה הייתה ההשראה שלך שכתבת את השירים "כבר לא" ו"לואי"? -אם היה לך שיער ארוך היית עושה בשביל מיליון שקל קרחת? -בין הערים שגרת מעלה אדומים תל אביב וחולון תדרג איפה היה לך הכי טוב לגור ? -אם היו מציעים לך להיות ברוקדים עם כוכבים?היית מסכים? זהו לבינתייים.. בהצלחה עם האלבום החדש אוהבתתת ספיר שמחון מטבריה=]

taloss

New member
--- האירוח השתנה לשעה 4--------

בנננות תשימו לב האירוח השתנה לשעה 4..

שאלות להראל מויאל

קודם כל אני רוצה למסור להראל שאני מעריכה אותך מאד, החל מהרגע של האודישן עם "דון חואן" ועד היום כולי רטט כשאני מאזינה לאחד השירים שלך. 1. איזה תגובות קיבלת על האלבום החדש והאם ציפית לתגובות שכאלה? 2. האם התחלת לעבוד על האלבום הבא? 3. האם אתה בקשר עם מתמודדים אחרים מ"כוכב נולד"? אם כן, איפה הם היום? 4. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? תודה נשיקות וכפרה עלייך!
שרה מירושלים

just jenny

New member
../images/Emo41.gifשאלות../images/Emo41.gif

קודם כל, כמו כולם אני רוצה לומר לך שאתה אחד הזמרים שאני באמת מעריכה
בעבר לא הייתי שומעת הרבה מוזיקה ישראלית.. אך עכשיו התחלתי לשמוע יותר ולהכיר יותר ויותר אמנים יוצרים.. ובמיוחד שנה שעברה כשהייתי בהופעה של קוקה קולה בחיפה כשאר עלית להופיע נדהמתי מהשירים שלך ומהקול שעוד הכרתי מכ"נ. אז רק שתדע ששני הדיסקים שלך פשוט מצוינים|, המילים, הלחן, הרעיון שנמצא מאחורי כל שיר, זה פשוט מדהים
וישר כוח
. ועכשיו לשאלה שתמיד עיסקה אותי:
מאיפה אתה מוצא את הכישרון לכתיבת וללחן השירים שלך?
על מי אתה בעיקר חושב כשאתה כותב אותם? ואיך ההרגשה יוצאת בסיום כל שיר? מקווה לקבל תשובה כי זאת שאלה שתמיד מעסיקה אותי:] באהבה והערכה רבה, ג'ני
.

prilee28

New member
שאלה להראל מויאל

הראל שלום, קודם כל, רציתי להגיד שאני חושבת שאתה מוכשר בטירוף ושאני מאוד אוהבת את השירים שלך משני האלבומים. אני התחתנתי לפני 6 שנים, וככשמעתי את השיר "ואז תבואי" הצטערתי שהוא לא יצא אז - כי זה פשוט שיר מדהים לצעוד איתו לחופה!!! וכן, כמה חברות שלי אכן צעדו איתו... שנית - רציתי לשאול מאיפה אתה שואב את הרעיונות לשירים שלך, מה מביא לך את המוזה ומה השיר שלקח לך הכי הרבה זמן לכתוב ולהלחין (וזה שלקח הכי פחות זמן). אילו שד בבקבוק היה מעניק לך שלוש משאלות, מה היית מבקש?

להראל

מה היית אומר למעריצה שנימצאת בפורום שלך קרוב לחצי שנה והיא באה רק להופעה אחת בלבד? שאלה שנייה: יש לך בן דוד בשם שלומי?

חנוש99

New member
שאלה

קודם כל שתדע שאתה זמר מדהים והיתי ב2 הופעות שלך והיית מעולה=] רציתי רק להגיד לך שהשירים לואי ולבדי מהדיסק החדש מדהימיים ובהכלל כל הדיסק יפפהה.. רציתי לשאול.. אתה עד עכשיו לא הרבתה ללכת לכל מני ארועים יחצנים וכל מיני מסיבות דומות ובכלל דיי "מתחבא" עד שהוצאת את הדיסק.. לפעמים לא בא לך להנות מהפירסום ללכת לבלות במקומות ,להתראיין בטלוויזה.. לעשות עוד דברים שהם לא שירה כמו משחק וכל זה?

שאלו להראללל

לפני כל השאלות רציתי לומר לך שאני גאה לנהל פורום שלך בתפוז והדיסק שלך מדהים מכל הבחינות! מה החלום שלך? עם מי היית הכי רוצה לעשות דואט? מה השיר שאתה הכי מתחבר אליו באלבום? תודה רבה והמון בהצלחה בהמשךך

pinky82

New member
../images/Emo41.gif שאלה להראל המדהים :] ../images/Emo41.gif

האם היית רוצה להתפרסם בדרך אחרת, ולא בכוכב נולד? [בגלל כל הסטיגמות שיש על יוצאי כוכב נולד וכו'] ועוד משהו- אני רוצה להגיד לך שאתה פשוט מוכשר ומדהים ואני מחכה בקוצר רוח להופעת בכורה
והדיסק שלך הוא הדיסק ה-י-ח-י-ד שרכשתי מזה ה-מ-ו-ן שנים . והשיר "כבר לא" פשוט אחד השירים היותר יפים ומרגשים שיצאו איי פעם . אוהבת אותך ותמיד איתך

להראל. למרות שאני בן גם לי מותר :}

קודם כל אני אגיד שאתה אחלה בן אדם וזמר שאני מאוד מעריך פה בארץ :} קניתי את הדיסק שלך והוא שווה כל אגורה!!!! המלצתי עליו לקרובים שלי גם.... טוב אז לשאלתי הייתי מעוניין לדעת מה אתה מעדיף - מוזיקה לועזית או מוזיקה עברית? זהו....אני מקווה להתראות איתך בהופעת בכורה שתיהיה בקרוב אני מקווה =]

למעלה